Jump to content

Flower

Потребители
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Flower

  • Рожден ден Април 21

Profile Information

  • Пол
    Female

Flower's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

4

Обществена Репутация

  1. А тук какво е положението с последните два епизода?
  2. Flower

    BUCK-TICK

    Ааааа, нека да превърта, нека, току-виж в следващия клип е врътнал с още десетина надолу : ))
  3. Значии, аз абсолютно не бях подготвена за този филм. Случайно го открих, без да прочета нищо за него, айляшки го изгледах, с някакви смесени чувства, и накрая... тръгнах да си го пускам пак. Страхотен филм, светна ми е такова едно от него. Много приятно : )
  4. Flower

    Cyborg Girl (2008)

    Усещаш си сърцето на тоя филм : ) Невероятен е! Такова дежа ву ми беше през цялото време, сменях си емоциите, като побъркана...а бе, заслужава си гледането!
  5. И аз съм съгласна с доста от негативните коментари, НО... всъщност това е логичното ми мислене. А този филм го усетих всякак, но не и логично. Което определено ми хареса. Красота и фантастика, остави ме с изключително приятно усещане, така че логичните ми коментатри са безсмислени : ) Приятно гледане на тези, които не са го гледали, поне за мен беше!
  6. Страхотен филм! Попивах всяка секунда с такъв кеф и толкова нахилена и доволна, че не е истина. Защо толкова стоя тоя филм на харда преди да го изгледам, чак ме е яд. Изпълненията и на 5мата бяха невероятни, наистина не очаквах, съдейки по героите в мангата, да се справят така добре, особено Хиро като Минами. Осаму за мен изглеждаше най-добре на сцената, не можах да му се нагледам, пу-пу, толкова отвътре да му идва. Та така де... гледайте, приятели на японското кино и почитатели на рок музиката, ще ви хареса! Аз понеже го приключих преди минутки, съм още в ентусиазъммм ; )
  7. Американската версия, 1епизод - толкова съм потресена, че засега не мога и един коментар да обеля...
  8. Flower

    YUI

    Първото й парче, което чух, беше от саундтрака на "Natsu no Koi wa Nijiiro ni Kagayaku". Много ми допадна звученето, гласа, а бе, като цяло доста талантлива девойка. Ето го и него: (е, не се получи с линкване от тоя сайт) http://www.jpopsuki.tv/video/YUI---Please-Stay-With-Me-%2528eng-sub%2529/f8f82f043e6ad0dc164e3ee789269099
  9. Flower

    Maximum The Hormone

    Хахахха, да, именно - не зацепват. Смея се, щото в местния рок-клуб започнаха да ги пускат ( голям кеффф : )), пък хората хабер си нямат, че слушат японско. Наистина се приема много добре. И да попитам за ориентир към подобен стил японки банди (колкото по-твърдо, толкова по-добре), че да послушаме повечко в клуба
  10. Flower

    Maximum The Hormone

    Браво, браво! Присъединявам се и аз към феновете на бандата. Те бяха първата японска група, която започнах да слушам извън саундтраците.
  11. Flower

    Представяне

    Привет и от мееен! Значи да започна с това, че съм една много срамежлива китка и чак сега се престрашавам да пиша. Чета си форумни теми редовно, още от стария сайт. Дори имах едно единствено мнение в него и то точно "представяне", та се надявам да не ми е и тук така участието. За мен се притеснявам да говоря, затова - набързичко : ) Побъркан фен на японско кино, най-вече драми всякакви. По някаква луда случайност преди някоя година първият сериал, който ми попадна, беше Hana Yori Dango, та лудостта така започна. Запукала съм наред и нямам отказване. Запалих се да понаучавам езика, но ще видим как ще го съчетая с моята несериозност. От време на време си забърквам и азиатски манджички, че да ми създават настроение. Обитавам кротък Ямбол и безработицата ми помага да гледам повече от нормалното японски филмчета. Значи разбирайте, чак напоследък като изляза сред хора се зачудвам защо не ми говорят на японски. Обичам - котаци, планината, дъжда, ракийката , шаренийката, да готвя, да чета, а музика - рок, транс, че и japanese саундтраци подкарах. Активна - нощем! Фен на Ямашита Томохиса (то бива хубав, ама...), Хаями Мокомичи, Огури Шун, Такеши Канеширо и... да спирам, че ще ги изредя всичките, хъ-хъмм Толкова от мен и ако случайно не се престраша да продължавам да пиша - да благодаря на всички, които поддържат този сайт и духа в него. Поздрави и усмивки от дъждовен Ямбол!
×
×
  • Създай нов...