Jump to content

anirtimid

Екип Субтитри
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

133 мочи

About anirtimid

 • Rank
  Посветен
 • Birthday August 17

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

698 profile views
 1. Много свежо и забавно сериалче! С глас се смях на "палавата" клетка на Ю Ми! Има и химия между героите! Май няма да се спи тая вечер - ще се гледа, докато ми стигнат силите!
 2. Не съм сигурна, че Дракона е християнин по религия. В противен случай не може да стане кръстник. Иначе с две ръце залагам за него! Чудесни новини тия дни за YG феновете - Теянг ще става татко, а Боби вече стана татко! Момчетата ни пораснаха!
 3. Когато върнаха старото лого на iKON страшно много се зарадвах-помислих, че подготвят почвата за връщането на B.I. Все пак нали чертичките там са седем! А Боби много искам да го видя с отрочето в Return of Superman! Забавно ще е!
 4. След като е осъждан ще може ли да работи в развлекателния бизнес? Нямаха ли някакъв закон, че осъжданите не могат да се появяват по телевизия и т.н. в ролята на певци, артисти и пр.? Страшно се радвам, че се размина с пробация! Щеше да е пълна гавра да го осъдят ефективно за 3 цигари марихуана! Дано го оставят на мира вече! Достатъчно преживя! И дано оная, която го натопи, някога да си получи заслуженото.
 5. Много благодаря,bealonenomore! Много благодаря!
 6. Дано, дано, че иначе скука голяма! А освен тях имам и списък с още някои, та трябва да се бърза! Благодаря много за пожеланията!
 7. Много благодаря! Много благодаря! Много благодаря!
 8. Поправете ме ако греша, но този Yoo In Seok след като се призна за виновен по всички обвинения, не получи ли година и половина условно? Година и половина условно след цялата мръсотия, която доказаха срещу него. Иначе стана ясно, че цялата съдебна машина направи всичко възможно, за да излезе победител от този случай - иначе щеше да стане за смях. Въпреки показанията на свидетелите, въпреки липсата на доказателства, Рири трябваше да опере пешкира за назидание. Не че няма някаква вина, но такава присъда след целия съдебен цирк! Строги били към проституцията, моля ви се - та там е пълно със заведе
 9. Супер сериалче за разтоварване! Приятни актьори, забавни моменти, малкият бонбон в ролята на сина си е направо откритие - няма такова сладко хлапе! Голям фен съм му!
 10. Вече тотално се обърках. Тъкмо бях приела едната теория и сега всичко пак отначало. А има още 4 серии до края. Отдавна не беше ме заинтригувал така сериал. Ще взема да погледна има ли още нещо от същите сценаристи.
 11. За мен лично е изненада защо BTOB останаха толкова назад в оценката на експертите. Изпълнението им във втори кръг беше много впечатляващо и като пеене, и като идея за сценично представяне-това, на което експертите май наблягаха досега. Изключително идейно изпълнение на песента! Аз така и не им разбрах критериите на тези експерти, освен, че май искат да има голям калабалък на сцената, много технически ефекти, мощно, силово представяне и някаква история. За избора на ATEEZ - и аз очаквах друго, но явно те залагат на по-сигурния вариант. Разчитат на вокалите на BTOB и на експлозивността/и ф
 12. Това с твоето мнение ли се покрива? И така като гледам авторът на поста няма съществени забележки - актьорите са играли добре, емоционалната стойност на лентата е ок, от екшън сцените май също не се оплаква. За еклектиката - нищо срамно няма в съвместяването на различни жанрове - публиката отдавна е свикнала и възприема това. А за моралните изводи от показаното - наистина ли трябва някой друг да ги прави вместо самия зрител? Освен това героите доста ясно ги озвучиха, особено на финала. Те много хора не намират стойност и в класически произведения, но това не ги прави по-малко ценни. Да, филмът
 13. Лично за мен е странно защо. Филмът е добър. Какво пак не им хареса на корейците...
 14. Много добър филм и то главно заради актьорската игра. Много ефектни сцени в края и много силно послание, което си знаем, но все забравяме. Хубав тандем правят двамата главни - истинско удоволствие е да ги гледаш!
 15. Възможност за гласуване в Whosfan ще се появи едва на 15 ли? 1 билет е 3 вота, така ли?
×
×
 • Create New...