Jump to content

automatisch.Engel

Потребители
  • Мнения

    771
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно automatisch.Engel

  • Рожден ден Април 22

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    plovdiv

Последни посетители

2714 профилни разглеждания

automatisch.Engel's Achievements

Пазител

Пазител (6/10)

297

Обществена Репутация

  1. Само ме е яд, че го затвориха преди да пробвам, а работя на минути от него и все отлага днеска утре, днеска, утре и го затвориха. А иматели информация дали просто не са се преместили на друга локация?
  2. Аз съм тийм Канг Хье Джин и тая ако се събере накрая с бурсука, режа вени. То е против всяко корейско клише, предвид че с актьорчето имат някаква среща назад в минало и в това число, че тя е първата му любов и т.н и т.н. Бурсука да си зима старата жена и да си седи мирен.
  3. Подведох се по трейлъра и го почнах с идеята, че ще е нещо от типа на sky castle, но уви. Последните 2 епизода мога да кажа, че нямаше смисъл от тях да бяха минали направо на
  4. automatisch.Engel

    Big Bang

    Радва ме, че прави каквото му е на кеф. Последно време е доста активен в инстаграм, което ме навеждаше на мисълта, че може би вече е приключил окончателно договорът му и е свободен, но след този кавър почти съм убедена в това.
  5. Forecasting love and weather нарекох корейското нимх, че нещо е доста дълго и бях забравила името.
  6. Странно, че няма никакви отзиви в тази тема. Едвам се сдържам да не напълня целия пост с хвалби, защото смятам, че тъпотиите, които отсвирих преди да ми се задържи интересът върху този сериал може да имат принос, затова същият да ми се вижда интересен. Вължебникът на Уки пълна скръб едвам изтърпях 20 минути, после си пуснах корейското нимх, там същата работа. Този с тази клиширана история е пъти по - добър от предните два. Ако сте в някакво търсене, като мен пробвайте го, има от всичко по малко, борба за власт, интриги, любов, триъгълници, може и четириъгълник на се оформи има проблясъци затова. Също таа да не прескоча и Джанг Хьок, който е блестящ, много добър,иделно му пасва ролята и просто гледайки го ме е яд за Чи Чанг Ук, че си избира все някакви тъпи роли и долнопробни сериали последно време.
  7. Swings защо изобщо участва? Няколко години беше продуцент и сега участник. Пък знаем, че е шеф на Гири бой, който е един от продуцентите тази година. Как ли пък той ще го отреже...
  8. automatisch.Engel

    TREASURE

    Харуто обира погледите... Хьон Сук и Йедам са ми любимци отдавна и веднага ги мернах, но другите ми се губят, нищо ще ги науча и тях с времето. Песента радва дано децата получат заслужавания успех, за който се трудиха толкова години.
  9. Уки нещо след казармата само в слаби проекти играе. Или не го търсят и приема квото дойде или мениджъра му е бахти тъпака. Бях разочарована от предния сериал ама в сравнение с този там поне се случваше нещо. Главните са много хубави и мацката слада за Уки нямам думи ама само с красота не става. Следващите 6 епизода, които предстоят едва ли ще променят мнението ми та за изгледаното до тук мога да кажа, че от 1 до 10 давам 2,5 макс 3. Или може би ми се струва толкова зле, защото го почнах веднага след, като изгледах и 3те сезона на Dark. *този го препоръчвам с две ръце само, че не е азиатски*
  10. 8 сезон не се сещам дали го гледах. 7 със сигурност го бях почнала, а дали го завърших ми се губи, като цяло. Но по едно време бях много запалена по предаването особено 3,4 и 5 сезон съм ги гледала повече от 3-4 пъти. Ще си наваксам и ще гледам ако имам време да следя и 9 сезон да видим как ще е. По моя преценка до голяма степен първите епизоди нещата много зависят от журито смисъл почваш да гледаш заради тях и трябва да има добро жури, което да ти подържа интереса, а от средата на татък вече на преден план са участниците, ако няма някакви, които да се открояват с риалити или талант става тегаво.
  11. Вече има излезнал трейлър, който завършва с думите we are destiny. Което ме накара да си спомня за предишния му хитов сериал и песента, в която се пееше you are my destiny. Дано и този да е почти толкова добър, като Звездолинчо, че няма какво да се гледа последно време.
  12. След заключението на Краля, че ако не се спре с преминаването от единия свят в другия времето и в двата свята може да спре завинаги, на мен горе долу ми се оформи финала. Лошия чичо, че ще го оправят е ясно, все пак доброто винаги трябва да побеждава. Кралят колкото и да си обича Те Ъл няма да се даде на егоистичните си желания да я задържи завинаги в неговия свят и ще я остави. Нещо от сорта на финала на my love from stars очаквам. От квантова физика толкова не разбирам освен няколко прочетени неща за котката на Шрьодингер, за връзката между 0 и 1 ама така се обърках и реших, че само звучи интересно всъщност е доста объркващо, но И Гон го изкараха баси физика в тоя сериал. Кабинета му не случайно го показаха целия в дъска изписана от горе до долу формули и графики и в крайна сметка мисля, че ще открие слабото място в уравнението или зависимостта между двата свята и това ще е нещо свързано с времето.
  13. Ще се излъчва, щом са го продали и на Нетфликс. А за да го продадат там значи снимките и проекта са приключили. Нетфликс доколкото знам купуват готови продукции дори и те самите да правят или спонсорират дадени сериали ги излъчват директно целите. Но сигурно с корейските са малко по други нещата, защото едновременно се излъчва и по техен тв канал и затова пускат епизод по епизод.
  14. Така набързо да нахвърля и аз няколко неща: Първо тоя сериал го почнах още, като пуснаха епизода в Нетфликс там директно го качват със субтитри, но го зарязах на няма и 15 мин. Но за пореден път се убеждавам, че по социалните мрежи много се лъжеш майна. Слагат едни снимки, откъси от сериала особено такива с тоя бодигарда бяха много си казах абе да не би да съм прибързала с отсвирването. Та направих втора пробва крайно решена, че ще се гледа - завърших излезналите епизоди и веднага влезнах тука да чета, защото до голяма степен нищо не разбрах от изгледаното ама както виждам и тука положението не е по различно хаха. От Минчо очаквах ама от мацката съм разочарована, такава добра игра показа в Сиренцето и Гоблина ама тука тц .. може би като си обградена от дървета и ти ставаш дърво . И за някоя теория където четох по нагоре дали Луна не е Те Ъл дошла от бъдещето да спасява краля и по някакъв начин останала там. Ми едва ли според мен, даже ако е така ще е тъпо и нелогично, защото уж с оная пръчка правят връзката между двата свята с нейна помощ отиват и се връщат. Не би трябвало всеки както си иска да си преминава ту там, ту тук.
  15. След като в един ден повече от сигурно 10 пъти ми попаднаха сцени от сериала в news feed в туитър и инстаграм -реших да дам шанс. Началото е добро интересно първите 7-8 епизода може да ги изгледате от раз (последно бях пробвала новия на Мин Хо едвам издържах 12 минути та доста се зарадвах на този). По средата рязко забива и започват нещата да стават предвидими слага се повече пълнеж в епизодите и последните епизоди супер тегави, безинтересни, пълни с всевъзможни клиширани сцени и моменти, като всеки типичен корейски сериал. Язък за хубавото начало, защото финалът е тъп. Главният има хубав глас може да го вземете, като плюс. Абе не е чак толкова зле... тая карантина на какво ли не се нагледах вече :х така, че за този оптимистично ще кажа - СТАВА
×
×
  • Създай нов...