Jump to content

Krish

Потребители
  • Мнения

    124
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

2 Последователи

Относно Krish

  • Рожден ден 10/18/1994

Profile Information

  • Пол
    Male

Последни посетители

818 профилни разглеждания

Krish's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

110

Обществена Репутация

  1. Разрових се и видях, че той е работил по епизодите... Нека да видим...
  2. Благодаря за обратната връзка! T.e. I Love Anime! преводача ли го превеждаше, понеже май не беше той, а някой друг... Или казваш да питам там пък за преводача ако се отзове
  3. Привет! От съвсем скоро забелязах, че преводача, който работи по втори сезон е изтрил преводите си, че и целия профил от vbox7... разбираемо е, така и така ни ограничават заради авторските права. Въпроса ми е дали преводача мисли някъде другаде да качи епизодите или субтитрите, понеже следях работата му? Моля ако е тук във форума или някой го познава да се обади, благодаря!
  4. И аз изгледах преди дни втори сезон вече като има превод, за което Ви благодаря! Интересен беше и втори сезон, разбира се друго е някак си усещането след събитията в първия. Хареса ми, че имаше обединяваща сюжетна линия със някои от случаите и в края вече със "Черното Слънце" и по-големите задкулисни играчи и това, че се чувстваха над всички и, че всичко е в техни ръце.... е нашите хора им показаха, че не става винаги по тяхната. Това с намесата на "първия" шофьор на такси отваря интересна сюжетна развръзка за 3-ти сезон ако решат да покажат още от това. Ще видим де, точно тази жена беше фактора изненада и неочакван елемент в картината на лошите Някой нещо да е чувал за третия сезон, има ли някаква информация?
  5. Няма проблеми, чакаме си българските субтитри! Спорно!
  6. Доизгледах го таман и с последния епизод. Интересно беше и сега следва 3-ти сезон с Modern Age arc, т.е. в наше време. Благодаря за субтитрите на роден език!
  7. Малеее, много добро изпълнение на този сезон 1. 10/10 от мен, Суууупер. Много отдавна не бях се кефил така на корейски сериал. (Самите истории и поводите в тях са наистина едно отражение на заобикалящите ни съдби навсякъде около нас. Да се замислим ние какви ги вършим спрямо другите и кога и как бихме ги наранили без да искаме. Реално наистина не осъзнаваме колко е "пъстър" и различен живота ни тук в Бг или другите държави.)
  8. Сега го гледам и се радвам, че го почнах Саундтрака е добър, сега си го въртя! Добре е! Благодаря за превода И гледам, че е почнал и втори сезон... начи ще се гледат повече от 16 епизода
  9. Не че е кой знае колко важно, но.... Тази вечер сериала стартира по БТВ лейди - чак не мога да повярвам, какви времена От 23.00ч.
  10. Благодаря за превода! Време е да го започна ~~ Ще се качат ли някъде епизодите или субтитрите да си ги дръпнем. (торент?)
  11. Тъкмо за самия маратон щях да питам, дали наистина провеждат подобни събития. Ха-ха, представям си тук при нас нещо подобно.... 99% ще пискат как може да ги карат да правят нещо толкова "жестоко". На мен ми харесва идеята за такива неща, разходки, бягане.... Интересни неща има в Япония. Интересно заглавие, не знаех какво точно ще бъде. Хареса ми и кадрите през, които ни прокарваше камерата, както главните герои, така и от части какво се случва с другите ученици. Рокен Рол, бейби! Благодаря за превода!
  12. Krish

    Hanamizuki (2010)

    Доста годинки никой не е писал по темата..... обаче аз сега изгледах филмчето. Както споделят колежките/колегите от горните постове. Лека, приятна и ненатоварваща атмосфера и изживяване и поуки, били те лични на зрителя и тези на героите!
  13. Krish

    Текущ аниме сезон

    Deatte 5-byou de Battle И може би това, щом започне Kaizoku Oujo Имам да гледам от миналия сезон "Академията за герои", "Tokyo Revengers ", "Fumetsu no Anata e", "Кралят на шаманите"
×
×
  • Създай нов...