Jump to content

zlatinab1

Потребители
  • Мнения

    131
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zlatinab1

  1. Чак сега го догледах. Даааа, Jo Jung Suk е гигант, страхотно играе Сюжетната линия не е някаква уау, но пък гледайки любимец, всичко прощавам. Препоръчвам с две ръце П.с. Продължавам да не харесвам главната, но тук с този поглед, ролята й е добре.
  2. Сериалът е добър! Много добра актьорска игра и си заслужава да се гледа! Сюжета не е толкова оригинален, но пък се компенсира от добрата игра и добрите актьори! Напълно си е Ок -кръвта и боя. Препоръчвам!
  3. Само заради Джонг Сок ще дам шанс на сериала. Тази главната ама изобщо не я понасям, как можаха да я набутат да играе главна с един от любимците ми
  4. Не мога да кажа дали сериала ми хареса или не, но факт е че го изгледах за два дена! Актьорите са много добри, определено! Смятам, че просто не съм в такова настроение...Нали знаете, има моменти когато ти се гледа определен стил/жанр/ филм, та...много меланхоличен бе, ама пък много истина се изказа. И спор няма, че имаше страшни диалози, запомнящи се... Като цяло сериала е добър!
  5. Защо бре Дидо? Кое те натъжи в коментара ми
  6. Допадна ми историята, но мисля да гледа и тайванската версия и след това ще коментирам пак
  7. Е....колко да преиграва? Ти сам прати линк с по-преиграно. Ще му дам шанс на това сериалче, но имам съмнение че ще е една меланхолия...дано е добра актьорската игра.
  8. Аз този младеж от Зеа-меа много не го харесвам, но исторически сериал няма как да пропусна... Знае ли човек, младежа може приятно да ме изненада Ще се наредят да чакам субку.
  9. Сериалът си е супер! Много ми хареса, актьорите играят чудесно. Малко в повечко ми дойде кръвта, но ми допадна сюжета.
  10. Супер си е сериалът! Много ми хареса, а и отдавна не бях гледала исторически Актьорите са повече от превъзходни! Препоръчвам с две ръце! А за хората, които искат романтика- има и в този сериал
  11. Сега ми дойде реда на този сериал и ми харесва, по точно харесвам си главния, а той играе превъзходно ролята си. Лично аз- ще си го изгледам с кеф
  12. Супер си е филма, много се забавлявах
  13. Харесах го и аз Нагледах се на добри актьори, препоръчвам
  14. Много ми харесва като актриса, страхотни роли направи и...дано и тук се справи чудесно. Ще преглътна някоя друга корекцийка, но да- нямало е никаква нужда. Много модерно красиви жени да пипат нещоЗащо? Сигурно и те не знаят
  15. Нещо е пипала...Бритни има и леко по-бузеста ми е, но пак е хубава
  16. Сериала е добър, силно препоръчвам. Мен лично ме грабна и го изгледах на един дъх. Силно впечатление ми направи актьорската игра на Jung Sung-Il, игра страхотно и на мен ми въздейства.
  17. Сериалът е добър. Не ми допадна персонажа на съпруга, тази пасивност ми е странна, а актьорската му игра бе много на ниво. Актьорите са добри, разбира се и аз не съм фен на СХГ, но мисля че тук играе добре и ролята й подхожда. Извинявам се, но нейното "Стоун фейс" е идеално за тази роля, почти във всеки сериал играе точно с такова изражение.
  18. Много благодаря за превода!
  19. Тези двамцата играят страхотно, с кеф ще гледам сериала
  20. zlatinab1

    Gong Yoo (Гонг Ю)

    Охххх, а този любимец нема ли да го вземе някоя букла??? Днес съм на тема- любимците ми се изпожениха...а Гоблина....
  21. Допадна ми финала, доста добре приключи. Актьорската игра е страхотна. Аз лично го препоръчвам
×
×
  • Създай нов...