Jump to content

Krish

Потребители
 • Мнения

  64
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Форумна репутация

4 тофу

Относно Krish

 • Ранг
  Посветен
 • Рожден ден 1.01.1993

Profile Information

 • Пол
  Male
 1. Krish

  Terius Behind Me (2018)

  Хммм.... тъкмо да стане нещо интересно (eп.09-10) и..... прецакват момента с комедия.... но от друга страна е странно и различно.... приятно и небрежно върви
 2. Krish

  Terius Behind Me (2018)

  Нищо не ми хващаше окото от корейските продукции, но се престраших се да го почна, тъй като от супер много време не съм гледал нищо. Оказа добро попадение, дано видим екшън занапред, иначе сега така приятно върви историята, предстоят връзките и след това развръзките.
 3. Krish

  Descendants of the Sun (2016)

  Е това е сериала. Разбива тотално, приятен за гледане. Заложени добре идеологии между войникът и лекарят в началото и в последствие вплетени сюжетни линии и история след това. Актьорите също са добри, симпатяги.
 4. NEW WORK: Tic-Tac - Etching Размери: (100mm x 100mm) С тази работа вземам участие в 36-тото бианале за миниатюри в Испания.
 5. Чувствайте се поканени да посетите и страницата във
 6. Krish

  Descendants of the Sun (2016)

  Започнах сериалчето и засега ми допада като атмосфера. Не е нещо специално, но е приятно и си има моментите.
 7. Krish

  Bakuman (2015)

  Лелее, бях забравил, че въобще излезе игрален филм, а толкова го чаках. Някой ще го превежда ли на български?
 8. ВТОРА ЧАСТ НА ПЪРВА ГЛАВА! ПРОЧЕТЕТЕ ТУК! След успешен превод на английски език и подготвянето на изображенията в подходящ вид за качване, може да прочетете прословутата втора част на първа глава и извинявайте за почти едногодишното закъснение. Вече имам и профил, който ще обхваща не само неща свързани с мангата, но и други творчески дейности. Ще се радвам, който харесва творчеството ми, да последва профила ми! Благодаря! Решил съм и фейсбук страница да правя, скоро и линк към нея ще има.
 9. Krish

  Kabaneri of the Iron Fortress (2016)

  Очаква се да е добро аниме, ще го следя с превода ти. Спорна работа!
 10. Лека полека да поразчупим застоя, който се заформи. Линогравюра със заглавие Астрал, 7-мо копие от 16. Другото ще оставя сами да разгадаете и попиете от композицията и цялостното оформление на работата.
 11. Krish

  Remember - War of the Son (2015-2016)

  Хареса ми като цяло, макар и да не си падам много по адвокатски неща. Държеше ми вниманието до края.
 12. Krish

  Remember - War of the Son (2015-2016)

  Егати обратите в 15-ти епизод.
 13. Krish

  Mars (2016)

  На мен ми се гледа шоджо и като нямам избор от аниметата вече, скивам това и бих казал че става. Показват ни типичните шоджо проблеми, където се виждат навсякъде, но като ми се гледа нещо такова, какво да се прави. Малко еднообразно ми става да ги дават само на училище, дано в другите епизоди видим и малко действие извън училищния двор.
×