Jump to content

Allanon

Потребители
 • Content Count

  178
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Allanon last won the day on May 30 2019

Allanon had the most liked content!

Community Reputation

200 мочи

1 Follower

About Allanon

 • Rank
  Млад господар

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Кратко, ясно, стегнато и приятно. Без излишни глупости. Може да е клише идеята, но е представено много добре. Корейците за пореден път доказаха, че една история разказана в рамките на времето на един игрален филм е в пъти по-добре. Заслужава си гледането.
 2. Главния ми е супер неприятен. Нищо което съм гледал с него не ми е харесало. С две ръце съм за секънда, но за съжаление в кдрама няма да се случи той да спечели главната. И разбира се филма започва с най-изтърканото клише ... смяна на имената и следователно недоразумението кой, кой е...
 3. За всеки случай за сега ми поддържат интереса. А и се наслаждавам на Jo Bo-Ah
 4. Ей, благодаря за превода. Това сигурно е най-доброто китайско за тази година. Двамата главни са уникална двойка...
 5. Аз пък не разбрах защо нашия лисугер като стъпи леко накриво и тръгва по наказания, а брат му например и не само той може да си прави каквото иска и да убива колкото си иска и никой не му държи сметка за това ?!
 6. Не мисля, че ще излезе нещо повече от преродената любима. Според мене за края на серията е виновно братчето. Или и е направил нещо или се е трансформирал ... както видяхме го може. А може и да бъркам.
 7. @lukreciana и края на втори епизод е подобен
 8. Динамична първа серия. Добре започна и още по-добре завърши. Очаквам с нетърпение следващите серии. Дано продължи да е така интересно и занапред.
 9. За първи път откакто гледам азиатско нямам търпение да почне даден сериал. Всички от каста без изключение много си ги харесвам. Историята ми звучи интересно. Дано не ни разочароват.
 10. И тортата и левкимията (тя беше лъжлива) ги имаше в първия сезон. Това нещо е като повторение на първи сезон със любовен триъгълник... И те даже не се познават в началото? Така ли да разбирам ?
 11. Разбира се. Само, че във понеделник мога да ги пратя най-рано. При наличен e-mail
 12. Главния не може въобще да се мери като визия, глас или игра със секънд-а. Любимката ми ще трябва да е сляпа за да го избере накрая
 13. Гледаш 1 и после 16 серия и все едно си гледал целия филм. 16 епизода нищо не се случи... Яко разтягане на локуми за да мине времето и да свърши сериала. Малката може да е сладурана ама досега никъде където съм я гледал не ми е харесала... Освен може би малко при чистачите... Уки от друга страна яко падение след казармата. Преди драмите му бяха доста добри поне за мен. Гледах си го с кеф. Откак се уволни много зле... И въпреки всичко предната му роля беше в пъти по добра. Корейците сътвориха чудо. С толкова добри актьори, и главни и второстепенни направиха супер боза. Даже не разбрах какъв е жанра ... Нямаше комедия, нямаше романтика... И драма нямаше... Жалко...
 14. Дали ще има превод знае ли се ?
 15. Ей, Пак До Дам не уцели тоя път на партньор. Главния милия е много зле като актьор. Не знам въобще как го избират. Ще почна да гледам заради Со Дам и ако мога поне малко да изтрая Бо Гом ще догледам. .. ама ме съмнява.
×
×
 • Create New...