Jump to content

joeeeeee

Потребители
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 тофу

About joeeeeee

 • Rank
  Млад герой
 • Birthday 06/09/1983

Profile Information

 • Пол
  Male
 • Любими сериали
  Scent of a Woman
 • Любими филми
  A Moment To Remember

Recent Profile Visitors

533 profile views
 1. Благодаря за буквите и положения труд по превода.
 2. Е добре де 2 поста по-горе обясняваш, че изнасилванията в клуба на Сънчо били измислени, а сега пишеш че единият от обвинените в изнасилване опитва да избяга от страната. Та кое е вярно сега има или няма жертви на изнасилвания в клуба на Сънчо.
 3. Ти печелиш ли от тукашните клубове, защото милия ви Сънчо със сигурност е печелил от Burning Sun и именно това го прави виновен. Като част от собствениците (ония другия собственик дето го изхващаха че се е дрогирал заявява че Сънчото притежава 20% от собственоста) той няма как да не знае какво става в собствения му клуб, но за него е било по-удобно да си затваря очите (в най мекия вариант) и да си прибира печалбата. Богатите и разглезени момченца като любимеца ви и чеболските наследници няма ли да им е по ''забавно'' да имат нещо което не могат да имат, или ще се задоволя
 4. Казвате мацките дето са поканени в чужбина били професионалистки, съгласен съм с това. Сега искам някой да ми обясни какъв им се пада този, който им осигурява тази работа в чужбина и договаря размера на заплащането. Предварително благодаря за отговорите.
 5. Matrim тук не е място за съчувствие на жертвите на тези животни, тук е място за съчувствие за любимия сводник на форума, така че не се хаби да пишеш тук.
 6. Рядко пиша коментари, но всички предходни коментари ме карат да се чудя в какво се е превърнало обществото ни. В по горните коментари се поставя под въпрос морала на корейците, аз не знам до колко е истински техния морал,а дори и да е преекспонирам все пак хората си имат някакъв морал, нещо което не мога да кажа за нашата мила родина. Що за хора са седнали да защитават някакъв айдол, който като лице ли, директор ли не знам точно каква длъжност е заемал в този клуб, но в същия този клуб са се продавали наркотици, дрогирани са жени и са изнасилвани в някакви VIP стаи и той като директор нищо не
 7. Благодаря за буквите.
×
×
 • Create New...