Jump to content

Krish

Потребители
 • Posts

  114
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Krish

Profile Information

 • Пол
  Male

Recent Profile Visitors

661 profile views

Krish's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

79

Reputation

 1. Благодаря за превода! Време е да го започна ~~ Ще се качат ли някъде епизодите или субтитрите да си ги дръпнем. (торент?)
 2. Тъкмо за самия маратон щях да питам, дали наистина провеждат подобни събития. Ха-ха, представям си тук при нас нещо подобно.... 99% ще пискат как може да ги карат да правят нещо толкова "жестоко". На мен ми харесва идеята за такива неща, разходки, бягане.... Интересни неща има в Япония. Интересно заглавие, не знаех какво точно ще бъде. Хареса ми и кадрите през, които ни прокарваше камерата, както главните герои, така и от части какво се случва с другите ученици. Рокен Рол, бейби! Благодаря за превода!
 3. Доста годинки никой не е писал по темата..... обаче аз сега изгледах филмчето. Както споделят колежките/колегите от горните постове. Лека, приятна и ненатоварваща атмосфера и изживяване и поуки, били те лични на зрителя и тези на героите!
 4. Deatte 5-byou de Battle И може би това, щом започне Kaizoku Oujo Имам да гледам от миналия сезон "Академията за герои", "Tokyo Revengers ", "Fumetsu no Anata e", "Кралят на шаманите"
 5. Благодаря за превода. Ще ги почвам скоро епизодите. Жалко за вградените в картината субтитри, но.....
 6. Не бях го гледал. Леко, приятно и неангажиращо. Дори по-приятно отколкото си мислех. Поздрави за воините работещи върху българските букви!
 7. Ооо, още не съм го гледал. Благодаря!
 8. Споделям направо саундтрака! Има няколко попадения, които просто се запомнят.
 9. Така.... Каква е историята ми около този сериал... Още 2012г. или 2013г. си го бях пуснал и го гледах някъде до 7-8-и епизод и нещо не ми беше допаднал, не знам защо.... или нещо от идеите му... Както и да е бях го зарязал тотално. В последно време си мислех за него, така като съм го белязал в MyDramaList, като "зарязан". Реших да го изгледам отначало, тъй като си мисля, че условията в които гледах първия път не бяха това което трябваше и не можех концентрирано и с внимание да гледам. (знаех го ) Е, не съжалявам, че го гледах. Пътуване във времето, добри актьори, историята можеше малко да се поспрат с тези на на няколко все опити "да тръгнем ли към портала", "да останем ли", "да те върна не", "ще остана", "преврати" и др. По едно време имах чувството, че към 17-28 епизоди можеха още 20-ина такива епизода да ни пуснат. Ех, как така нелепо убиха Императорския Доктор, абе.... Интересна идея с тези "вътрешни сили", базиращи се на различни елементи в дадена област, огън, звук-слух, студ-лед, светкавички.... Едно леко "претупване" в последния епизод.... но то една голяма част от драмите са така... (с леко отворен край или въпрос на въображение - Какво би станало ако...) Като цяло добро представяне де... Чудя се за оценката... 8= (Осмица на релси ) п.п. Това сигурно е първия исторически сериал в който виждам някой (лорд Док Сонг) толкова свободно да си се разхожда из двореца и при императора, буквално когато си поиска. Все едно е в някакъв двор. П.П. Сега си видях и коментара от 2013г. Ха-ха.
 10. Чуйте припева.... Абе направо цялата песен
 11. По принцип не следя такъв тип групи много-много и не съм много запознат, но това парче ми допадна. Не знам кои групи в момента са известни и се въртят в Япония или Ю. Корея. (Поздрав, после ще има и още )
 12. Не следя рейтингите много-много.... но тук си е оправдано. Много голямо препускане през събитията (и после излишни сбивания на събитията), после ти дават как евентуално се е стигнало до текущото събитие. И доста нелогични неща, дебнения на героите. Актьорите ми харесаха като игра... Жалко за сериалчето, можеха по-интересно да го представят.
 13. Някой следи ли го този сериал? Като гледам обаче коментарите.... май не Нищо особено като цяло (поне до 4-и епизод.) Не че нещо ама много накъсано го почнаха и ако гледаш епизодите през големи паузи губиш връзка. Измамницата беше измамена. Големи измамници...
×
×
 • Create New...