Jump to content

milkyni

Потребители
 • Posts

  120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

milkyni last won the day on March 7 2017

milkyni had the most liked content!

4 Followers

About milkyni

 • Birthday November 22

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Габрово

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

milkyni's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

89

Reputation

 1. Люта зима, краен квартал. В ранното мразовито утро полицай обикаля пеша патрулния си участък. Завива зад ъгъла и среща пиян мъж. Мноооого пиян, едва се държи на крака. - Ще можеш ли сам да се прибереш вкъщи? - любезно пита полицаят. Мъжът го поглежда и с обиден глас, просто до дъното на душата си, отговаря: - Кааак вкъщи, беее??!? Аз отивам на работа!
 2. По БНТ 2 дават от 20.30 японския сериал "Чудеса" и от 21.15 "Фурната на Гретел", кулинарна поредица от 4 епа. Също така и документалния сериал " Япония днес".
 3. Между двата свята (2022) Резюме: След като оцелява при автомобилна катастрофа, която отнема живота на приятеля й, Теса вярва, че той се опитва да се свърже отново с нея, от отвъдния свят.
 4. Честит имен ден на всички цветя във форума!
 5. Перфектен 9ти епизод! Откъм романтика, и откъм игра, многопластов. Някои сцени ги повтарях многократно и всеки път виждах различна емоция. Въпреки високата оценка на серията, не мога да приема Tae Darvid за партньор на Сингто и това е! На моменти ми допада Пап, но дадат ли го в близък план... Дали е от очите му, или пък от носа? Може би свикнах да гледам Лъвчо заобиколен от красавци. Продължавам да съм в недоумение какво се случва с Нънг и Тарн, още повече след поведението на Нънг на снимачната площадка. Изобщо, голяма загадка ми е това човече. Гледа всички с един влюбен поглед... не мога да го разбера. Както и да е, остават още 3 епа! @niran, нали си знаеш?за превода. В очакване съм на следващия епизод.
 6. Гледах спойлер на 7ми епизод и не мога да приема Мейз и Пап като двойка. И не защото актьорите не могат да играят, просто героите са толкова различни по характер, че са несъвместими. Пап е импулсивен и разхвърлян, а Мейз е студен и подреден. Възможно ли е студенината на Мейс да се дължи на липсата на любов в детството му и топлото сърце на Пап да стопи леда? Загадка са ми Нънг и Тарн. Те двойка ли ще са накрая или любовта ще е само едностранна? Благодаря за превода.
 7. Видях, че в Замунда има един сийдър, но явно не е достатъчен за сваляне. В Авистаз са много повече, дано да имате регистрация.
 8. Споделям мнението ти напълно. Морк, Морк и пак Морк. И малко Пи за красота,/с една идея е по-красив от Сътая/, щот неговото държание и инат ме побъркваха на моменти.
 9. @desini, може да гледаш Elite 4-ти сезон. Има и бг превод.
 10. GFotaku, първо, благодаря за превода, без него едва ли щях да го загледам. Второ, опънингът е страхотен, и ако имаш възможност, може ли да качиш само него? Искам да си го имам с бг превод в папката ми с остове. Това е едва третото ми изгледано аниме, през годините не успях да им стана фен. Заклета романтичка съм и резюмето ме привлече, арта ми хареса и съм приятно изненадана. Доколкото съм запозната с начина на мислене на японците, не е необходим втори сезон. Ясно бе показано, че чуствата на Рьо са истински. И всичко останало е ясно- следва нагаждане на характери, търпение и компромиси. Но тези двамцата ще се справят, сигурна съм.
 11. Където се докосват ръцете Резюме : Германия през 1944 г. 16-годишната Лейна, дъщеря на бяла немска майка и черен баща, живее в страх поради цвета на кожата си. Когато среща Лутц, син на изтъкнат офицер от СС и член на Хитлеровата младеж (задължителна за всички арийски момчета от 1936 г.) двамата безпомощно се влюбват, излагайки на риск животите си. Трейлър
×
×
 • Create New...