Jump to content

milkyni

Потребители
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

milkyni last won the day on March 7 2017

milkyni had the most liked content!

Community Reputation

28 тофу

About milkyni

 • Rank
  Млад господар
 • Birthday November 22

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Габрово

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Първоначално мислех, че е училищен романтичен, а пък какво излезе... Аз го гледам яваш-яваш /бавничко/. Едва на втори сезон, епизод 3 съм. Малко повече ми идва пороците им. Четох, че се очаква четвърти сезон.
 2. Започнах испанския сериал Elite, заради двойката Надя и Гузман. Обаче бях приятно изненадана от тези двамата.
 3. @merisa, сериалчето си има тема тук, във форума. И, естествено, във Viki.
 4. И аз ти благодаря за този сериал, за всички минали и бъдещи преводи.
 5. Хареса ми сериалът. Вярно, няма да влезе в класацията ми топ 5 на bl сериалите, но сюжетът е интересен. Дотолкова бях погълната от историята на Дийн и Парм, че не разбрах кога Тийм отвърна на чувствата на Уин. Радвам се, че ще има втори сезон за тях, така по-дълго ще се наслаждавам на усмивката на Уин. Освен драма, имаше и весели моменти. Това бяха на троицата първокурсници. Бъзиците, които правиха Манау и Тийм към Парм и го караха да се изчервява, предизвикат широки усмивки, че дори и хилене. Парм- за първи път харесах "нежната половина" от двойката повече. Много умело се измъква от неудобните въпроси. А и тази усмивка... Не може да те остави равнодушен. Любимата ми сцена е тази, от епизод 2. Другото положително са десертите. Интересно поднесена информация за произхода и начина на приготвяне.
 6. Доста агресивен подход има Джунта, шах и мат още с първия ход. Хареса ми начина на рисуване, доста детайлно са направени телата им. На моменти имах чувството, че е дорама. Само линиите под брадичките на героите ме дразнеха, като че ли са бради. Нямам база за сравнение с други анимета, тъй като това ми е второто с boylove тема, но съм доволна. Ще потърся други на тази тема, но едва ли ще са 18+. Arigato за превода, без него нямаше да се в пусна в това приключение, света на yaoi anime.
 7. Много добър сериал, даже страхотен! Има от всичко - любов, страст, интрига, без да "пресолят манджата" и нищо излишно. ... И ръцете на Тарн. Най-много ми хареса, въпреки че отначало се знаеше кой е "снахата" и кой - "зетя", промяната в Тайп. Gulf изигра превъзходно ролята си. Многопластов, като глава лук. Във всяка серия бавно разсъбличаха душата му. А аз напълно му повярвах.
 8. @HikariDu, сърдечно благодаря, че преведе този прекрасен сериал за нас. Също и на @naia за подкрепата, която ти е оказала.
 9. Дано още да е актуална темата, че ми стана любопитно. 0.Дете на нощта или деня се чувстваш? (кога си по-активен) - През деня. 1.Коя от изброените думи най-много отговаря на характера ти: -грижовен. 2.Избери любимо занимание: -гледане на филми/сериали. 3.Какво от изброените трябва да преобладава в мечтаното ти пътешествие: - местни хора, които да ме запознаят по-отблизо с традициите на мястото и характерната му кухня. 4.Каква поляна би избрал/а за своя пикник: - на която би могъл да наблюдаваш метеорен поток. 5.Избери една от следните думи: -романтика. 6.Избери едно животно: - делфин.
 10. Съвсем случайно попаднах на фен клип на този лакорн и след старателно търсене открих, че е започнат бг превод. Може да го гледате тук, за което много благодаря. P. S. Пуснах първи епизод и... OMG, субтитрите не са добри, сякаш са копипействани от Гугъл преводач, но това няма да ме спре да продължа да гледам. Дано с напредването на сериала се подобри качеството им.
 11. Дойде и мина 13 декември, но следа от сериала няма. В mydramalist има обявена дата 31.12 2019г. До колко в вярно?
 12. Виждам, че се е включил и друг преводач, за което искрено благодаря. Благодаря и на jjulie81 за добре свършената работа.
 13. Браво, Рали! Отново страхотен проект!
 14. Може би вече е писан тоя виц... "Излиза сръбски тир от бензиностанция, без да дава мигач и един със Зазка минава направо под тира. Спира и започва да му крещи: -Мама ти да ***, що не даде мигач, бе? А сърбинът му вика: - Он не види цело ауто као планину, че види мигалец као мъдо! "
 15. Мислех да пиша в една друга тема, но смятам, че тук е мястото да "рекламирам" филм с Марлон Брандо. Филмът е бая стар- от 1957г и показва различията между културите.
×
×
 • Create New...