Jump to content

Allanon

Потребители
  • Мнения

    224
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    1

Мнения публикувано от Allanon

  1. И на мен ми харесва за момента. До 8 серия де.. вървя си чинно с превода. Досега не съм гледал Уки в толкова сериозна роля. След всичките му  простовати роли след казармата... Разбира се има дупки и много нагласени неща в сценария ... ама то кои филм ги няма. Сюжета може да е банален, но засега ми харесва... Любопитно ми е докъде могат да стигнат и дали накрая филма ще си заслужи заглавието...

    • Upvote 2
  2. Цитат

    В тоя сезон оня мега маг каза, че ще съживи главната с тялото на Буьон и душата на Наксу. Или поне аз така разбрах. Да ама нали тялото на Буьон беше на Мудоки? Ако просто са сменили актрисите в главната роля защо тази която се правеше на Буьон в сезон 1 като я видя сега каза: Тва не е Буьон. Буьон е Мудоки?! Всъщност излиза, че са възкресили тялото на Наксу със душата на Наксу? Тука идва другата уловка обаче. Защо майката на Буьон при съживяването и каза че тя я е нарекла: майко! ... Което стана в сезон1. Там тялото беше на Мудоки обаче... как майката не видя разликата?! Лошия също разпозна в нея Наксу! Опитват се да покажат нещо ама не знаят как и става голяма нелепост. Какво стана с тялото на Мудоки което извадиха от езерото ... !? Бе пълна каша ...

     

    • Хаха 1
  3. Аз нещо не мога да тегля от avistaz.to от няколко дена. С положителен ъплоад съм, имам и 1 покана за раздаване, бонуси около 20к ... Някой има ли подобен проблем? Надявам се да се оправи скоро за да мога да тегля сериала ... Иначе гледах няколко малки клипчета в тубата и ми се струва, че сценариста не знае много много какво е написал... тела, души... пълен бъркоч...

  4. До 10-ти епизод съм и не виждам нещо кой знае какво. Стандартна кримка е сериала, тук там със стандартните тъпички корейски комедийни моменти. Не че не ми харесва, но не е нещо особено. В корея зрителите искали даже да го удължат до 16 епизода... нямам представа кое ги е грабнало толкова.

  5. Въпреки постната анимация, учудващо и на мен ми хареса. Може би заради двамата главни ... Историята е що-годе добре оплетена въпреки че нещата се знаеха доста по-рано от излезлите до момента серии.  Бе досега каквото е излязло със Jung So Min ми е харесало. За мен е добре дошло, че няма да има серии една седмица понеже съм в отпуск и ще съм по планините ... да сменя малко морето :es:

    • Upvote 1
  6. Почти 30 серии, 2 сезона от които единия повторение на другия. Не е никакъв проблем този сериал да има сезони докато се изразходят всички актьори кандидати за главна мъжка роля,  И това като стане все пак да оженят главната за последния ..... Чиста загуба на време за мен.

    • Upvote 1
  7. Доста скучен сериал. Не знам къде се видя химия между главните? Аз засега не съм я усетил. Тук там някой поглед и хапване. Нищо друго. В шестото чувство само с погледи хвърчат искри направо между главните. Тука до 6-ти епизод поне всичко беше предвидимо. Единствената чуденка е:

    Цитат

    какво наистина се е случило със сестричката на главния,

    но не съм сигурен дали ще дочакам да разбера до финала. Поне романтиката им да потръгне и да не се появи някои тъп ъгъл тепърва...

    • Харесвам 1
  8. Порнографията тука е пълна. Стоически издържах до 6-та серия заради двамата главни, но и заради тях не можах повече! След изгледано малко клипче в тубата разбрах какъв е финала и искрено съжалих и за тези 6 серии които съм изгледал! Даже се оказа че единия главен всъщност не е главен... Трябва да обърна внимание на това кои са режисьора и сценариста и да избягвам продукции с тяхно участие....

    • Харесвам 2
  9. Тя пък много лесно ги разлюбва ... Типично по корейски се мъчат да задържат интереса на публиката до самия край, но всичко е доста банално. На човек му става се тая с кого ще завърши накрая главната. И то колко може да бъде интересно с този сценарий?! Развръзката сигурно пак ще е последните 2-3 мин. на последната серия. Общо взето сериала е дърпане на локуми 14 серии без нищо съществено да се е случило. Жалко за двамата главни, че са се напъхали в тази латино-корейска бозица...

  10. Доживях да гледам корейски сериал с латиноамерикански сценарий. Ако не беше корейската реч сигурно щях да се объркам :282:.

    Простотията е пълна, но забавата(поне за мен) остава. Ако не бяха двамата главни не мисля, че щях да го гледам. Засега вървя чинно с превода. Дано Ури-то да не точи лиги по полицая до последната или предпоследната серия, че ще ми дойде в повечко.  Надявам се да продължим да се смеем и за напред. :es:

    • Хаха 1
  11. Едва изгледах 1-ва серия. Имах чувството че са минали не 1 час а поне 5. Направо се чудя дали да продължавам. Не ми се е случвало досега на филм с Уки. Става ли нещо интересно нататък заради което да си струва човек да се прежали да го гледа до края...?

  12. И мен ме кефи сериала. Няма да коментирам сценария за да не обидя всички държави които са го правили. Едва ли може да има по-глупав сценарий, обаче съм фен на двамата главни и ми харесва как се представят тук. Поне от първа серия. В тоя сериал няма какво толкоз да се мисли какво ще стане... то с тоя сценарии... Просто гледам и се забавлявам с тия двамата( включително и с бащата на главния). Не знам как са завършвали другите сериали, но се надявам за добър край на главните. Ченгето не ме кефи. Засега ми харесва и  дано да продалжава да е така забавно :)

  13. Става за гледане, но не е нищо особено. Очаквах повече с тия реклами дето му дръпнаха преди да започне. Ji Soo нещо не я виждам като актриса. Ако може да пее(не съм я слушал) по-добре да се отдаде само на това. Hae In ..... какво да се каже. Сериал с една идея по-различен от другите му.  Тая роля нещо не му подхожда ми се струва. Има и бая недоизмислени неща. Как продължиха да отварят вратата като им взеха ключовете не се знае. Другото което е има ли то полицаи или агенти които да се подчиняват на шефовете си в Корея не знам?!  И то след като заповедта е дадена от толкова високо ниво? По добре е да нямат шефове и да си правят каквото си искат, няма да изглежда толкова смешно. Още повече за времето през което се развиват събитията.

    Въпреки всичко ще прадължа да гледам. Засега ми държи интереса.

    • Хаха 2
  14. Дотук добре вървеше всичко, но сега като вкарат множество любовни фигури и ще се развали сериалчето. То не че има с какво друго да запълнят 16 серии... Идеята сериала е хубава, но мисля, че е за игрален филм, а не за сериал.

  15. И мен ме зариби сериала. Весело е с анимацията. Фен съм на Ким Го Ън и досега ми е харесвало всичко с нея. Сценария все ми се струва че има малко откраднато от филмчето от 2001 година мисля беше Осмозис Джоунс с Бил Мъри. Игрален филм с анимация. Втора серия завърши интересно... Не очаквах, че и на главния ще дават клетките(емоции) или каквито са там.  Ама как блокира като я видя :lol2: Дано върви така забавно и да няма драми... или поне големи драми. Съмнява ме обаче, че ще вкарат тъп ъгъл което ще ми развали удоволствието. Засега съм на клона :D

    • Sad 1
  16. Подоба история с малко разлики. И корейския може да е боза, но поне химия имаше между главните, а това в тоя тип сериали си е важно. Тук имам чувство, че само Джаспър се мъчеше да играе. Никаква химия с малката китайка.... Толкова изкуствени двамата, че няма накъде. Имах чувството, че чакат да им минат репликите по-бързо... Жалко!

    • Upvote 1
×
×
  • Създай нов...