Jump to content

Dundy

Потребители
  • Мнения

    96
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Dundy

  1. Благодаря на всички замесени в организацията на това прекрасно изживяване. Преживяването беше страхотно.
  2. Здравейте! Който не влиза редовно във форума е последен. Дали ще може да се включа и аз в събитието + 1 анонимен фен? Не съм гласувала в анкетата.
  3. Dundy

    Big Bang

    Аз намерих онлайн продажба: Тук Ако някой от по- компетентните има желание и време моля да помага . Ако имам възможност бих се включила във форумно пътуване за концерта в Берлин.
  4. Има защо да се чака срядата . Просто са блестящи и ако не отнесат всички възможни награди и аз ще стягам куфара за Корея Страхотно присъствие на О Ри Джин, Ю На, Перко Парк и сие. Не се бях смяла така от.... миналата сряда .
  5. След дълги размисли как да намаля бройката до един представител от категория моята класация в разделите,които гледам изглежда така: Красив "дръвчо-ама-го-харесвам" "тоя-мога-много-да-го-гледам" "боже-колко-е-талантливо-това-момче" Най
  6. Напълно съм съгласна със Спиди. Не знам главната как ще се справи с избора в кого да се влюби. Аз си харесах и трите образа .
  7. Ще го напиша така, че да ме разбере и петокласник . Показаха ни, че навсякъде политиката е мръсна игра, но понякога се срещат и бели лястовички. Прекрасен Кимура и естествено не без подкрепата на останалия каст. за превода.
  8. Dundy

    Border (2014)

    Първо да благодаря за превода и възможността да се гледа онлайн . Страхотен сериал и се надявам финала да доведе до нов сезон.
  9. Хайде и аз на клона . Отлично представяне на Ji Sung. С нетърпение очаквам и другите му превъплъщения.
  10. Ха, отдавна не бях чувала нищо на тези симпатяги. Преди време бях впечатлена от техен клип в някаква лудница и много ми харасаха. После ми се загубиха сред морето от КРОР изпълнители. Добавям в любими Look at Me Now и Why I'm not обаче клиповете ми напомнят на една друга група и ме е яд, че пак някой е предпочел да заложи на сигурното Но все пак песните ми харесаха много.
  11. Имам 5 покани за азияторентс и 8 за мастерс. Ако някой има нужда да пише.
  12. за буквичките и от мен. Показа една друга страна на спорта, за която странно но, не се бях замисляла никога.
  13. Това си го причиних преди коледа . Просто класика. Все го отлагах заедно с другите три от поредицата. Припомни ми защо гледам почти само азиатско вече пет години. Задължителен за гледане според мен.
  14. Хоп, и аз на клона . За момента драмата си върви просто чудесно. От всичко по-малко и най-вече ме радва ролята на Джи Соп.Много исках да го видя в нещо не толкова тъжно и драматично и тук е просто страхотен. и за бързия превод.
  15. за превода. А за филма и аз отдавна не бях попадала на толкова добър екшън без да ми се налага да се подсмихвам на някой откровено безумни сцени.
  16. Този малък бонбон е просто уникален. Прекрасна игра, наистина голямо бъдеще го очаква. А филмът си струва отделеното време. Страхотни гледки, перфектна игра и история, която под една или друга форма може да се случи на всеки от нас.
  17. Хайде малко назад във времето My link
  18. Ура! От кога чакам продължение. Това, че си траем не означава, че нямаш фенове. Просто сме много деликатни и гледаме да не досаждаме. Заради това започнах да гледам Наруто.
  19. За тези като мен, които няма да могат да стигнат до морето да гледат тези хубави плажове си е направо мазохизъм . Филмчето... леко, сладичко точно за разпускане. за субтитрите.
  20. Днес се отрива изложба в Сердика Център. Повече информация ТУК
  21. Ами аз пък взех , че го изгледах. . Нищо, което не сме виждали обаче ако някой има нужда да се "захароса" да заповяда. Не ми хареса само това, че и тук вкараха излишна драма но се преживява.
  22. За бъдещите туристи Сеул отваря за туристи границата със Севера My link.
  23. Много истински с чудесни диалози и поука. От времето на Летящият Честмир и Жената за щанда не бях гледала чешки филм. Тези двата обаче си заслужават "Жени в изкушение" "Мъже в надежди"
×
×
  • Създай нов...