Jump to content

Dragonfly12

Потребители
  • Мнения

    86
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Dragonfly12

Последни посетители

514 профилни разглеждания

Dragonfly12's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

13

Обществена Репутация

  1. И аз съм от тези, на които в един момент им се видя въртене в кръг - от 8-ми на 11-ти и се чудя дали да продължа изобщо . Най- много да изгледам 15 и 16-та в някой скучен откъм недостиг на преведени филми период. В началото чаках с огромно нетърпение преводите, но после за мен развитието спря и съответно героите поизгубиха от чара си. Не съм гледала “What’s up, Fox”, така че нямам база за сравнение, но реших да споделя мнението си, виждайки и други , подобни на него.
  2. Прекрасен сериал, мъка е, че свършва, на неговия фон всичко, което почна , ми се струва боза. Толкова обрати, изненади, едно го мислиш, друго става- това ако е скука и предвидимост. Убедена съм , че Те Ук е невинен, не знам защо си мисля, че Мен У имаше протекция в затвора и е възможно да е излязъл за малко. Всъщност, идея си нямам, дано наистина е само катастрофа.
  3. Отдавна не съм влизала във форума, но заради този сериал не се стърпях! Най- накрая нещо, което се гледа на един дъх , не е предвидим краят и актьорската игра е великолепна! Актрисата в главната роля я гледам за първи път, актьорът ми е отколешен любимец. Едва изчаквам руснаците да качат нов епизод и зарязвам всичко, за да гледам- без разсейване, превъртане и заспиваме насред серията, което напоследък ми се случваше при 90% от новите и уж прехвалени сериали. Който се чуди да го почва ли- да и то веднага :)!
  4. Искрено се посмях с горните мнения. Харесвам много и двамата актьори, но не ми са реални като двойка, той ми е слабичък и нежен като телосложение за ролята, която изпълнява, особено си пролича в широката униформа с пагоните, младее ми за нея.В тази роля си представям някой мускулест батко около 40-те. Тя е красива, но ми дървенее, все едно си пести мимиките и движенията. Чин Гу реално съм го гледала, но не си го спомням, обаче веднага го харесах- много чаровно и секши мъжле. Оназ неговата прекалено ми цупи устни и с тез уши явно още не е стартирала пластичните подобрения.
  5. Мнооооого добър мини сериал! Горният пост ме впечатли и благодарение на него станах свидетел на една магия. Любим актьор, перфектна игра и сюжет, за някои може би прекалено фантастичен, за мен - вярваща в прераждания и сродни души- напълно реален. Напълни ми душата това филмче и някак затвърди вярата ми в любовта, чудесата, съдбата, съвпаденията и онази хубава, японска май, мъдрост за невидимата червена нишка, която свързва двама.. Благодаря за превода! Силно препоръчвам!
  6. Дълго отлаган сериал, изгледах го за отрицателно време с интерес. Главната е невероятно лъчезарно и магнетично създание, актьорът в главната роля не ми е познат, верно ми е леко грозноват, но пък много чаровен и с хубава физика. Най ме подразниха къдриците тип " свинска опашка" на бретона на мениджърката- трудни ми бяха за гледане и приемане, иначе тя е хубава, леко ми напомня на Сонг Хи Кьо. Препоръчвам за тези, които търсят романтична и фантастична история.
  7. Познах какво се крие в топчето.Но последната серия за мен беше огромно разочарование, въпреки че нямам против сладостта и розовостта на сериала. Тоя костюм смешен в чест на бабата беше ненужно преувеличение, също и 26 кила отгоре още в трети месец( имам чуството, че той като я видя не можа даже да й се зарадва и любовта му някак се изпари), пък и тренирането за нужните там нашивки ли бяха , за да сътворят близнаците. А бащата как нареди на малкия да учи за лекар... И ни в клин, ни в ръкав оная ретроспекция с лепенката. Нещо се изложиха най- накрая, много здраво.
  8. Брех, пустото му топче, да му се не надяваш, че е оставено с цел, сега ще видя дали ставам за пророк и дали е това, което си мисля... Иначе не забелязах разликата в плетките на готовото и още плетящото се шалче...
  9. Аз не го плюя, щом съм го докарала до 8-ма, значи ми е бил интересен. А с Лечителя единственото общо е едновременното излъчване/или превод/. Образно казано- все едно съм много гладна и си ям наличната леща, но съвсем случайно се връща някой домашен и ми носи торта - е, познайте дали ще доям лещата.. Много харесвам Джи Сънг, обаче на оназ кака лиготиите малко ме спират и ми е леко антипатична с нейната широка, изкуствена усмивка, в Тайната я биваше да го раздава драма и рев. Сега си давам сметка, че тя е " препъни- камъка" и май ще се подготвям още психически за среща с нея.
  10. Аз продължавам да следя сериала, розовото шалче е супер, особено висулката му/ прилича на остатъка от преждата, сигурно не е знаел как да завърши плетивото. / Обаче докато го носеше в 14-ти епизод ту беше двойно увито, ту единично, малко да внимават как го засукват , та да е еднакво през цялото време./ Напоследък много се вторачвам в детайлите, снощи в Темптейшъна главната излезе по пантофки от болницата и продължи навън с токчета- , помислих, че халюцинирам/
  11. Ще се опитам да довърша и този, поне да е изгледан в рамките на сааамо две години.
  12. Честита Нова 2016-та! За добрите приятели, за слънчевите хора, за розовите облаци , за музиката в душите ни, за бръчиците от усмивки, за високите върхове , за пълните очи , за още по-пълните ръце , за срещите , за мостовете между хората..... за мълчанието, което говори .... за новите мечти, за нечие завръщане, за белите лястовици, за белите мисли, за Любовта за себе си за всички Наздраве! Искрени благодарности на всички, които отделят от времето си, за да ни поднасят филмите на роден език!
  13. Този филм е рекордьор в личната ми класация за най-протяжно гледане- изгледах 12-13 серии през 2014-та, когато излезе, по Коледа 2015 реших да го догледам и за десерт ми останаха две серии за Новата година. Нещото , което най- много ми хареса , е видът и стилът на Изкусителката- кеф ми беше да я гледам тази жена- толкова изящна и красиво облечена, вървеше като богиня. На фона на 90% облечени с парцали главни героини в корейските сериали такъв избор прави впечатление. И останалите бяха добре облечени, то си е бизнес драма, де, няма място за финтифлюшки. Иначе и Мин У ми хареса- прям и естествен, но това му кръшкане с бившата беше малко пресилено. Патката и Мускула не ми харесаха особено, макар че вторият поне беше твърд в решенията си и не шикалкавеше. Искрено се забавлявах с коментарите Ви, до голяма степен и заради тях изгледах филма.
  14. Този сериал го почвах на три пъти през лятото и нещо все се случваше, та го докарвах до половината на втора серия .. Сега, благодарение на възродения ми корео- интерес ( виновна е Венера от Тегу) , го изгледах за три дни. Хареса ми, главната ми е любимка, актьорът в главната роля не съм го гледала досега, но ми направи добро впечатление. Можеше да си спестят историята с отхвърленото сърце, и без това драмата беше в излишък в последните епизоди, но.. корейска му работа- като е гарга, да е рошава.
  15. Тоя зловещия дали не беше в сцената с училищния автобус още в началото на първа серия? Той носеше същото цвете като онова, което уж се беше самосъживило.. Или влиза тайно в дома и, или коледната звезда е някакъв символ..
×
×
  • Създай нов...