Jump to content

Krish

Потребители
  • Мнения

    124
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Krish

  1. Разрових се и видях, че той е работил по епизодите... Нека да видим...
  2. Благодаря за обратната връзка! T.e. I Love Anime! преводача ли го превеждаше, понеже май не беше той, а някой друг... Или казваш да питам там пък за преводача ако се отзове
  3. Привет! От съвсем скоро забелязах, че преводача, който работи по втори сезон е изтрил преводите си, че и целия профил от vbox7... разбираемо е, така и така ни ограничават заради авторските права. Въпроса ми е дали преводача мисли някъде другаде да качи епизодите или субтитрите, понеже следях работата му? Моля ако е тук във форума или някой го познава да се обади, благодаря!
  4. И аз изгледах преди дни втори сезон вече като има превод, за което Ви благодаря! Интересен беше и втори сезон, разбира се друго е някак си усещането след събитията в първия. Хареса ми, че имаше обединяваща сюжетна линия със някои от случаите и в края вече със "Черното Слънце" и по-големите задкулисни играчи и това, че се чувстваха над всички и, че всичко е в техни ръце.... е нашите хора им показаха, че не става винаги по тяхната. Това с намесата на "първия" шофьор на такси отваря интересна сюжетна развръзка за 3-ти сезон ако решат да покажат още от това. Ще видим де, точно тази жена беше фактора изненада и неочакван елемент в картината на лошите Някой нещо да е чувал за третия сезон, има ли някаква информация?
  5. Няма проблеми, чакаме си българските субтитри! Спорно!
  6. Доизгледах го таман и с последния епизод. Интересно беше и сега следва 3-ти сезон с Modern Age arc, т.е. в наше време. Благодаря за субтитрите на роден език!
  7. Малеее, много добро изпълнение на този сезон 1. 10/10 от мен, Суууупер. Много отдавна не бях се кефил така на корейски сериал. (Самите истории и поводите в тях са наистина едно отражение на заобикалящите ни съдби навсякъде около нас. Да се замислим ние какви ги вършим спрямо другите и кога и как бихме ги наранили без да искаме. Реално наистина не осъзнаваме колко е "пъстър" и различен живота ни тук в Бг или другите държави.)
  8. Сега го гледам и се радвам, че го почнах Саундтрака е добър, сега си го въртя! Добре е! Благодаря за превода И гледам, че е почнал и втори сезон... начи ще се гледат повече от 16 епизода
  9. Не че е кой знае колко важно, но.... Тази вечер сериала стартира по БТВ лейди - чак не мога да повярвам, какви времена От 23.00ч.
  10. Благодаря за превода! Време е да го започна ~~ Ще се качат ли някъде епизодите или субтитрите да си ги дръпнем. (торент?)
  11. Тъкмо за самия маратон щях да питам, дали наистина провеждат подобни събития. Ха-ха, представям си тук при нас нещо подобно.... 99% ще пискат как може да ги карат да правят нещо толкова "жестоко". На мен ми харесва идеята за такива неща, разходки, бягане.... Интересни неща има в Япония. Интересно заглавие, не знаех какво точно ще бъде. Хареса ми и кадрите през, които ни прокарваше камерата, както главните герои, така и от части какво се случва с другите ученици. Рокен Рол, бейби! Благодаря за превода!
  12. Krish

    Hanamizuki (2010)

    Доста годинки никой не е писал по темата..... обаче аз сега изгледах филмчето. Както споделят колежките/колегите от горните постове. Лека, приятна и ненатоварваща атмосфера и изживяване и поуки, били те лични на зрителя и тези на героите!
  13. Krish

    Текущ аниме сезон

    Deatte 5-byou de Battle И може би това, щом започне Kaizoku Oujo Имам да гледам от миналия сезон "Академията за герои", "Tokyo Revengers ", "Fumetsu no Anata e", "Кралят на шаманите"
  14. Благодаря за превода. Ще ги почвам скоро епизодите. Жалко за вградените в картината субтитри, но.....
  15. Не бях го гледал. Леко, приятно и неангажиращо. Дори по-приятно отколкото си мислех. Поздрави за воините работещи върху българските букви!
  16. Ооо, още не съм го гледал. Благодаря!
  17. Споделям направо саундтрака! Има няколко попадения, които просто се запомнят.
  18. Така.... Каква е историята ми около този сериал... Още 2012г. или 2013г. си го бях пуснал и го гледах някъде до 7-8-и епизод и нещо не ми беше допаднал, не знам защо.... или нещо от идеите му... Както и да е бях го зарязал тотално. В последно време си мислех за него, така като съм го белязал в MyDramaList, като "зарязан". Реших да го изгледам отначало, тъй като си мисля, че условията в които гледах първия път не бяха това което трябваше и не можех концентрирано и с внимание да гледам. (знаех го ) Е, не съжалявам, че го гледах. Пътуване във времето, добри актьори, историята можеше малко да се поспрат с тези на на няколко все опити "да тръгнем ли към портала", "да останем ли", "да те върна не", "ще остана", "преврати" и др. По едно време имах чувството, че към 17-28 епизоди можеха още 20-ина такива епизода да ни пуснат. Ех, как така нелепо убиха Императорския Доктор, абе.... Интересна идея с тези "вътрешни сили", базиращи се на различни елементи в дадена област, огън, звук-слух, студ-лед, светкавички.... Едно леко "претупване" в последния епизод.... но то една голяма част от драмите са така... (с леко отворен край или въпрос на въображение - Какво би станало ако...) Като цяло добро представяне де... Чудя се за оценката... 8= (Осмица на релси ) п.п. Това сигурно е първия исторически сериал в който виждам някой (лорд Док Сонг) толкова свободно да си се разхожда из двореца и при императора, буквално когато си поиска. Все едно е в някакъв двор. П.П. Сега си видях и коментара от 2013г. Ха-ха.
  19. Чуйте припева.... Абе направо цялата песен
  20. По принцип не следя такъв тип групи много-много и не съм много запознат, но това парче ми допадна. Не знам кои групи в момента са известни и се въртят в Япония или Ю. Корея. (Поздрав, после ще има и още )
  21. Не следя рейтингите много-много.... но тук си е оправдано. Много голямо препускане през събитията (и после излишни сбивания на събитията), после ти дават как евентуално се е стигнало до текущото събитие. И доста нелогични неща, дебнения на героите. Актьорите ми харесаха като игра... Жалко за сериалчето, можеха по-интересно да го представят.
  22. Някой следи ли го този сериал? Като гледам обаче коментарите.... май не Нищо особено като цяло (поне до 4-и епизод.) Не че нещо ама много накъсано го почнаха и ако гледаш епизодите през големи паузи губиш връзка. Измамницата беше измамена. Големи измамници...
×
×
  • Създай нов...