Jump to content

automatisch.Engel

Потребители
 • Posts

  771
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by automatisch.Engel

 1. Само ме е яд, че го затвориха преди да пробвам, а работя на минути от него и все отлага днеска утре, днеска, утре и го затвориха. А иматели информация дали просто не са се преместили на друга локация?
 2. Аз съм тийм Канг Хье Джин и тая ако се събере накрая с бурсука, режа вени. То е против всяко корейско клише, предвид че с актьорчето имат някаква среща назад в минало и в това число, че тя е първата му любов и т.н и т.н. Бурсука да си зима старата жена и да си седи мирен.
 3. Подведох се по трейлъра и го почнах с идеята, че ще е нещо от типа на sky castle, но уви. Последните 2 епизода мога да кажа, че нямаше смисъл от тях да бяха минали направо на
 4. Радва ме, че прави каквото му е на кеф. Последно време е доста активен в инстаграм, което ме навеждаше на мисълта, че може би вече е приключил окончателно договорът му и е свободен, но след този кавър почти съм убедена в това.
 5. Forecasting love and weather нарекох корейското нимх, че нещо е доста дълго и бях забравила името.
 6. Странно, че няма никакви отзиви в тази тема. Едвам се сдържам да не напълня целия пост с хвалби, защото смятам, че тъпотиите, които отсвирих преди да ми се задържи интересът върху този сериал може да имат принос, затова същият да ми се вижда интересен. Вължебникът на Уки пълна скръб едвам изтърпях 20 минути, после си пуснах корейското нимх, там същата работа. Този с тази клиширана история е пъти по - добър от предните два. Ако сте в някакво търсене, като мен пробвайте го, има от всичко по малко, борба за власт, интриги, любов, триъгълници, може и четириъгълник на се оформи има проблясъци затова. Също таа да не прескоча и Джанг Хьок, който е блестящ, много добър,иделно му пасва ролята и просто гледайки го ме е яд за Чи Чанг Ук, че си избира все някакви тъпи роли и долнопробни сериали последно време.
 7. Swings защо изобщо участва? Няколко години беше продуцент и сега участник. Пък знаем, че е шеф на Гири бой, който е един от продуцентите тази година. Как ли пък той ще го отреже...
 8. Харуто обира погледите... Хьон Сук и Йедам са ми любимци отдавна и веднага ги мернах, но другите ми се губят, нищо ще ги науча и тях с времето. Песента радва дано децата получат заслужавания успех, за който се трудиха толкова години.
 9. Уки нещо след казармата само в слаби проекти играе. Или не го търсят и приема квото дойде или мениджъра му е бахти тъпака. Бях разочарована от предния сериал ама в сравнение с този там поне се случваше нещо. Главните са много хубави и мацката слада за Уки нямам думи ама само с красота не става. Следващите 6 епизода, които предстоят едва ли ще променят мнението ми та за изгледаното до тук мога да кажа, че от 1 до 10 давам 2,5 макс 3. Или може би ми се струва толкова зле, защото го почнах веднага след, като изгледах и 3те сезона на Dark. *този го препоръчвам с две ръце само, че не е азиатски*
 10. 8 сезон не се сещам дали го гледах. 7 със сигурност го бях почнала, а дали го завърших ми се губи, като цяло. Но по едно време бях много запалена по предаването особено 3,4 и 5 сезон съм ги гледала повече от 3-4 пъти. Ще си наваксам и ще гледам ако имам време да следя и 9 сезон да видим как ще е. По моя преценка до голяма степен първите епизоди нещата много зависят от журито смисъл почваш да гледаш заради тях и трябва да има добро жури, което да ти подържа интереса, а от средата на татък вече на преден план са участниците, ако няма някакви, които да се открояват с риалити или талант става тегаво.
 11. Вече има излезнал трейлър, който завършва с думите we are destiny. Което ме накара да си спомня за предишния му хитов сериал и песента, в която се пееше you are my destiny. Дано и този да е почти толкова добър, като Звездолинчо, че няма какво да се гледа последно време.
 12. След заключението на Краля, че ако не се спре с преминаването от единия свят в другия времето и в двата свята може да спре завинаги, на мен горе долу ми се оформи финала. Лошия чичо, че ще го оправят е ясно, все пак доброто винаги трябва да побеждава. Кралят колкото и да си обича Те Ъл няма да се даде на егоистичните си желания да я задържи завинаги в неговия свят и ще я остави. Нещо от сорта на финала на my love from stars очаквам. От квантова физика толкова не разбирам освен няколко прочетени неща за котката на Шрьодингер, за връзката между 0 и 1 ама така се обърках и реших, че само звучи интересно всъщност е доста объркващо, но И Гон го изкараха баси физика в тоя сериал. Кабинета му не случайно го показаха целия в дъска изписана от горе до долу формули и графики и в крайна сметка мисля, че ще открие слабото място в уравнението или зависимостта между двата свята и това ще е нещо свързано с времето.
 13. Ще се излъчва, щом са го продали и на Нетфликс. А за да го продадат там значи снимките и проекта са приключили. Нетфликс доколкото знам купуват готови продукции дори и те самите да правят или спонсорират дадени сериали ги излъчват директно целите. Но сигурно с корейските са малко по други нещата, защото едновременно се излъчва и по техен тв канал и затова пускат епизод по епизод.
 14. Така набързо да нахвърля и аз няколко неща: Първо тоя сериал го почнах още, като пуснаха епизода в Нетфликс там директно го качват със субтитри, но го зарязах на няма и 15 мин. Но за пореден път се убеждавам, че по социалните мрежи много се лъжеш майна. Слагат едни снимки, откъси от сериала особено такива с тоя бодигарда бяха много си казах абе да не би да съм прибързала с отсвирването. Та направих втора пробва крайно решена, че ще се гледа - завърших излезналите епизоди и веднага влезнах тука да чета, защото до голяма степен нищо не разбрах от изгледаното ама както виждам и тука положението не е по различно хаха. От Минчо очаквах ама от мацката съм разочарована, такава добра игра показа в Сиренцето и Гоблина ама тука тц .. може би като си обградена от дървета и ти ставаш дърво . И за някоя теория където четох по нагоре дали Луна не е Те Ъл дошла от бъдещето да спасява краля и по някакъв начин останала там. Ми едва ли според мен, даже ако е така ще е тъпо и нелогично, защото уж с оная пръчка правят връзката между двата свята с нейна помощ отиват и се връщат. Не би трябвало всеки както си иска да си преминава ту там, ту тук.
 15. След като в един ден повече от сигурно 10 пъти ми попаднаха сцени от сериала в news feed в туитър и инстаграм -реших да дам шанс. Началото е добро интересно първите 7-8 епизода може да ги изгледате от раз (последно бях пробвала новия на Мин Хо едвам издържах 12 минути та доста се зарадвах на този). По средата рязко забива и започват нещата да стават предвидими слага се повече пълнеж в епизодите и последните епизоди супер тегави, безинтересни, пълни с всевъзможни клиширани сцени и моменти, като всеки типичен корейски сериал. Язък за хубавото начало, защото финалът е тъп. Главният има хубав глас може да го вземете, като плюс. Абе не е чак толкова зле... тая карантина на какво ли не се нагледах вече :х така, че за този оптимистично ще кажа - СТАВА
 16. Най - слабият проект на Чани досега според мен. Освен че всичко беше скучно хубавеца ми не успя да покаже никаква игра, а той си го може. Ще дам оценка 3/10, като една за мацката, че ми е симпатична, 1 за Чани, че много ми липсваше и още 1 за Чани заради това, че толкова хубав. Горе долу това са единствени положителни неща в сериала, аа и първоначалната идея, която според мен не успяха да я развият добре или накратко казано актьорите станаха жертва на лошия сценарий.
 17. Джи Ди е на съвсем друго ниво в Корея. Обувките му са доста популярни сред хип-хоп артистите и рапърите, айдолите и те не изоставят + ПШХ, която изкача от всякъде. Има и други освен изброените в тези постове. Да видим на 23 като ги пусне ако успея да се добера докато свършат ще се похваля. След уволнението на Де и Теянг са ги снимали в италиански ресторант да празнуват в тесен кръг, но ТОП го е нямало. И Дракона нещо все с тоя неговия приятел Ки Бом май му беше името си обикалят, днес пуснаха снимка от някаква вечерия на Leica. Тоя Ки Бом работа няма ли си, хааха по време на турнето на Дракона обикаляше с него и си ходеха по галерии и музеи. Уволни се Дракона тоя пак около него ама нищо де поне доста често поства снимки и сторита с него.
 18. Ми те останаха още 4 епизода. Но може би за начало ще вметнат някоя целувка или с нещо, като в 10 епизод за да вдигнат рейтинга малко. Иначе другото, което ни очаква по реда на основните неща в един корейски сериал е да се измисли нещо може и без причина и главните да се разделят например в най - добрият случай за месеци, но в повечето сериали за предпочитание ги разделят за 2 години за да ни докажат, че тяхната любов е истинска и въпреки времето и това, че не се виждат чуват незнайно как при положение, че живеем в 21 век и вече ако не друго постваш стори и чакай да видиш дали имаш сийн от него или нея. Ама на тях им е простено, защото все още са умствено са в 90-те и не са напреднали толкова бързо с материала и социалните мрежи. И за край за предпочитание в предвид как се развиват нещата до сега ми е розов сладникав край " и заживели щастливо", но не мога да пренебрегна голямата страст на корейските сценаристи да едни такива тъпи никакви финали, които нито е като финал, нито се разбира нещо и седиш и гледаш тъпо в екрана.
 19. Преди да мина към Сънгри , от край време стане ли някакъв скандал и веднага се намесва някой от биг бенг в случката и цялата история много ме дразни. Пример тия дни един от БТС катастрофира и в интернет веднага се повдигна темата за катастрофата на Десънг преди, години и за жертвата. Кой разбрал не разбрал всеки си отвори устата да говори. Не стига, че на времето направо му бяха лепнали етикета убиец сега се опитаха отново. Защото добавиш ли Биг Бенг или Джи Ди е гарантирано, че ще се чете. сами си го написаха, че статията за уволнението на дракона е получило рийч над милиарди. Видеото е направено много добре и е обяснено разбираемо със схеми и графики. Искам да добавя, че добре си спомням рождения му ден на частния остров няколко дена даже сме го коментирали това в общи групи. Всички там бяха закарани с частни самолети и острова ризорт беше нает само за Сънгри няколко дена си направиха хубав купон и се споделяха снимки, сторита никой тогава не писа, че има проститутки на острова. Но се изписа и се направи вметка в предавания мисля, че радио стар беше, че Сънгри има много контакти както в Корея така и в другите азиатци държави и някой се пожегува, че предимно са макенки. Не знам дали снимките са изтрити от профила му, но те си бяха тагнати и много лесно може да се влезне в профила и да се види. За тия които задържаха наистина и ги обявиха за виновни нямаше такъв хейт колкото към Сънгри. Офф спирам, че пак се ядосах. Бтв Бенговете са може би единствената група, която е преодоляла тежки скандали и успяла да остане заедно за толкова дълго време в пълен състав *защото ги има и Си Джу които още са актуални*. И то благодарение на виповете. Хората, които ги слушат са от най- различни възрастови групи основната база випове вече не са тинейджъри групата дебютираха 2006 много хора порастнаха с тях, видяхте на уволнението на Джиди майката с детето. А в момента фен базата на едни Бтс например се базира на 12-18 годишни масово, които може би до вчера бяха с ексо и сега просто чакат някой нов оппа.
 20. Много скучен 11 епизод изгледах го с яко превъртане. Даже не ми остана мерак за 12-ти.
 21. Дракончето пусна още нови снимки с Найк. Ох хора аз още не мога да свикна, като ми дойде известие в инстаграм, че е публикувал нещо хаахах толкова много време мина. Това последното е публикувано от стилистката му. Май правят фотосесия на обувките. Тази негова мания с маргаритките я разбрахме преди години. Разшифровахме и коя е маргаритката с която почна всичко, но снощи гледах един китайски сериал и там пак тези цветя и нещо главните си говориха и единия подметна, че всъщност значението на тези цветя било secret love. Китай, Корея и Япония са коренно различни една от друга държави, но се запитах дали и при тях няма същото значение. И това да е друга причина да е толкова любима на Дракона.
 22. Момчето тамън се уволни от казармата и това му е първият проект. Пари му трябват сигурно, пък и като гледам в Корея как сериали, като Хотел де Луна обират високитя рейтинг, този сериал тука на Чани не е по - тъп от хотела ама е с доста по нисък рейтинг. Според мен просто той се опитва в момента да махне етикета "готин агент", който му лепнаха след Хилъра и започнаха да го търсят само за такъв тип роли и много добре видяхме, че не се получава в К2. Макар, че там по спомени мога да кажа, че нещата ги разваляше Йуна. Няма изобщо как да сравняваме тези едно дневки с императрица Ки.
 23. Тигърът е там и единият от мениджърите Сохо го видяхме, където се бяха събрали да пият. Но никъде не видях Техи, другият мениджър, който преди да влезе в казарма Джи беше неотлъчно до него. Джи Йонги ще прави колаборация с найк. Той сподели и снимка в инстаграм с очаквайте скоро. В интернет вече има няколко лийкнати снимки на модел обувки, които се очакват да бъдат пуснати на пазара според слуховете след втората половина на ноември.
 24. Мисля, че това е най - доброто му изпълнение до сега. И в предишният му сериал беше много добре с целувките ама тука просто е 10 точни. Само как се телепортираха в банята не ми е ясно хаха
 25. Първо, като излезна го посрещнаха журналистите и го чакаха за презконференция. Той си му личеше, че грам не му се занимава и не се радва, че ги вижда. Пуснете си клипчетата от лицето му се вижда всичко с всяка мимика. Горе долу говори 15тина секунди с тях и излена вън, където бяха феновете. Там вече си беше Дракона, който сме свикнали. Ще е глупаво да кажем, че беше не очавано за него, но все пак се изненада и му хареса според мен. Моментите, в които се опита да включи мегафона и мимиките, които правеше бяха много сладки. Имаше и едно детенце, което феновете веднага нарекоха малкият Джийонги, който подари цветя на Дракона. Всъщност Дракона като видя детето слезна надолу по стълбите да го гушне и детето като му даваше цветята го нарече аппа ;д Снощи сигурно си легнах към 3.30 беше голямо вълнение.
×
×
 • Create New...