Jump to content

Krish

Потребители
  • Мнения

    124
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Krish

  1. Привет! От съвсем скоро забелязах, че преводача, който работи по втори сезон е изтрил преводите си, че и целия профил от vbox7... разбираемо е, така и така ни ограничават заради авторските права. Въпроса ми е дали преводача мисли някъде другаде да качи епизодите или субтитрите, понеже следях работата му? Моля ако е тук във форума или някой го познава да се обади, благодаря!  ;)

  2. И аз изгледах преди дни втори сезон вече като има превод, за което Ви благодаря!

    Интересен беше и втори сезон, разбира се друго е някак си усещането след събитията в първия.

    Хареса ми, че имаше обединяваща сюжетна линия със някои от случаите и в края вече със "Черното Слънце" и по-големите задкулисни играчи и това, че се чувстваха над всички и, че всичко е в техни ръце.... е нашите хора им показаха, че не става винаги по тяхната.

    Това с намесата на "първия" шофьор на такси отваря интересна сюжетна развръзка за 3-ти сезон ако решат да покажат още от това.

    Ще видим де, точно тази жена беше фактора изненада и неочакван елемент в картината на лошите :D 

    Някой нещо да е чувал за третия сезон, има ли някаква информация?

    • Харесвам 3
    • Upvote 1
  3. На 2.04.2023 г. at 19:09, battle4thesunn написа:

    Сериалът все още се превежда, не е забравен/изоставен.

    Просто напоследък не ми остава почти никакво време, затова епизодите ще се качват по-рядко. :) 

     

    Благодарим за разбирането!

     

    Няма проблеми, чакаме си българските субтитри! Спорно! :asian:

    • Харесвам 3
    • Upvote 1
  4. Малеее, много добро изпълнение на този сезон 1. 10/10 от мен, Суууупер. Много отдавна не бях се кефил така на корейски сериал.

    (Самите истории и поводите в тях са наистина едно отражение на заобикалящите ни съдби навсякъде около нас.  Да се замислим ние какви ги вършим спрямо другите и кога и как бихме ги наранили без да искаме. Реално наистина не осъзнаваме колко е "пъстър" и различен живота ни тук в Бг или другите държави.)

    • Харесвам 4
    • Upvote 2
  5. Цитат

    (всъщност авторката на новелата описва истинско събитие от детските си години, което се е провеждало в нейната гимназия).

     

    Тъкмо за самия маратон щях да питам, дали наистина провеждат подобни събития. Ха-ха, представям си тук при нас нещо подобно.... :lol: 99% ще пискат как може да ги карат да правят нещо толкова "жестоко". На мен ми харесва идеята за такива неща, разходки, бягане.... Интересни неща има в Япония.

    Интересно заглавие, не знаех какво точно ще бъде. Хареса ми и кадрите през, които ни прокарваше камерата, както главните герои, така и от части какво се случва с другите ученици.

    Рокен Рол, бейби!

    Благодаря за превода!

    • Харесвам 1
    • Upvote 1
  6. Доста годинки никой не е писал по темата..... обаче аз сега изгледах филмчето.

    Както споделят колежките/колегите от горните постове. Лека, приятна и ненатоварваща атмосфера и изживяване и поуки, били те лични на зрителя и тези на героите! :):asian:

    • Харесвам 1
  7. Така.... Каква е историята ми около този сериал... Още 2012г. или 2013г. си го бях пуснал и го гледах някъде до 7-8-и епизод и нещо не ми беше допаднал, не знам защо.... или нещо от идеите му... Както и да е бях го зарязал тотално. В последно време си мислех за него, така като съм го белязал в MyDramaList, като "зарязан". Реших да го изгледам отначало, тъй като си мисля, че условията в които гледах първия път не бяха това което трябваше и не можех концентрирано и с внимание да гледам. (знаех го :D

    Е, не съжалявам, че го гледах. Пътуване във времето, добри актьори, историята можеше малко да се поспрат с тези на на няколко все опити "да тръгнем ли към портала", "да останем ли", "да те върна не", "ще остана", "преврати" и др. По едно време имах чувството, че към 17-28 епизоди можеха още 20-ина такива епизода да ни пуснат. :unsure:  Ех, как така нелепо убиха Императорския Доктор, абе.... Интересна идея с тези "вътрешни сили", базиращи се на различни елементи в дадена област, огън, звук-слух, студ-лед, светкавички.... Едно леко "претупване" в последния епизод.... но то една голяма част от драмите са така... (с леко отворен край или въпрос на въображение - Какво би станало ако...) Като цяло добро представяне де... Чудя се за оценката... 8= (Осмица на релси :D)

     

    п.п. Това сигурно е първия исторически сериал в който виждам някой (лорд Док Сонг) толкова свободно да си се разхожда из двореца и при императора, буквално когато си поиска. Все едно е в някакъв двор. :rolleyes:

     

    П.П. Сега си видях и коментара от 2013г. Ха-ха.

    На 6.04.2013 г. at 20:45, Krish написа:

    Започнах сериала и едвам го догледах до 5-ти епизод. Актьорите са добри, но нещо ми куца. Прекалено бавно ли се точи действието...

    Засега съм замръзнал на 5-ти, може след време да го продължа.

  8. Не следя рейтингите много-много.... но тук си е оправдано. Много голямо препускане през събитията (и после излишни сбивания на събитията), после ти дават как евентуално се е стигнало до текущото събитие. И доста нелогични неща, дебнения на героите. Актьорите ми харесаха като игра... Жалко за сериалчето, можеха по-интересно да го представят.

    • Upvote 1
  9. Някой следи ли го този сериал? Като гледам обаче коментарите.... май не :lol:

    Нищо особено като цяло (поне до 4-и епизод.) Не че нещо ама много накъсано го почнаха и ако гледаш епизодите през големи паузи губиш връзка.

    Измамницата беше измамена. :lol: Големи измамници...

×
×
  • Създай нов...