Jump to content

bruki

Потребители
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

About bruki

 • Birthday 07/23/1988

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bruki's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

56

Reputation

 1. Не гледам много китайски сериали и честно казано този го прескачах няколко пъти ииииии за пореден път съм била в грешка! Много мил и някак си разпускащ ми дойде. Главния ми стана любимец, просто всичко му отиваше на този човек от дрехите до намусената физиономия, много чаровен актьор. Главната малкооо неубедителна ми дойде, при положение, че уж беше луда по него, но като цяло и тя беше много симпатична, както и всички останали персонажи в сериала. Беше ми интересен, като цяло, но можеше да поспестят някоя серия, след 30 епизод беше най - приятната част. Определено мъжкият стайлинг беше страхотен, женският... имаше какво да се желае. Абе заслужава си сериалчето, пак бих го изгледала! Благодаря на хората, които са го превели!
 2. Много лек и разтоварващ сериал. Хареса ми, че нямаше тежки драми, интриги, завързани ситуациии и изобщо каквито и да е излишни, натоварващи истории. Идеален за разпускане без претенции за нещо велико. Главните бяха приятни, но втората двойка ми бяха по-интересни.
 3. Леле как съм я пропуснала тази находка... много, много ми хареса. Главните каквато и емоция да изразяваха им се получаваше перфектно, дори и без да говорят. Тази жена е невероятно красива, не искаш да спирашда я гледаш, а за химията между двамата нямам думи. Заслужава си да се изгледа, дори няколко пъти, аз със сигурност ще го изгледам пак.
 4. Ами най-вероятно ще стане точно така, в началото ще са против после ще са съгласни, все пак трябва нещо да се случва още 36 епизода. Ще ги рязделят, ще ги оставят да пострадат един за друг и накрая ще ги съберат.
 5. Същото си мислех и аз, много набързо ги претупаха, а и доста измъчено ми дойде с това негово колебание, но да видим какво ще сътворят още 36 епизода.
 6. Дълго му се чудих, накрая реших да го изгледм и взе, че ми хареса. Различен е в доста отношения от масовите корейски драми и може би за това ми хареса толкова много. Главните за мен се справиха чудесно и двамата ми харесаха, второстепенните двойки също бяха интересни и не доскучаваха. С една дума заслужава си гледането. Благодаря за превода и линка за онлайн гледане!
 7. Определено към 9 - 10 епизод нещата се раздвижиха и стана по - интересно. Секретар Чо много неприятна личност ми идва, а и тоалетите и са катастрофални не знам кой и ги подбира, но трябва да смени професията.
 8. Успях да го завърша и аз най-накрая. Очаквано краят беше хубав, като цяло оставя приятно усещане сериала, но може би очаквах малко повече задълбоченост и динамика.
 9. Започнах го, като за начало задържа вниманието ми, но да видим по нататък.
 10. Han Hyo Joo една от любимките ми Младежа и той си заслужава, ще се гледа определено. Дано само не прахосат таланта им с кофти сюжет...
 11. Може пък и да имаме късмет и да я сменят...
 12. Изгледах три епизода, като замисъл ми харесва, като изпълнение не чак толкова, а този Саймън го гледам за първи път и изобщо не ми е симпатичен - нито ми е красив, нито играта му е впечатляваща. Честно казано другите мъжки персонажи са ми по приятни. Доста далеч ми е от "My Dear Guardian", който си го изгледах с голям интерес, ноо може би ще го помъча още малко...
×
×
 • Create New...