Jump to content

CToTaKa

Потребители
 • Content Count

  1,329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

CToTaKa last won the day on August 24 2018

CToTaKa had the most liked content!

Community Reputation

212 мочи

About CToTaKa

 • Rank
  Гу Джун Пьо спирит
 • Birthday 06/15/1988

Contact Methods

 • Уебсайт
  http://-
 • ICQ
  -
 • Skype
  svetlikn

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Местожителство
  Kyustendil, Bulgaria, Europe
 • Любими сериали
  "The Legend", "Queen Seon Deok", "Witch Yoo Hee"
 • Любими филми
  "My Sassy Girl", "Sex is Zero", "The Restless"

Recent Profile Visitors

1,718 profile views
 1. Китайския обаче е проблем. Свикнах как говорят в китайските исторически, но сега като пуснах този... това бързо говорене ми е от друга галактика. По същия начин беше и когато гледах първия корейски съвременен, може би ще свикна. В историческите говорят по-бавно и някак се търпи, но тук...
 2. Как така, изгледал го бях с много превъртане. Къде съм казал, че съм го дропнал. Бъркаш с друг сериал.
 3. Това са очертава да е такава боза, че няма думи да се опише. В другия сериал бяха толкова дразнещи... нахалницата и всемогъщия.
 4. Още съм в началото и досега няма такива неща. Не обичам спойлване и няма как да пиша разширено резюме... Ти направо обаче спойлна какво ще стане. Поне ще знам де. Вече се сетих къде могат да се получат тези неща, които спомена.
 5. I'm Sorry Kang Nam Goo Жанр: Семеен, Романтичен Епизоди: 120 Продължителност: ~35-40 минути Телевизия: SBS Участват: Kim Min Seo Park Sun Ho Lee In Na Ya Резюме: Бедно момиче, изгубен син, плейбой мошеник, дъщеря на политик. Типичният семеен сериал. Сваляне с английски субтитри: Тук
 6. Ако акцентът на този сериал е върху тормоза, значи е много слаб. Това е пример за добър филм на тази тематика.
 7. Че то психиатъра си е пластичен хирург, само дето се опитва да промени друго в "самоличността". То има ли смисъл да пишем за това, хората искат, правят го. Не пречат на никой и съответно няма как да е лошо. То тук като рекламират билетчета по тв-то по цял ден да не би да е лошо? Който му се прави и има възможност, прави го. Единствено може да се говори за морал, но пък какво е морала? Измислица на лицемерите бих казал.
 8. Къде съм писал, че си подхождат по години? Писал съм, че си подхождат по пластичност. Другото вече е ново изречение и факт. 7 години разлика му е по-скоро кака, докато 20 е чичо. На мен и 7 години разлика не ми допада в сериала, но просто не съм го споменал (не означава, че ми харесва), за да не ме обвинят в педантизъм след като бях писал в другата тема за 20-те разлика. Определено им личи разликата, но не е като в другия сериал. Актъорът си изглежда като калпазанин в сравнение с нея. В другия сериал актъора изглежда като чичо на главната героиня.
 9. За кое си противореча? Цитирай къде е това противоречие.
 10. То и това е странно, но къде са 7 години разлика, къде 20?
 11. Само на мен ли ми се струва, че главния герой е супер идиот? Ако наистина с такава глуповатост и безрасъдство, и само разчитайки на късмета и някоя и друга светкавица, се ставаше герой без да го "свитнат" още в първите епизоди, пък и две главни героини да се влюбят в него, то живота нямаше да е толкова сложен . Xianxia жанра не спира да ме изненадва как всичко става ей така. Удариха го няколко светкавици и стана експерт, къде отидоха безбройните дни тренировки за усъвършенстване на дадена бойна техника? Аз, освен интригата в романтичната част на сериала, други достойнства не намирам в тази продукция. Но пък все още ми е интересно с коя от героините ще завърши главния, защото "вълшебното огледалце" казва едно, а главния герой друго. Е това е лошо, даден сериал хем да ти харесва, хем да не ти харесва. Както и да е, малко съм огорчен от последните епизоди и ще си мина към гледане наново на някой епизод от героите на кондора, че тамън и да преведа нещо.
 12. Ти да не го превеждаш? Аз съм се наканил да го гледам, точно ще има субтитри .
 13. Не съм уточнил, че говоря специално за тази тема. Дори не съм чел и мненията тук, защото са 20 страници и няма как да се навия да ги чета, но имам представа какво се пише във форума и много малко хора изразяват различно мнение от "общоприетото". Аз обида не видях. Човекът е станал актъор, участвайки в продукции моментално се причислява към изкуството, а изкуството подлежи на критика и оценка. Всеки е в правото си да каже, че даден сериал или актъор не им харесва, не могат да играят, стига да е свързано с образа на актъора или сериала, а да не е лична обида нямаща общо със сферата от изкуството, в която съвсем доброволно участва, което е недопустимо.
×
×
 • Create New...