Jump to content

megi

Потребители
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от megi

  1. От един от въпросите зададен по-горе разбирам,че конкурсът е за кавър танц.Въпросът ми е въпреки това дали е възможно да се явим с танц по наша хореография,понеже танцът е вече готов,ако не да знаем дали да се явяваме ? Благодаря за отделеното време.
  2. Здравей отново.Извинявам се,но искам да попитам за снимката,която трябва да изпратим,каква трябва да бъде? Като за документи,в цял ръст или каквато и да е.А също така заявлението някакво специално ли трябва да е,или просто да напишем това което се иска на посоченият адрес?Питам за да не допуснем грешка. Благодаря предварително за вниманието
  3. Здравейте! Искам да попитам за билетите,как можем тези,които не сме от София да си ги закупим? Другото ми въпросче е: участниците в конкурсите трябва ли да си закупят и те билети-имам предвид за целия ден или само за конкурса е без билети? БРАВО за инициативата.Това е супер
  4. Благодаря за пожеланията на slunchice и kiflichka67

  5. Здравей, името се произнася така: Хан Хе Санг
  6. My Top 3 1.SS501 :) 2.F.T.Island 3.Super Junior
  7. Филмчето е супер,ама така и не разбрах кой е убиеца.От всичко това останах с впечатлението,че и двамата имат вина.Ах този Гън Сок много е готин. .Срашно много ме кефи.Супер е.
  8. megi

    Baby & Me (2008)

    Филмчето е страхотно,много ме радва..А Гън Сок,просто нямам думи за него,той е невероятен както винаги.А бебчето уникално,много сладичко.Сега ще гледам друг филм с него и на вас го препоръчвам "The Case of Itaewon Homicide".
×
×
  • Създай нов...