Jump to content

joeeeeee

Потребители
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by joeeeeee

 1. Благодаря за буквите и положения труд по превода.
 2. Е добре де 2 поста по-горе обясняваш, че изнасилванията в клуба на Сънчо били измислени, а сега пишеш че единият от обвинените в изнасилване опитва да избяга от страната. Та кое е вярно сега има или няма жертви на изнасилвания в клуба на Сънчо.
 3. Ти печелиш ли от тукашните клубове, защото милия ви Сънчо със сигурност е печелил от Burning Sun и именно това го прави виновен. Като част от собствениците (ония другия собственик дето го изхващаха че се е дрогирал заявява че Сънчото притежава 20% от собственоста) той няма как да не знае какво става в собствения му клуб, но за него е било по-удобно да си затваря очите (в най мекия вариант) и да си прибира печалбата. Богатите и разглезени момченца като любимеца ви и чеболските наследници няма ли да им е по ''забавно'' да имат нещо което не могат да имат, или ще се задоволя
 4. Казвате мацките дето са поканени в чужбина били професионалистки, съгласен съм с това. Сега искам някой да ми обясни какъв им се пада този, който им осигурява тази работа в чужбина и договаря размера на заплащането. Предварително благодаря за отговорите.
 5. Matrim тук не е място за съчувствие на жертвите на тези животни, тук е място за съчувствие за любимия сводник на форума, така че не се хаби да пишеш тук.
 6. Рядко пиша коментари, но всички предходни коментари ме карат да се чудя в какво се е превърнало обществото ни. В по горните коментари се поставя под въпрос морала на корейците, аз не знам до колко е истински техния морал,а дори и да е преекспонирам все пак хората си имат някакъв морал, нещо което не мога да кажа за нашата мила родина. Що за хора са седнали да защитават някакъв айдол, който като лице ли, директор ли не знам точно каква длъжност е заемал в този клуб, но в същия този клуб са се продавали наркотици, дрогирани са жени и са изнасилвани в някакви VIP стаи и той като директор нищо не
 7. Благодаря за буквите.
 8. На мен лично много са ми ''трън в гащите'' актьори с по-тежък грим от на главната актриса и такива които в 90 процента от сцените гледат като натровени телета, тук такива определено не липсват така, че не виждам какъв ви е проблема чак толкова с главната.
 9. До колкото си спомням някъде около 10-11 епизод е времевия скок, според мен ще изтървеш цялата завръзка на сериала ако прескочиш напред.
 10. joeeeeee

  AOA

  Втора награда от Show Champion.
 11. Здравейте, аз от скоро слушам КРОР за съжаление, защото това нещо е като вирус почваш с една песен и после няма спиране.В конкретния случай пиша тук,защото попаднах на две страхотни изпълнения на ОС. Да се чуди човек, защо не дават повече поле за изява в AS на Lizzy при положение, че се справя доста добре.Даже "любимката" на форума се справя повече от прилично.
 12. Започнах да го гледам с известна нотка скептицизъм,но го изглидах за ден и половина .Според мен това достатъчно говори за качествата на сериала.Да коментирам играта на двамата главни според мен би било престъпление (все пак кой съм аз).Така ,че който не е гледал веднага да навакса П.П. Да не пропусна да отбележа че в последния епизад се появява богинята на киното
×
×
 • Create New...