Jump to content

milkyni

Потребители
 • Posts

  116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

milkyni last won the day on March 7 2017

milkyni had the most liked content!

3 Followers

About milkyni

 • Birthday November 22

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Габрово

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

milkyni's Achievements

Млад господар

Млад господар (4/10)

62

Reputation

 1. Гледах спойлер на 7ми епизод и не мога да приема Мейз и Пап като двойка. И не защото актьорите не могат да играят, просто героите са толкова различни по характер, че са несъвместими. Пап е импулсивен и разхвърлян, а Мейз е студен и подреден. Възможно ли е студенината на Мейс да се дължи на липсата на любов в детството му и топлото сърце на Пап да стопи леда? Загадка са ми Нънг и Тарн. Те двойка ли ще са накрая или любовта ще е само едностранна? Благодаря за превода.
 2. Видях, че в Замунда има един сийдър, но явно не е достатъчен за сваляне. В Авистаз са много повече, дано да имате регистрация.
 3. Споделям мнението ти напълно. Морк, Морк и пак Морк. И малко Пи за красота,/с една идея е по-красив от Сътая/, щот неговото държание и инат ме побъркваха на моменти.
 4. @desini, може да гледаш Elite 4-ти сезон. Има и бг превод.
 5. GFotaku, първо, благодаря за превода, без него едва ли щях да го загледам. Второ, опънингът е страхотен, и ако имаш възможност, може ли да качиш само него? Искам да си го имам с бг превод в папката ми с остове. Това е едва третото ми изгледано аниме, през годините не успях да им стана фен. Заклета романтичка съм и резюмето ме привлече, арта ми хареса и съм приятно изненадана. Доколкото съм запозната с начина на мислене на японците, не е необходим втори сезон. Ясно бе показано, че чуствата на Рьо са истински. И всичко останало е ясно- следва нагаждане на характери, търпение и компромиси. Но тези двамцата ще се справят, сигурна съм.
 6. Където се докосват ръцете Резюме : Германия през 1944 г. 16-годишната Лейна, дъщеря на бяла немска майка и черен баща, живее в страх поради цвета на кожата си. Когато среща Лутц, син на изтъкнат офицер от СС и член на Хитлеровата младеж (задължителна за всички арийски момчета от 1936 г.) двамата безпомощно се влюбват, излагайки на риск животите си. Трейлър
 7. Не съм почитател на формата "Като две капки вода", но съм фен на Михаела Маринова. Не съм се съмнявала, че ще изпее песента на Lara Fabien - Je Taime по великолепен и въздействащ начин.
 8. Най-после се разкри. Давай, Морк! Ох, пеперуди в стомаха си усетих от сцената в киното. Даже през екрана чух сърцето на Пи. Толкова да е заблуден...Бил влюбен в Муанг Нан! Не знам дали МоркПи ще са новата ми страст, но са много яки. Чак не искам да идва онзи момент на раздяла / ако следват статуквото/ и каква ли причина ще измислят сценаристите да ги разделят? Може би Пи ще научи кой всъщност е "момчето от съседния факултет"? Не, не. Отхвърлям и идеята за родителите. Сигурно ще е нещо по-сериозно. Някакви идеи?
 9. Благодаря за поздрава и превода. Гледам, гледам. Уж щях да чакам финала и тогаз да го почна, но пустото любопитство... Та, химията я има още в първите минути на сериала. Красиви актьори, добър сюжет. Дано краят да е по мой вкус.
 10. Точно! Щот нямах очаквания и идеи за сюжета, всяка една серия бе едно объркано пътуване. Малко загадка тук, малка изненадка там. Но след 11-ти епизод, когато започнаха да се разкриват нещата, направо останах без думи. И с ръка на сърцето признавам, че се получи добър сериал.
 11. Един коментар на Крист към негова снимка, "SOTUS 7", събуди надеждата на всички Peraya за трети сезон. Най-нетърпеливите феновете създадоха и плакат. Лично аз искам да ги гледам заедно в друг сериал, с друг сюжет.
 12. Да си дойдем на думата! Обичам кримки със заплетени случаи, обичам и бл, но нямам никакви очаквания от сериала. Може би малкото времетраене на сериите е основната причина за объркването ни. Не може да се разгърне пълният потенциал на идеята. И да, определено края на 7-ми бе шок за мен. Добре че има още серии, но ако сценаристите смятат да ни поднесат гаден край, ще ходя у Тайланд.
 13. Щом е бивша групата, това означава ли, че няма да има втори сезон на Академията?
 14. Ам то за туй си има пандемията и локдаунът. Аз вече съм родила две деца и сега си се наслаждавам на жанра. А пък и мъжът ми намазва от сериалчетата.
×
×
 • Create New...