Jump to content

anirtimid

Екип Субтитри
  • Мнения

    86
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от anirtimid

  1. Много завладяващ сериал! Отдавна не бях гледала корейско, което да ме развълнува така. Прекрасна игра на актьорите, Нам Гунмин с право спечели награда за тази роля! В първата част сюжетът явно повтаря "Отнесени от вихъра", но след определен момент приликите свършват. Много драматични събития, дори тежки за гледане на моменти, но на мен точно това ми липсва в корейското от последните години. Да видиш как героят израства и се променя пред очите ти, да може само с един поглед да каже хиляди неща, да те накара да му повярваш. Главната героиня, актрисата, която играеше принцесата, певецът... прекрасни образи направиха всички. Толкова любов и толкова отдаденост, но същевременно и ревност, желание да притежаваш, а да не забравяме и саможертвата в името на любимия човек. Прекрасен сериал! С прекрасна музика.
  2. Прекрасен сериал! Родови тайни, мистериозна школа за убийци, война между кланове и същевременно любов, приятелство и отдаденост на дълга към семейството. Да не забравяме и щипката хумор Такова атмосфера на мрачна предопределеност, а същевременно толкова светлина. И музиката беше супер. Главната имаше малко статично изражение - може би режисьорско нареждане, кой знае. Непрекъснати поврати в сюжета до самия край. Много ми хареса. Главният е симпатяга, но аз както винаги имам second lead syndrome - много красиви очи има това момче! Струва ми се, че някой ми го препоръча този сериал във ФБ - благодаря му много!
  3. anirtimid

    Big Bang

    G-Dragon Leaves YG Entertainment, Joins Warner Music?
  4. Хареса ми сериалчето. Като се има предвид последната сцена, очаква ли се втори сезон? С актьора от последната сцена?
  5. Чудесен сериал. Имаше и тъга и смях, и любов и омраза, и престъпление и възмездие. Майката направи прекрасна роля. В крайна сметка, може би добрата майка трябва винаги да е малко лоша. Близнаците бяха очарователни!
  6. anirtimid

    iKON

    Признавам, че втората песен ми е повече на сърце! Като върл фен на Боби и IKON много се радвам за предстоящото им турне - публиката се затъжи за тях! А за камео-участниците в клипа - дали няма да има някакъв общ проект с тях - с Hwiyoung и Sunwoo направиха хубава връзка в Кралството, а с DK са си на един акъл по принцип
  7. Чудесен сериал! Горещо го препоръчвам. Изгледах го на един дъх - просто не можех да го оставя. Последните серии дори ги изгледах с някакъв гугъл преводач - съветвам да не си го причинявате, ако можете, а да изчакате превода. Обаче аз не можах. Хубава химия между главните, добра актьорска игра като цяло. Заплетен сюжет, развръзката е в самия край, макар че може да се досетите и предварително. Доста теми засегнаха, освен любовта между учител и ученик. За любителите на романтиката има и някои горещи сцени, които след корейските сериали ми дойдоха леко изненадващи. Не че се оплаквам, де - момчето е много симпатично! Та, като цяло - гледайте! Аз отивам да проверя какво още има с тоя младеж!
  8. О, Суки в нов сериал! Пораснал, в ново амплоа - ще се гледа с интерес. Дано наистина няма голям промеждутък между сезоните!
  9. Очарователен сериал! Хубави актьори, хубави костюми, прекрасна обстановка, силни и драматични чувства. Според мен щеше да е по-добре историята да приключи до 32 серия(май там някъде беше, ще ме разберете като изгледате сериала), но това все пак е приказка. Клишето си е клише, но когато е добре направено, си струва. Веднага се прехвърлям на друг сериал с главния - там го играе дракон! Май не ми се иска приказката да свършва.
  10. Следя сериалчето с интерес. Заподозрените станаха вече няколко и аз всяка серия се разколебавам за това, което съм решила след предната. Ама много бой се бият в тия корейски училища - и момчетата, и момичетата. За интригите пък да не говорим! Единственото лошо нещо е, че върви само по 2 серии на седмица. Направо забравям какво е станало в предните епизоди!
  11. Мдааа, нещата изглеждат по-заплетени след 14, отколкото след 12 серия. Стана ясно, че Хубава дискусия се получи и честно казано някои от предложените варианти ми се струват достойни сценарии за отделен сериал . Но все още се надявам в последните серии да има някакъв неочакват обрат, който да ми отвее мозъка. На печелившите - честито, останалите ще се борим за награда следващия път!
  12. Идеята да се гледа наведнъж всичко май не е лоша. Като чета коментарите осъзнавам, че много подробности съм забравила. Ако знаех, че така ще ме хване сериалчето, щях записки да си водя
  13. Направо ще се разочаровам, ако толкова рано се разкрие убиеца! Колкото и да обясняват какво се е случило в приюта и да наказват виновните, все пак 4 серии са много за това. Между другото, само мен ли ме дразни тоя полицай с очилата, който целия сериал изкара с присвити очи? Защо го прави!? Ако накрая той или някой абсолютно страничен се окаже убиецът, ще си купя билет за Корея, да се разправям със сценаристите! Те ако четат коментарите и предположенията на хората, със сигурност ще съберат идеи за поне 3 други сериала
  14. Не очаквах, но сериалчето ми хвана вниманието. От една страна се ядосвам, че не го почнах по-рано, а от друга се дразня, че сега ще трябва да чакам неизлезлите серии. Опитвам се да си спомня, но досега май не съм попадала на такъв персонаж в корейските драми - професионална булка. Другите две страни от любовния триъгълник също не са за пренебрегване - Ko Gyung Pyo ми е любимец от Отговорите. Тъкмо се чудех с какво ще запълнят останалите 8 серии, след като горе-долу нещата се поизясниха и в края на 8-ма ме изненадаха. Което е добре! Само се питам как ще обяснят Ще видим другата седмица.
  15. Сериалчето го бива. Нищо общо с книгата, естествено. Задържа интереса, глътнах всичко излязло досега и чакам развоя в последните серии.
  16. Сериалът е супер! Пак Хе Джин изглежда невероятно и играе много добре. Харесва ми химията между главните и хрумката с призраците е забавна - ако я нямаше нея, трудно щеше да се разплете мистерията на убийствата и връзката между всички герои.
  17. anirtimid

    Big Bang

    Предполагам, че ще останат верни на идеята, че Bigbang са група от 5ма и дори и да имат и други песни (на което силно се надявам), винаги ще бъдат представяни по подобен начин. За съжаление не очаквам да се върнат като група към концертните си изяви, може би само към концерти поотделно или по двама. Между другото ми направи впечатление, когато групите тръгнаха да се настаняват по местата си, как от всички, освен от Treasure липсва по 1 от членовете им. Сънри от Bigbang, B.I. от IKON, Taehyun от WINNER. Тъжно.
  18. anirtimid

    Big Bang

    Не знам колко пъти гледах песента от вчера и все повече се натъжавам. Тези четири празни стола ме убиват. Много хора казват, че това е прощална песен. Но ако Bigbang се разделяха, нямаше да ни оставят в неведение, нали? Щяха да го съобщят. Знам, че с времето всяка бойбанда се изчерпва, но те никога не са били само бойбанда. Винаги съм знаела, че постепенно ще започнат да се занимават със солови проекти, лека-полека ще се отдалечат от груповите турнета и т.н. Не мога да простя това, че стана по този начин, че направиха всичко възможно да ги разделят насила, защото не бяха послушковци и лустросани ангелчета. Вероятно и те не могат да го простят. Но идиотите, които ги заливаха с помия, не знаят, че така се става легенда - през страдания. И колкото по-голямо е страданието, толкова по-голям е ореолът. Винаги ще чакам да ги чуя отново, дали поотделно, дали както сега, под всякаква форма и навсякъде. За мен те винаги ще бъдат най-добрите!
  19. anirtimid

    Big Bang

    Сърцето ми е пълно! Хубава песен с чудесна мелодия. Много силен текст, изстрадан. Момчетата се върнаха мъже! Продължават напред. Да ви кажа, сърцето ми спря като видях онази фигура в гръб на стола. В крайна сметка, това беше единствената друга човешка фигура в целия клип, освен те четиримата. Ще очаквам с интерес тълкуването на целия клип и текста. Дано някой се смили да качи линкче тук
  20. Doctor Lawyer (2022) Страна: Южна Корея Епизоди: 16 Превод: anirtimid, VesSun, Mari Ya, sonka88, bealonenomore Редакция: helyg Прогрес: 1 епизод: Превод - 100%, редакция - 100% 2 епизод: Превод - 100%, редакция - 100% 3 епизод: Превод - 100%, редакция - 100% 4 епизод: Превод - 100%, редакция - 10% 5 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 6 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 7 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 8 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 9 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 10 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 11 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 12 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 13 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 14 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 15 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 16 епизод: Превод - 100%, редакция - 0%
  21. Много свежо и забавно сериалче! С глас се смях на "палавата" клетка на Ю Ми! Има и химия между героите! Май няма да се спи тая вечер - ще се гледа, докато ми стигнат силите!
  22. anirtimid

    Big Bang

    Не съм сигурна, че Дракона е християнин по религия. В противен случай не може да стане кръстник. Иначе с две ръце залагам за него! Чудесни новини тия дни за YG феновете - Теянг ще става татко, а Боби вече стана татко! Момчетата ни пораснаха!
  23. anirtimid

    iKON

    Когато върнаха старото лого на iKON страшно много се зарадвах-помислих, че подготвят почвата за връщането на B.I. Все пак нали чертичките там са седем! А Боби много искам да го видя с отрочето в Return of Superman! Забавно ще е!
×
×
  • Създай нов...