Jump to content

milkyni

Потребители
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

milkyni last won the day on March 7 2017

milkyni had the most liked content!

Community Reputation

20 тофу

About milkyni

 • Rank
  Посветен
 • Birthday November 22

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Габрово

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Много добър сериал, даже страхотен! Има от всичко - любов, страст, интрига, без да "пресолят манджата" и нищо излишно. ... И ръцете на Тарн. Най-много ми хареса, въпреки че отначало се знаеше кой е "снахата" и кой - "зетя", промяната в Тайп. Gulf изигра превъзходно ролята си. Многопластов, като глава лук. Във всяка серия бавно разсъбличаха душата му. А аз напълно му повярвах.
 2. @HikariDu, сърдечно благодаря, че преведе този прекрасен сериал за нас. Също и на @naia за подкрепата, която ти е оказала.
 3. Дано още да е актуална темата, че ми стана любопитно. 0.Дете на нощта или деня се чувстваш? (кога си по-активен) - През деня. 1.Коя от изброените думи най-много отговаря на характера ти: -грижовен. 2.Избери любимо занимание: -гледане на филми/сериали. 3.Какво от изброените трябва да преобладава в мечтаното ти пътешествие: - местни хора, които да ме запознаят по-отблизо с традициите на мястото и характерната му кухня. 4.Каква поляна би избрал/а за своя пикник: - на която би могъл да наблюдаваш метеорен поток. 5.Избери една от следните думи: -романтика. 6.Избери едно животно: - делфин.
 4. Съвсем случайно попаднах на фен клип на този лакорн и след старателно търсене открих, че е започнат бг превод. Може да го гледате тук, за което много благодаря. P. S. Пуснах първи епизод и... OMG, субтитрите не са добри, сякаш са копипействани от Гугъл преводач, но това няма да ме спре да продължа да гледам. Дано с напредването на сериала се подобри качеството им.
 5. Дойде и мина 13 декември, но следа от сериала няма. В mydramalist има обявена дата 31.12 2019г. До колко в вярно?
 6. Виждам, че се е включил и друг преводач, за което искрено благодаря. Благодаря и на jjulie81 за добре свършената работа.
 7. Браво, Рали! Отново страхотен проект!
 8. Може би вече е писан тоя виц... "Излиза сръбски тир от бензиностанция, без да дава мигач и един със Зазка минава направо под тира. Спира и започва да му крещи: -Мама ти да ***, що не даде мигач, бе? А сърбинът му вика: - Он не види цело ауто као планину, че види мигалец као мъдо! "
 9. Мислех да пиша в една друга тема, но смятам, че тук е мястото да "рекламирам" филм с Марлон Брандо. Филмът е бая стар- от 1957г и показва различията между културите.
 10. Филмът е вече достъпен и онлайн с бг суб.
 11. Desini е описала много точно сериала, няма какво да добавя. andi11, хубави заглавия си дала, но за съжаление не мога да ги гледам. С моят английски - ниво А1 ще е като да гледам нямо кино Единствено се престраших да гледам No Touching at All / Doushitemo Furetakunai Докато се ровех за фен клипчета на Queer as folk, попаднах на една друга гореща двойка от сериала Hit the Floor. Доколкото схванах не са основни персонажи, за да ме примамят да започна сериала , но си се наслаждавам на това клипче. 18+ Няколко заглавия от мен, намерени случайно. Запазвам си ги за по нататък. THOSE PEOPLE / ОНЕЗИ ХОРА (2015) гледане онлайн LAST SUMMER / ПОСЛЕДНО ЛЯТО (2013) гледане онлайн FRONT COVER / ПРЕДНА КОРИЦА (2016) гледане онлайн Има и един норвежки филм, но за съжаление в момента не се сещам за името му.
 12. Бройте и мен към зрителите на сериала, благодарение на andi11.
 13. В последно време нито филм, нито сериал ми задържат вниманието за дълго, затова изчетох темичката за BL. Случайно попаднах на "Doushitemo Furetakunai" (2014). Въпреки нивото ми на английски - А1
 14. Сериалът премина половината, а аз така и не разбрах коя е втората изгубена душа, която трябва да открие Жътваря. Предложения?
×
×
 • Create New...