Jump to content

k1227

Потребители
 • Content Count

  485
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by k1227

 1. Doo-Lee - Тури Lord Yun - господаря Юн Kun-dol - Кундол Our Village - това не знам дали изобщо да ти го пиша Leader Park - ръководител Пак (но изглежда не съвсем точно) Moo-young - Муйонг the CP in Myo-hayng-san - това го остави така, после като дойде при мен за редакция ще го видя какво е Woo-young - Уйонг Ja-yeon - Чайон
 2. Dan Ki-cheon - Тан Кичон Yun-he - Юнхи Kyo-dong - Кьодонг
 3. Yun In-bo - Юн Инбо Doo-wi - Туи Mae-hee - Мехи Chung-seok - Чонгсок Jung Hae-deok - Чонг Хедок Hwang-bong - име на бар - Хуангбонг провинция Kang-won - Кангуон Duke Kyum-pyeong - Ваше/Негово кралско височество Кьомпьонг Si-weol - Шиуол
 4. Понеже сериала ще правим по двд-рипа на азиатскиядвдклуб, субтитрите на телевизия ариранг, които са ползвали са били леко коригирани от тях, така че ако искате да сравните със суба на ариранг, ето линк към ютуб .
 5. Относно точка 1 - руснаците са забили яко, основният преводач е в болница, така разбрах от някакво запитване в техен форум, точка 2 и 3 - има кой да се погрижи, така че не се тревожи, точка 4 - де да се преведе сериала, пък тогава ще се направи и OST-а. Абе, naia, мрън ми казва, че си била с руски. Като сме пуснали списък, защо не го гледаш кой е поел от 1-ви до 7-ми? Добре си предлагаш услугите, ама как да те впиша в Екипа? К'во прайме сега? Добре, но ще го направиш, когато уточним заглавието, така че не бързай. Има време и за него. Остана 23 еп., ако има още желаещи да се включат, не се притеснявайте, а пишете смело.
 6. До довечера ще имате отговор, доуточняваме нещата, но по текста основно ще пипам аз.
 7. Който използва програмата да си свали версия 6.0б да си я настрои, и да направи това преди да започва предвод през нея.
 8. Така, Екип, списъкът вече е видим за всички. Въпросителните, които сме оставили са за онези, от които още чакаме отговор. Ако се откажат или някой пожелае да направи повече от една серия, да пише, иначе остават свободни още някой да се включи.
 9. Вече сме почти готови със списъка, но все още имаме две-три дупки.
 10. Вече може да пратите темата в завършени.
 11. ГОЛЯМАТА АМБИЦИЯ Епизоди: 26 Преводът е приключен Tези, които още не са заявили участие, но искат да се включат, нека пратят съобщение на лични на мен или на Мрън. Написаното на български заглавие на сериала е работно, така че всеки, който измисли по-добро, да пише. Прогрес: Имена, названия и други неща дотук:
 12. Version (Complete)

  571 downloads

  Бг субтитри: k1227
 13. Hancinema Пирати Жанр: Екшън, Приключенски, Исторически Времетраене: 130 мин. Режисьор: И Сокхун (이석훈) В главните роли: Ким Намгил (김남길) като Чанг Саджонг Сон Йеджин (손예진) като Йоуол Ю Хеджин (유해진) като Чолбонг И Кьонгьонг (이경영) като Сома О Талсу (오달수) като Хан Сангджил Ким Теу (김태우) като Мо Хънгап Сюжет: В навечерието на създаването на Чосон, кит поглъща Имперския печат, който е транспортиран от пратеници на Китай. С разчуването на новината е обявена огромна награда за този, който върне печата невредим. Едни от тези, които се включват в преследването на кита, са планинският бандит Чанг Саджонг и неговата шайка. Но скоро те се сблъскват с пиратския главатар Йоуол и приключението поема в неочаквана посока... С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ И ОЗВУЧАВАНЕ
 14. Трейлърът е много добре, така че дано филма си заслужава. Виждам, че и актьорския състав не е бъкан от супер звезди, така че това е по-скоро плюс отколкото минус за филма. Само дано бойните сцени не са "летящи", че това отричане на гравитацията започва да става инфантилно.
 15. Hancinema АДМИРАЛЪТ Жанр; Екшън, Исторически Времетраене: 128 мин. Режисьор: Ким Ханмин (김한민) В главните роли: Че Миншик (최민식) като И Суншин Рю Сънгньонг (류승룡) като Гуруджима Чо Чинунг (조진웅) като Уакиджака Чин Ку (진구) като Им Чуньонг И Чонгхьон (이정현) като мадам Чонг Ким Мьонгон (김명곤) като Тодо Сюжет: Филмът разказва за най-удивителната военна победа на най-почитания от корейците герой, адмирал И Суншин, който хитро примамва 300 японски кораба в смъртоносен капан, където съдбата ги изправя срещу само 13 бойни кораба на корейците... СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 СВАЛИ С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ С РУСКИ СУБТИТРИ
 16. Hancinema КУНДО: Епоха на насилие Жанр: Екшън, Исторически Времетраене: 135 мин. Режисьор: Юн Чонгбин (윤종빈) В главните роли: Ха Джонг У (하정우) като Точи/Толмучи Канг Донг Уон (강동원) като Чоюн И Кьонг Йонг (이경영) като Тенгчу И Сонг Мин (이성민) като Техо Чо Джин Унг (조진웅) като И Теги Ма Донг Сок (마동석) като Тиенбао Сюжет: Годината е 1859, феодален Чосон е поразен от природни бедствия, бедност, глад и смърт, но богатите аристократи се интересуват единствено от своето състояние и продължават да експлоатират и потискат бедните. В този тъмен период банда от крадци на име КУНДО е единственият лъч надежда на народа... С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ 2 С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ
 17. Hancinema Тайната врата Епизоди: 24 Режисьор: Ким Хьонгшик (김형식) Сценарист: Юн Сонджу (윤선주) В главните роли: Хан Соккю (한석규) като Йонгджо И Чехун (이제훈) като И Сон/принц Садо Ким Юджонг (김유정) като Со Чидам Пак Ънбин (박은빈) като принцеса Хонг Ким Миджонг (김민종) като На Чолчу Ким Чангуан (김창완) като Ким Тек Shо Joon Young Сюжет: Историческа драма за конфликта между крал Йонгджо, който искал да затвърди кралската си власт, и принц Садо, който мечтаел всички в страната му да бъдат равни... С български субтитри: С български и английски субтитри: С руски субтитри:
 18. Това трябва да го прочетат много новоизлюпили се преводачи дето постоянно шарат субтитрите си с така изписани обръщения и текста им става меко-казано смешен.
 19. Hancinema Спомените на меча Жанр: Екшън, Драма, Исторически Времетраене: Режисьор: Пак Хънгшик (박흥식) В главните роли: И Пьонгхон (이병헌) като Токи/Юбек Чон Тойон (전도연) като Соланг/Уалсо Ким Коън (김고은) като Хонги/Сорхи Ким Теу (김태우) като Чонбок И Чунхо (이준호) като Юл И Кьонгьонг (이경영) като учителя Пе Субин (배수빈) като Пунгчон Сюжет: Родени в ера на бунтове, които никога не спират, трима воини - Пунгчон, Соланг и Докги, водят борба за свобода и справедливост. Но тъкмо когато изглежда, че целта им е на път да се осъществи, един от тях, Токи, ги предава, а предателството му води до смъртта на Пунгчон и изчезването на Соланг заедно с меча на Пунгчон и новородената му дъщеря. След като Соланг изчезва, Докги предрича, че не само тя, а двамата ще умрат от ръката на Хонги, дъщерята на Пунгчон. Осемнадесет години по-късно съдбата решава да изправи лице в лице всички, свързани с тези отминали събития... Свали с Онлайн с С БЪЛГАРСКИ И АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ ОНЛАЙН С АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ С РУСКИ СУБТИТРИ
 20. Мда, по-зле от пръдня в гащите. Леко по-леко и тия почват да се унасят като в Холивуд.
 21. 1,404 downloads

  БГ субтитри: k1227
 22. Изгледах го, с много-много прекъсвания. Много слаб, чиста загуба на време. Давам му една звездичка, само защото zlaty_pet се е потрудил/а да го преведе.
 23. След като го изгледах, мога да кажа, че сериалът "Бяла коледа" изобщо не е за изхвърляне. Оказа се добре омотан психо-трилър. Вярно на моменти действието беше доста мудно и след края човек ще си рече "Да им имам коледата на тия", но поне държи вниманието докрай. Хареса ми, че музиката във филма беше разнообразна и преливаше заедно с действието. И ако зрителя си затвори очите за леките преигравания от страна героите, спокойно може да се даде висока оценка за замисъла и цялостното излънение на сюжета. Благодаря за субтитрите.
 24. ТАЙНСТВЕНИЯТ ДЕТЕКТИВ Епизоди: 8 Жанр: Исторически, Криминален БГ субтитри: k1227 Прогрес: 8/8 - 100%
×
×
 • Create New...