Jump to content

anirtimid

Екип Субтитри
 • Posts

  77
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by anirtimid

 1. Следя сериалчето с интерес. Заподозрените станаха вече няколко и аз всяка серия се разколебавам за това, което съм решила след предната. Ама много бой се бият в тия корейски училища - и момчетата, и момичетата. За интригите пък да не говорим! Единственото лошо нещо е, че върви само по 2 серии на седмица. Направо забравям какво е станало в предните епизоди!
 2. Мдааа, нещата изглеждат по-заплетени след 14, отколкото след 12 серия. Стана ясно, че Хубава дискусия се получи и честно казано някои от предложените варианти ми се струват достойни сценарии за отделен сериал . Но все още се надявам в последните серии да има някакъв неочакват обрат, който да ми отвее мозъка. На печелившите - честито, останалите ще се борим за награда следващия път!
 3. Идеята да се гледа наведнъж всичко май не е лоша. Като чета коментарите осъзнавам, че много подробности съм забравила. Ако знаех, че така ще ме хване сериалчето, щях записки да си водя
 4. Направо ще се разочаровам, ако толкова рано се разкрие убиеца! Колкото и да обясняват какво се е случило в приюта и да наказват виновните, все пак 4 серии са много за това. Между другото, само мен ли ме дразни тоя полицай с очилата, който целия сериал изкара с присвити очи? Защо го прави!? Ако накрая той или някой абсолютно страничен се окаже убиецът, ще си купя билет за Корея, да се разправям със сценаристите! Те ако четат коментарите и предположенията на хората, със сигурност ще съберат идеи за поне 3 други сериала
 5. Не очаквах, но сериалчето ми хвана вниманието. От една страна се ядосвам, че не го почнах по-рано, а от друга се дразня, че сега ще трябва да чакам неизлезлите серии. Опитвам се да си спомня, но досега май не съм попадала на такъв персонаж в корейските драми - професионална булка. Другите две страни от любовния триъгълник също не са за пренебрегване - Ko Gyung Pyo ми е любимец от Отговорите. Тъкмо се чудех с какво ще запълнят останалите 8 серии, след като горе-долу нещата се поизясниха и в края на 8-ма ме изненадаха. Което е добре! Само се питам как ще обяснят Ще видим другата седмица.
 6. Сериалчето го бива. Нищо общо с книгата, естествено. Задържа интереса, глътнах всичко излязло досега и чакам развоя в последните серии.
 7. Сериалът е супер! Пак Хе Джин изглежда невероятно и играе много добре. Харесва ми химията между главните и хрумката с призраците е забавна - ако я нямаше нея, трудно щеше да се разплете мистерията на убийствата и връзката между всички герои.
 8. Предполагам, че ще останат верни на идеята, че Bigbang са група от 5ма и дори и да имат и други песни (на което силно се надявам), винаги ще бъдат представяни по подобен начин. За съжаление не очаквам да се върнат като група към концертните си изяви, може би само към концерти поотделно или по двама. Между другото ми направи впечатление, когато групите тръгнаха да се настаняват по местата си, как от всички, освен от Treasure липсва по 1 от членовете им. Сънри от Bigbang, B.I. от IKON, Taehyun от WINNER. Тъжно.
 9. Не знам колко пъти гледах песента от вчера и все повече се натъжавам. Тези четири празни стола ме убиват. Много хора казват, че това е прощална песен. Но ако Bigbang се разделяха, нямаше да ни оставят в неведение, нали? Щяха да го съобщят. Знам, че с времето всяка бойбанда се изчерпва, но те никога не са били само бойбанда. Винаги съм знаела, че постепенно ще започнат да се занимават със солови проекти, лека-полека ще се отдалечат от груповите турнета и т.н. Не мога да простя това, че стана по този начин, че направиха всичко възможно да ги разделят насила, защото не бяха послушковци и лустросани ангелчета. Вероятно и те не могат да го простят. Но идиотите, които ги заливаха с помия, не знаят, че така се става легенда - през страдания. И колкото по-голямо е страданието, толкова по-голям е ореолът. Винаги ще чакам да ги чуя отново, дали поотделно, дали както сега, под всякаква форма и навсякъде. За мен те винаги ще бъдат най-добрите!
 10. Сърцето ми е пълно! Хубава песен с чудесна мелодия. Много силен текст, изстрадан. Момчетата се върнаха мъже! Продължават напред. Да ви кажа, сърцето ми спря като видях онази фигура в гръб на стола. В крайна сметка, това беше единствената друга човешка фигура в целия клип, освен те четиримата. Ще очаквам с интерес тълкуването на целия клип и текста. Дано някой се смили да качи линкче тук
 11. Doctor Lawyer (2022) Страна: Южна Корея Епизоди: 16 Превод: anirtimid, VesSun, Mari Ya Прогрес: 1 епизод: Превод - 100%, редакция - 100% 2 епизод: Превод - 100%, редакция - 100% 3 епизод: Превод - 100%, редакция - 100% 4 епизод: Превод - 100%, редакция - 10% 5 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 6 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 7 епизод: Превод - 70%, редакция - 0% 8 епизод: Превод - 70%, редакция - 0% 9 епизод: Превод - 70%, редакция - 0% 10 епизод: Превод - 70%, редакция - 0% 11 епизод: Превод - 0%, редакция - 0% 12 епизод: Превод - 0%, редакция - 0% 13 епизод: Превод - 0%, редакция - 0% 14 епизод: Превод - 0%, редакция - 0% 15 епизод: Превод - 0%, редакция - 0% 16 епизод: Превод - 0%, редакция - 0%
 12. Много свежо и забавно сериалче! С глас се смях на "палавата" клетка на Ю Ми! Има и химия между героите! Май няма да се спи тая вечер - ще се гледа, докато ми стигнат силите!
 13. Не съм сигурна, че Дракона е християнин по религия. В противен случай не може да стане кръстник. Иначе с две ръце залагам за него! Чудесни новини тия дни за YG феновете - Теянг ще става татко, а Боби вече стана татко! Момчетата ни пораснаха!
 14. Когато върнаха старото лого на iKON страшно много се зарадвах-помислих, че подготвят почвата за връщането на B.I. Все пак нали чертичките там са седем! А Боби много искам да го видя с отрочето в Return of Superman! Забавно ще е!
 15. След като е осъждан ще може ли да работи в развлекателния бизнес? Нямаха ли някакъв закон, че осъжданите не могат да се появяват по телевизия и т.н. в ролята на певци, артисти и пр.? Страшно се радвам, че се размина с пробация! Щеше да е пълна гавра да го осъдят ефективно за 3 цигари марихуана! Дано го оставят на мира вече! Достатъчно преживя! И дано оная, която го натопи, някога да си получи заслуженото.
 16. Много благодаря,bealonenomore! Много благодаря!
 17. Дано, дано, че иначе скука голяма! А освен тях имам и списък с още някои, та трябва да се бърза! Благодаря много за пожеланията!
 18. Много благодаря! Много благодаря! Много благодаря!
 19. Поправете ме ако греша, но този Yoo In Seok след като се призна за виновен по всички обвинения, не получи ли година и половина условно? Година и половина условно след цялата мръсотия, която доказаха срещу него. Иначе стана ясно, че цялата съдебна машина направи всичко възможно, за да излезе победител от този случай - иначе щеше да стане за смях. Въпреки показанията на свидетелите, въпреки липсата на доказателства, Рири трябваше да опере пешкира за назидание. Не че няма някаква вина, но такава присъда след целия съдебен цирк! Строги били към проституцията, моля ви се - та там е пълно със заведения с "компаньонки". И откъде изникна това обвинение за "подбуждане към насилие"? За какво става въпрос изобщо? Боли ме като го казвам, но това е краят на BB. Те никога няма да се появят без Сънри. Унищожиха ги, да не би случайно да засенчат някой друг.
 20. Супер сериалче за разтоварване! Приятни актьори, забавни моменти, малкият бонбон в ролята на сина си е направо откритие - няма такова сладко хлапе! Голям фен съм му!
 21. Вече тотално се обърках. Тъкмо бях приела едната теория и сега всичко пак отначало. А има още 4 серии до края. Отдавна не беше ме заинтригувал така сериал. Ще взема да погледна има ли още нещо от същите сценаристи.
 22. За мен лично е изненада защо BTOB останаха толкова назад в оценката на експертите. Изпълнението им във втори кръг беше много впечатляващо и като пеене, и като идея за сценично представяне-това, на което експертите май наблягаха досега. Изключително идейно изпълнение на песента! Аз така и не им разбрах критериите на тези експерти, освен, че май искат да има голям калабалък на сцената, много технически ефекти, мощно, силово представяне и някаква история. За избора на ATEEZ - и аз очаквах друго, но явно те залагат на по-сигурния вариант. Разчитат на вокалите на BTOB и на експлозивността/и фенската база, не на последно място/ на Stray Kids. Това се оформя като финална тройка засега. Макар че още не знаем как ще се разпределят точките и какво ще е елиминирането - защото все някога ще се стигне до този момент. Надявах се iKON да попаднат във финалната тройка със Stray Kids и ATEEZ, но сега нещата май няма да се получат така. Изборът на ATEEZ за мен означава, че те са се примирили с второто място - защото при директен сблъсък между тях и Stray Kids e по-вероятно да загубят. Но кой знае! На конкурс всичко е възможно. Аз се радвам за възможността да гледам iKON.
 23. Това с твоето мнение ли се покрива? И така като гледам авторът на поста няма съществени забележки - актьорите са играли добре, емоционалната стойност на лентата е ок, от екшън сцените май също не се оплаква. За еклектиката - нищо срамно няма в съвместяването на различни жанрове - публиката отдавна е свикнала и възприема това. А за моралните изводи от показаното - наистина ли трябва някой друг да ги прави вместо самия зрител? Освен това героите доста ясно ги озвучиха, особено на финала. Те много хора не намират стойност и в класически произведения, но това не ги прави по-малко ценни. Да, филмът не блести с кой знае какви оригинални идеи, но е добре заснет, с добра актьорска игра и емоционално въздействащ. Имаше няколко наистина красиви кадри! А шията на Бо Гом наистина направи впечатление Но както авторът на поста обяснява, той е вече на преклонна възраст, всичко в тоя живот му е ясно и нищо вече не му доставя удоволствие, освен природата, та вероятно би написал това за много други филми, книги, музика, картини... Тъжно...
×
×
 • Create New...