Jump to content

anirtimid

Екип Субтитри
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About anirtimid

 • Birthday August 17

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Бургас

Recent Profile Visitors

908 profile views

anirtimid's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

166

Reputation

 1. Сериалчето го бива. Нищо общо с книгата, естествено. Задържа интереса, глътнах всичко излязло досега и чакам развоя в последните серии.
 2. Сериалът е супер! Пак Хе Джин изглежда невероятно и играе много добре. Харесва ми химията между главните и хрумката с призраците е забавна - ако я нямаше нея, трудно щеше да се разплете мистерията на убийствата и връзката между всички герои.
 3. Предполагам, че ще останат верни на идеята, че Bigbang са група от 5ма и дори и да имат и други песни (на което силно се надявам), винаги ще бъдат представяни по подобен начин. За съжаление не очаквам да се върнат като група към концертните си изяви, може би само към концерти поотделно или по двама. Между другото ми направи впечатление, когато групите тръгнаха да се настаняват по местата си, как от всички, освен от Treasure липсва по 1 от членовете им. Сънри от Bigbang, B.I. от IKON, Taehyun от WINNER. Тъжно.
 4. Не знам колко пъти гледах песента от вчера и все повече се натъжавам. Тези четири празни стола ме убиват. Много хора казват, че това е прощална песен. Но ако Bigbang се разделяха, нямаше да ни оставят в неведение, нали? Щяха да го съобщят. Знам, че с времето всяка бойбанда се изчерпва, но те никога не са били само бойбанда. Винаги съм знаела, че постепенно ще започнат да се занимават със солови проекти, лека-полека ще се отдалечат от груповите турнета и т.н. Не мога да простя това, че стана по този начин, че направиха всичко възможно да ги разделят насила, защото не бяха послушковци и лустросани ангелчета. Вероятно и те не могат да го простят. Но идиотите, които ги заливаха с помия, не знаят, че така се става легенда - през страдания. И колкото по-голямо е страданието, толкова по-голям е ореолът. Винаги ще чакам да ги чуя отново, дали поотделно, дали както сега, под всякаква форма и навсякъде. За мен те винаги ще бъдат най-добрите!
 5. Сърцето ми е пълно! Хубава песен с чудесна мелодия. Много силен текст, изстрадан. Момчетата се върнаха мъже! Продължават напред. Да ви кажа, сърцето ми спря като видях онази фигура в гръб на стола. В крайна сметка, това беше единствената друга човешка фигура в целия клип, освен те четиримата. Ще очаквам с интерес тълкуването на целия клип и текста. Дано някой се смили да качи линкче тук
 6. Doctor Lawyer (2022) Страна: Южна Корея Епизоди: 16 Превод: anirtimid, VesSun, Mari Ya Прогрес: 1 епизод: Превод - 100%, редакция - 100% 2 епизод: Превод - 100%, редакция - 100% 3 епизод: Превод - 100%, редакция - 100% 4 епизод: Превод - 100%, редакция - 10% 5 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 6 епизод: Превод - 100%, редакция - 0% 7 епизод: Превод - 70%, редакция - 0% 8 епизод: Превод - 70%, редакция - 0% 9 епизод: Превод - 70%, редакция - 0% 10 епизод: Превод - 70%, редакция - 0% 11 епизод: Превод - 0%, редакция - 0% 12 епизод: Превод - 0%, редакция - 0% 13 епизод: Превод - 0%, редакция - 0% 14 епизод: Превод - 0%, редакция - 0% 15 епизод: Превод - 0%, редакция - 0% 16 епизод: Превод - 0%, редакция - 0%
 7. Много свежо и забавно сериалче! С глас се смях на "палавата" клетка на Ю Ми! Има и химия между героите! Май няма да се спи тая вечер - ще се гледа, докато ми стигнат силите!
 8. Не съм сигурна, че Дракона е християнин по религия. В противен случай не може да стане кръстник. Иначе с две ръце залагам за него! Чудесни новини тия дни за YG феновете - Теянг ще става татко, а Боби вече стана татко! Момчетата ни пораснаха!
 9. Когато върнаха старото лого на iKON страшно много се зарадвах-помислих, че подготвят почвата за връщането на B.I. Все пак нали чертичките там са седем! А Боби много искам да го видя с отрочето в Return of Superman! Забавно ще е!
 10. След като е осъждан ще може ли да работи в развлекателния бизнес? Нямаха ли някакъв закон, че осъжданите не могат да се появяват по телевизия и т.н. в ролята на певци, артисти и пр.? Страшно се радвам, че се размина с пробация! Щеше да е пълна гавра да го осъдят ефективно за 3 цигари марихуана! Дано го оставят на мира вече! Достатъчно преживя! И дано оная, която го натопи, някога да си получи заслуженото.
 11. Много благодаря,bealonenomore! Много благодаря!
 12. Дано, дано, че иначе скука голяма! А освен тях имам и списък с още някои, та трябва да се бърза! Благодаря много за пожеланията!
 13. Много благодаря! Много благодаря! Много благодаря!
 14. Поправете ме ако греша, но този Yoo In Seok след като се призна за виновен по всички обвинения, не получи ли година и половина условно? Година и половина условно след цялата мръсотия, която доказаха срещу него. Иначе стана ясно, че цялата съдебна машина направи всичко възможно, за да излезе победител от този случай - иначе щеше да стане за смях. Въпреки показанията на свидетелите, въпреки липсата на доказателства, Рири трябваше да опере пешкира за назидание. Не че няма някаква вина, но такава присъда след целия съдебен цирк! Строги били към проституцията, моля ви се - та там е пълно със заведения с "компаньонки". И откъде изникна това обвинение за "подбуждане към насилие"? За какво става въпрос изобщо? Боли ме като го казвам, но това е краят на BB. Те никога няма да се появят без Сънри. Унищожиха ги, да не би случайно да засенчат някой друг.
×
×
 • Create New...