Jump to content

kremena.slavova

Потребители
  • Мнения

    59
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kremena.slavova

  1. Ммм.. от чисто любопитство започнах драмичката. Нам Гил за първи път го гледам, добре изглежда, но нещо като трън в очите ми е тоя негов мустак .. но ще се преживее. От начало много не разбрах какво се случваше, но после светнах.. стана доста интересно.. напомня ми на Time between dog and wolf.. и още една драма, но ми излезе от главата. Заплетено, и те държи в напрежение.. създават пречки и се чудиш кой какво е направил, какво е прочел.. или кой кого е убил.
  2. Как да кажа, нямах ама никакво търпение пак да гледам Lee Jong Suk . Много ми хареса в Училището, и тук също е супер. Главната и тя ми е симпатична.. а да не говорим как се зарадвах като видях постера на филма.. -Санг Хьон направи ми впечатление в 'Градина' с тази усмивка.. аввв. И общо казано. всички актьори си ми харесват, няма спор. Историята хваща окото, държи в напрежение, чудиш се какво следва. И отново i can't wait да излезнат следващите епизоди,
  3. kremena.slavova

    John Park

    Симпатичен е и има хубав глас.
  4. kremena.slavova

    Kotonoha no Niwa (2013)

    Като за първи път да гледам нещо от този тип. Вероятно като ми кажат анимации или като прочета си представям съвсем различни неща.. та за филмчето - беше много красиво, нежно. Накрая толкова ме разчуства. А и 45 минути сякаш минаха неусетно.
  5. Ето тези много ме впечатлиха. http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr02/2013/4/9/13/enhanced-buzz-25520-1365530294-1.jpg http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr01/2013/4/9/13/enhanced-buzz-17252-1365529466-3.jpg http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr06/2013/4/9/14/enhanced-buzz-30620-1365531482-10.jpg http://s3-ec.buzzfed.com/static/enhanced/webdr05/2013/4/9/14/enhanced-buzz-23470-1365530923-7.jp
  6. Грабна ми окото.. особено и музиката. С нетърпение очаквам субките!
  7. Много се възхищавам на японската култура, език, писменост като цяло, обаче не мога да си намеря някакъв интересен филм, сериал.. може ли малко помощ ?
  8. Като за първи път гледане с английски субтитри, смея да твърдя, че хванах за какво става на въпрос. Не беше лош. Качеството и самите актьори много ми допаднаха. Бих го гледала отново, но вече с бг. субтитри.
  9. Грабна ми окото и отива в списъка за гледане. Главната мацка е симпатична, а пък Сънг Ги ще го видя как ще се справи с боя
  10. Иххх, тези тайванци! Всичко ми харесва, актьори, игра, сюжет, ОСТ .. ммм Наистина, че малко наподобява Devil beside you, но за разлика от него е по - интересен. Главната ми е симпатична. Направи ми също впечатление, че Майк си е със същата визия като в Devil.. тоест имам предвид, че повечето актьори си сменят прическите за новите си участия, нямам прeтенции и тъй си ме кефи. Става ми малко жал за Брат Цун .. / ако му казваха така де... / колко отчаят беше като ги видя двамата.. та още съм в началото надявам се да държи интереса до край.
  11. И аз така. Или да отвръщат глави и да се хилят подигравателно. А за билетите ? Кога ще могат да се купуват ?
  12. What's the point of being alive, if you don't at least try to do something remarkable.

  13. Ех, жалко. Таман се зарадвах, че ще го гледам. Всяко зло за добро Нека да си развива песничките.
  14. Интригуваща тема! Според мен трябва да си голям авантюрист и с приключенски дух да си организираш сам такова пътуване. Имам особено голямо желание да посетя Хирошима, Осака и Акита.
  15. Аййй, не мога да се сдържа.. Т.O.P .. пича от Greatest Love.. ммм.. перфектна комбинация са всички :Д
  16. Изгледах го до края. Хареса ми повече от 1-вият .. но едно нещо най - вече ме дразнеше .. - това, че всичките им отношения м/д Ю Гон и Су Йон бяха някакви .. как да се обоснова .. дадоха един епизод колко са близки, обичат се .. пък след това... даже като се върна и каза едно "Съжалявам" .. това ме подразни най - много в сериала.. да бяха направили повече серии такива, но както и да е. Като цяло всички ми харесаха. Много се кефех на Рей, Джунг Уон, Ши Хьок, .. oh .. всички си бяха страшни <3
  17. И двете клипчета бяха много интересни
  18. Няколко от изброените съм гледала. Мерси )
  19. Беше просто брутален! Хареса ми всичко ) актьорската игра, трогателната история, а бойните изкуства къртеха.
  20. Викам си познат глас... от къде ли съм я гледала .. Romance Town . Изглежда ми интересен (((:
×
×
  • Създай нов...