Jump to content

milkyni

Потребители
 • Posts

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

milkyni last won the day on March 7 2017

milkyni had the most liked content!

3 Followers

About milkyni

 • Birthday November 22

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Габрово

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

milkyni's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

87

Reputation

 1. Люта зима, краен квартал. В ранното мразовито утро полицай обикаля пеша патрулния си участък. Завива зад ъгъла и среща пиян мъж. Мноооого пиян, едва се държи на крака. - Ще можеш ли сам да се прибереш вкъщи? - любезно пита полицаят. Мъжът го поглежда и с обиден глас, просто до дъното на душата си, отговаря: - Кааак вкъщи, беее??!? Аз отивам на работа!
 2. По БНТ 2 дават от 20.30 японския сериал "Чудеса" и от 21.15 "Фурната на Гретел", кулинарна поредица от 4 епа. Също така и документалния сериал " Япония днес".
 3. Между двата свята (2022) Резюме: След като оцелява при автомобилна катастрофа, която отнема живота на приятеля й, Теса вярва, че той се опитва да се свърже отново с нея, от отвъдния свят.
 4. Честит имен ден на всички цветя във форума!
 5. Перфектен 9ти епизод! Откъм романтика, и откъм игра, многопластов. Някои сцени ги повтарях многократно и всеки път виждах различна емоция. Въпреки високата оценка на серията, не мога да приема Tae Darvid за партньор на Сингто и това е! На моменти ми допада Пап, но дадат ли го в близък план... Дали е от очите му, или пък от носа? Може би свикнах да гледам Лъвчо заобиколен от красавци. Продължавам да съм в недоумение какво се случва с Нънг и Тарн, още повече след поведението на Нънг на снимачната площадка. Изобщо, голяма загадка ми е това човече. Гледа всички с един влюбен поглед... не мога да го разбера. Както и да е, остават още 3 епа! @niran, нали си знаеш?за превода. В очакване съм на следващия епизод.
 6. Гледах спойлер на 7ми епизод и не мога да приема Мейз и Пап като двойка. И не защото актьорите не могат да играят, просто героите са толкова различни по характер, че са несъвместими. Пап е импулсивен и разхвърлян, а Мейз е студен и подреден. Възможно ли е студенината на Мейс да се дължи на липсата на любов в детството му и топлото сърце на Пап да стопи леда? Загадка са ми Нънг и Тарн. Те двойка ли ще са накрая или любовта ще е само едностранна? Благодаря за превода.
 7. Видях, че в Замунда има един сийдър, но явно не е достатъчен за сваляне. В Авистаз са много повече, дано да имате регистрация.
 8. Споделям мнението ти напълно. Морк, Морк и пак Морк. И малко Пи за красота,/с една идея е по-красив от Сътая/, щот неговото държание и инат ме побъркваха на моменти.
 9. @desini, може да гледаш Elite 4-ти сезон. Има и бг превод.
 10. GFotaku, първо, благодаря за превода, без него едва ли щях да го загледам. Второ, опънингът е страхотен, и ако имаш възможност, може ли да качиш само него? Искам да си го имам с бг превод в папката ми с остове. Това е едва третото ми изгледано аниме, през годините не успях да им стана фен. Заклета романтичка съм и резюмето ме привлече, арта ми хареса и съм приятно изненадана. Доколкото съм запозната с начина на мислене на японците, не е необходим втори сезон. Ясно бе показано, че чуствата на Рьо са истински. И всичко останало е ясно- следва нагаждане на характери, търпение и компромиси. Но тези двамцата ще се справят, сигурна съм.
 11. Където се докосват ръцете Резюме : Германия през 1944 г. 16-годишната Лейна, дъщеря на бяла немска майка и черен баща, живее в страх поради цвета на кожата си. Когато среща Лутц, син на изтъкнат офицер от СС и член на Хитлеровата младеж (задължителна за всички арийски момчета от 1936 г.) двамата безпомощно се влюбват, излагайки на риск животите си. Трейлър
 12. Не съм почитател на формата "Като две капки вода", но съм фен на Михаела Маринова. Не съм се съмнявала, че ще изпее песента на Lara Fabien - Je Taime по великолепен и въздействащ начин.
 13. Най-после се разкри. Давай, Морк! Ох, пеперуди в стомаха си усетих от сцената в киното. Даже през екрана чух сърцето на Пи. Толкова да е заблуден...Бил влюбен в Муанг Нан! Не знам дали МоркПи ще са новата ми страст, но са много яки. Чак не искам да идва онзи момент на раздяла / ако следват статуквото/ и каква ли причина ще измислят сценаристите да ги разделят? Може би Пи ще научи кой всъщност е "момчето от съседния факултет"? Не, не. Отхвърлям и идеята за родителите. Сигурно ще е нещо по-сериозно. Някакви идеи?
×
×
 • Create New...