Jump to content

maria_debit

Покровители
 • Posts

  410
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by maria_debit

 1. Клипчето ме грабна и го почвам. Надявам се на добър сюжет, играта е налице. Актьорите са прекрасни. Това ми трябва, поне на мен.
 2. Уникално заглавие! Пожелавам успех на екипа, заел се с превода!
 3. На патерици, но с най-прекрасни чувства и благодарност, че Ви има. ЧРД! Да сте живи и здрави, успешни и щастливи! Бъдете благословени!
 4. Почнеш ли веднъж, спиране няма!
 5. На мен ми харесва. Леко и непринудено сериалче, което ме разтоварва от натовареното ежедневие.
 6. Браво момичета! Тъкмо мислех да го подхващам с руските субтитри и изненада! Ще си чакам превода, че писанията във форума са повече от привличащи вниманието. Успех!
 7. Леле, невероятни сте! Цели 50 епизода! Успех!
 8. Успех и от мен! Определено ни радвате с избора си! Спорна работа!
 9. Радвам се, че сте избрали точно този сериал за дебютен превод! След работа проверявам за поредния епизод и залепвам пред монитора.
 10. Не съм съгласна с това, че сериалът не се гледа. Само 1-ви епизод е видян над 1000 пъти и то само в един от сайтовете. Малко са сериалите с такава популярност. Стискаме палци и ще чакаме търпеливо финала! Успех!
 11. Прекрасен сериал! Добър сценарий, без излишен грим, хленчене и тръшкане.
 12. Започна яко, но с всеки изминат епизод интереса ми намалява.
 13. Хубав сериал! Странни хора са корейците и не мога да схвана, какво не им харесва, че го оценят толкова слабо? Лично мен ме докосна и дори ме разплака. Това определено е моят сериал!
 14. Леко тъжен и малко сив сериал. Професиите и на двамата бяха прекалено странни. Не мога да си представя в България, някой да работи и да се издържа от това.
 15. Хубав сериал, приятен за гледане, романтичен, с лек хумор, красиви актьори и много емоции... Но в интерес на истината с този висок рейтинг очаквах много повече от сценаристите. Мисля, че не можаха да достигнат нивото на запомнящите се сериали, тези които ги гледаме по 2-3 пъти и никога не ни омръзват.
 16. Гледам го с руски субтитри и съм доволна. Сценарият не е слаб, познат но и не съвсем. Детето играе перфектно.
 17. Сакън, убити да няма! Двете двойки са си супер и си чакам щастливия край. Спиди, бъди все така актуална и индивидуална в мненията си! Супер са!
×
×
 • Create New...