Jump to content

joeeeeee

Потребители
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 тофу

About joeeeeee

 • Rank
  Глупаче
 • Birthday 06/09/1983

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Любими сериали
  Scent of a Woman
 • Любими филми
  A Moment To Remember

Recent Profile Visitors

290 profile views
 1. joeeeeee

  Only Side By Side With You (2018)

  Благодаря за буквичките.
 2. joeeeeee

  Big Bang

  Е добре де 2 поста по-горе обясняваш, че изнасилванията в клуба на Сънчо били измислени, а сега пишеш че единият от обвинените в изнасилване опитва да избяга от страната. Та кое е вярно сега има или няма жертви на изнасилвания в клуба на Сънчо.
 3. joeeeeee

  Big Bang

  Ти печелиш ли от тукашните клубове, защото милия ви Сънчо със сигурност е печелил от Burning Sun и именно това го прави виновен. Като част от собствениците (ония другия собственик дето го изхващаха че се е дрогирал заявява че Сънчото притежава 20% от собственоста) той няма как да не знае какво става в собствения му клуб, но за него е било по-удобно да си затваря очите (в най мекия вариант) и да си прибира печалбата. Богатите и разглезени момченца като любимеца ви и чеболските наследници няма ли да им е по ''забавно'' да имат нещо което не могат да имат, или ще се задоволят да платят на някоя професионалистка. П.С. Разбирам, че сте фенове на хайде ако може малко по обективно да се гледа на нещата.
 4. joeeeeee

  Big Bang

  Казвате мацките дето са поканени в чужбина били професионалистки, съгласен съм с това. Сега искам някой да ми обясни какъв им се пада този, който им осигурява тази работа в чужбина и договаря размера на заплащането. Предварително благодаря за отговорите.
 5. joeeeeee

  Big Bang

  Matrim тук не е място за съчувствие на жертвите на тези животни, тук е място за съчувствие за любимия сводник на форума, така че не се хаби да пишеш тук.
 6. joeeeeee

  Big Bang

  Рядко пиша коментари, но всички предходни коментари ме карат да се чудя в какво се е превърнало обществото ни. В по горните коментари се поставя под въпрос морала на корейците, аз не знам до колко е истински техния морал,а дори и да е преекспонирам все пак хората си имат някакъв морал, нещо което не мога да кажа за нашата мила родина. Що за хора са седнали да защитават някакъв айдол, който като лице ли, директор ли не знам точно каква длъжност е заемал в този клуб, но в същия този клуб са се продавали наркотици, дрогирани са жени и са изнасилвани в някакви VIP стаи и той като директор нищо не е подозирал. Не знам кое е по-лошо моралистко общество като корейското или нихилистично общество като нашето.
 7. joeeeeee

  Terius Behind Me (2018)

  Благодаря за буквите.
 8. joeeeeee

  Children of a Lesser God (2018)

  Благодаря за буквите.
 9. joeeeeee

  Miss A

 10. joeeeeee

  Miss A

 11. На мен лично много са ми ''трън в гащите'' актьори с по-тежък грим от на главната актриса и такива които в 90 процента от сцените гледат като натровени телета, тук такива определено не липсват така, че не виждам какъв ви е проблема чак толкова с главната.
 12. joeeeeee

  AOA

 13. joeeeeee

  Golden Rainbow (2013)

  До колкото си спомням някъде около 10-11 епизод е времевия скок, според мен ще изтървеш цялата завръзка на сериала ако прескочиш напред.
×