Jump to content

KA76

Потребители
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно KA76

KA76's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Натоварването при мен го отчита в графа с означение CPU, когато включа филм с по-голям формат, натоварването стига там 98-99% и се оцветява в червено полето, програмата е Pot Piayer. Явно е от процесора проблема,а не може да бъде сменен и не мисля че нещо може да се направи! Благодаря, Sierra за отзивчивостта!
  2. Компютъра ми е с 1000Gb памет, РАМ- 2 Gb, на Уиндоус 8, почти съм сигурна че проблема е в процесора
  3. Конкретно сега не можах да гледам на компютъра си "9 Times Time Travel" , но понеже разбрах, че е много интересен гледах епизодите на друг компютър, до 14епизод, обаче така притеснявам човека, на който е компютъра, затова молбата ми е за следващите епизоди. Друг сериал, излязла е само една серия, доколкото зная " Sobachia rabota" , също гледах на друг комп., също молбата ми е за следващите епизоди! Не съм опитвала да конвертирам, това изобщо не ми е ясно. Благодаря за отговора, NyXe!
  4. Благодаря на pfyy за отговора, но проблема е че изобщо няма релийзи в по-малък формат при някои сериали; пък както вече казах, при по-големия формат, разминават се картината, субтитрите и звука, изобщо не може да се гледа . Молбата ми е, доколкото зависи от вас, епизодите да имат и вариант с по-малка памет!
  5. Не зная дали от вас зависи решението на моя проблем, но и към вас ще се обърна, като предварително моля да ме извините ако не му е мястото тук! Когато даден епизод е с по-голяма памет- примерно 1.10Gb и да речем към 50 минути продължителност, епизода не мога да го гледам понеже има разминаване между картината ,звука и субтитрите. Ако епизода е под 1Gb мога да го гледам без проблем. Давани са ми какви ли не съвети, но нито компа ми е стар, нито липсват кодеци или нещо друго-с всякакви програми опитвах, проблема си остава загадка! Понеже забелязах това, че при по-малка памет на епизода, нямам проблем с възпроизвеждането, искам да се обърна и към вас, ако това изобщо зависи от вас, епизодите да имат вариант и с по-малка памет!
×
×
  • Създай нов...