Jump to content

CToTaKa

Потребители
  • Мнения

    1330
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    2

CToTaKa last won the day on Август 24 2018

CToTaKa had the most liked content!

1 Последовател

Относно CToTaKa

  • Рожден ден 06/15/1988

Contact Methods

  • Уебсайт
    http://-
  • Skype
    svetlikn

Profile Information

  • Пол
    Male
  • Местожителство
    Kyustendil, Bulgaria, Europe
  • Любими сериали
    "The Legend", "Queen Seon Deok", "Witch Yoo Hee"
  • Любими филми
    "My Sassy Girl", "Sex is Zero", "The Restless"

Последни посетители

2700 профилни разглеждания

CToTaKa's Achievements

Небесен пратеник

Небесен пратеник (7/10)

263

Обществена Репутация

  1. Започнах да гледам корейски сериали наскоро и попаднах на филма ,, Изкушение". / Temptation –2014 г. /

    Филмът поставя много въпроси и аз си направих труда да прочета коментарите. От всички тях само вашият се отличава с по–задълбочено вникване в поведението  и действията на героите.Поздравявам Ви за това.Може и да сте забравили за филма, което е разбираемо, но въпросите, които поставя са важни и отговорите им ще ни приближат до истините и ценностите в човешкия живот.

     Благодаря за търпението да прочетете това. 

  2. Филмът е добър. Хареса начинът по който противопоставиха бедната част на обществото срещу средната класа. Доста различно от обичайното. Единственото нещо, което може би не беше както трябва е, че нямаше особено развитие на ниво персонажи. Всичко е съсредоточено върху историята и как тя да бъде предадена. Нито един от персонажите не ми беше особено интересен, обаче постоянно следях какво ще се случи. Не мисля, че заслужаваше Оскар за най-добър филм, защото по мое мнение Жокера беше класа по-добър, но пък знаем какво е отношението на медиите към политически некоректни филми като Жокера. Така че не беше особена изненада, че спечели.
  3. Бях спрял да гледам корейски и китайски сериали, поради разочарованието ми, че ги правят толкова сладникави вече, и минах към нетфликс и амазон, та ето няколко предложения за неазиатски сериали - Sex Education, The Expanse, The Witcher, You, Carnival Row, The Boys, The Mandalorian, за тези се сещам в момента. Ако няма какво да гледате .
  4. Китайския обаче е проблем. Свикнах как говорят в китайските исторически, но сега като пуснах този... това бързо говорене ми е от друга галактика. По същия начин беше и когато гледах първия корейски съвременен, може би ще свикна. В историческите говорят по-бавно и някак се търпи, но тук...
  5. Как така, изгледал го бях с много превъртане. Къде съм казал, че съм го дропнал. Бъркаш с друг сериал.
  6. Това са очертава да е такава боза, че няма думи да се опише. В другия сериал бяха толкова дразнещи... нахалницата и всемогъщия.
  7. Още съм в началото и досега няма такива неща. Не обичам спойлване и няма как да пиша разширено резюме... Ти направо обаче спойлна какво ще стане. Поне ще знам де. Вече се сетих къде могат да се получат тези неща, които спомена.
  8. I'm Sorry Kang Nam Goo Жанр: Семеен, Романтичен Епизоди: 120 Продължителност: ~35-40 минути Телевизия: SBS Участват: Kim Min Seo Park Sun Ho Lee In Na Ya Резюме: Бедно момиче, изгубен син, плейбой мошеник, дъщеря на политик. Типичният семеен сериал. Сваляне с английски субтитри: Тук
  9. Ако акцентът на този сериал е върху тормоза, значи е много слаб. Това е пример за добър филм на тази тематика.
  10. Че то психиатъра си е пластичен хирург, само дето се опитва да промени друго в "самоличността". То има ли смисъл да пишем за това, хората искат, правят го. Не пречат на никой и съответно няма как да е лошо. То тук като рекламират билетчета по тв-то по цял ден да не би да е лошо? Който му се прави и има възможност, прави го. Единствено може да се говори за морал, но пък какво е морала? Измислица на лицемерите бих казал.
  11. Къде съм писал, че си подхождат по години? Писал съм, че си подхождат по пластичност. Другото вече е ново изречение и факт. 7 години разлика му е по-скоро кака, докато 20 е чичо. На мен и 7 години разлика не ми допада в сериала, но просто не съм го споменал (не означава, че ми харесва), за да не ме обвинят в педантизъм след като бях писал в другата тема за 20-те разлика. Определено им личи разликата, но не е като в другия сериал. Актъорът си изглежда като калпазанин в сравнение с нея. В другия сериал актъора изглежда като чичо на главната героиня.
  12. За кое си противореча? Цитирай къде е това противоречие.
×
×
  • Създай нов...