Jump to content

TeddyAlex

Потребители
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно TeddyAlex

  • Рожден ден 04/30/1995

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Пловдив

TeddyAlex's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

1

Обществена Репутация

  1. Японският сериал много ми харесва, дори ми е един от любимите японски. Дано този става, ще го загледам щом излезе, надявам се, че корейците ще се представят на ниво, но ще видим.
  2. Това съм аз Надявам се, че ще се сприятелим не само във фейсбук.
  3. Не съм много сигурна дали трябва тук да си задам въпроса, така че се извинявам предварително, ако съм объркала темата. Знаете ли какво спортно събитие има тези дни в Пловдив, защото снощи в Новотел-а имаше отбор китайци (не съм много сигурна, но единия имаше китайското знаме на тениската си, ако това е фактор)? Имаше и други чужденци, доколкото разбрах бяха с треньорите си и ми стана любопитно какво ли тренират.
  4. Много красив сериал. Изгледах го почти на един дъх, нищо че трябваше да се подготвям и за изпит. Историята е прекрасна. Ванида правеше супер сладки муцунки. Хареса ми това, че се влюбиха постепенно един в друг, както и несъзнателната ревност от страна на майора. Просто една от най-сладките двойки, които съм гледала в последната година. Благодаря искрено на преводачите!
  5. И аз преди около месец се регистрирах много лесно в азията. Но за съжаление точно това, което исках да гледам нямаше сийд, а имаше бг субс. Та в крайна сметка си го намерих и изтеглих от бг торентите, но това е друга тема...
  6. Не помня кой е последния филм, който гледах. Но този остави своята следа в съзнанието ми. Доста време отлежаваше на компютъра ми, но когато го гледах много ми хареса. Препоръчвам го на всяка романтична душа, която не го е гледала.
  7. Точно така. А и като се сетя за Революция Z, където оная мадама си вдигаше краката до немай къде, се радвам, че гледа нещо друго.
  8. За старите филми/ сериали не съм съвсем съгласна. Сестра ми навърши преди няколко дни 11, но лятото, когато скъсваха лентата на Синьо лято по ТВ-то, тя го гледаше. Дори мисля, че го изгледа целия 2 или 3 пъти, не съм съвсем сигурна. Мисля, че всичко е до това как ще бъде представен филма/ сериала на детето и разбира се от характера му. За азиатските сериали тя е гледала БОФ (корейската), ИРИС (отбрани моменти, мисля, че няма пълен изгледан епизод) и сега гледа Палава целувка (май, че така се казваше). Според мен в тези сериали няма нищо кой знае какво провокативно, само някакви първолашки целувки. Като ги сравня с латино-американските и турските боклуци, които дават сега по ТВ-то, предпочитам да гледа азиатско. И, майра, ако се притесняваш толкова много за дъщеря си, не я пускай да припарва до ТВ-канали като ТЛС, бТВ Лейди и т.н.
  9. Като видях картинката веднага се сетих за Baby and I, но едва ли е от там.
  10. Сериалът според мен е страхотен и не може да се сравнява с корейския, понеже те са взели всичко наготово. Тук-таме са пипнали малко и готово. Тази версия е много по-добра според мен. За американската... нямам думи просто. Какви са тия световно безизвестни актьорчета. Превъртях до някъде 1ва серия, може да я изгледам някой ден от любопитство, но това не е сигурно.
  11. И аз не харесвам Kim Hyun Joong. В БОФ ми беше невероятно антипатичен (като дори мина по точки главния със смешната коса). Като го гледам не знам дали да му гледам малките очи или смешния нос. Не виждам нищо красиво у него. В Палавата целувка помислих, че може би ще ми стане симпатичен, но уви, толкова вдървен... Има мн други актьори и актриси, които не ми харесват поради някаква причина (било то заради роля или излъчване). Една от тези актриси е Рейчъл от Наследниците. Просто не ме грабна мадамата. Както казах има и мн други, но засега толкова.
  12. Аз реших повече да не коментирам Мин Хо. Каквото имах да кажа, го казах. Ако нещо се породи у мен през следващите дискусии или епизоди, просто ще си го оставя за себе си. Че голям пазар стана. Сега, към сериала. И Бо На ми става все по-симпатична, нищо че в началото не я харесвах. Понякога реагира пресилено, но това се дължи на това, че е много емоционална. Рейчъл от време на време прави интригата, но ми е безлична. Синът на секретаря е много зрял, а баща му се намира между чука и наковалнята. Онзи дъртак бастуна продължава супер много да ме дразни, не трябваше да реагира така, Тан все пак му е син. В крайна сметка, май ще се окаже, че баткото всъщност не е чак толкова лош. Ще се оправят нещата има още време.
  13. евентуално бихме могли да разберем в бъдещето, или пък не... кой знае Съгласна съм и с Razzormaw - всяка жаба да си знае гьола. Според проблемът идва от това, че искат да го популяризират супер много и го бутат навсякъде. Той и сценарият е слаб, но все пак можеха да се постараят повече за главните роли да намерят по-подходящи хора. Просто искат да привлекат тийн момите, и затова може би са заложили на него. Според мен този сценарии едва крета и то благодарение на Йонг До, Рейчъл, баткото и родителите (за Йонг До разбира се нищо лошо не мога да кажа :i love this: ). Просто това са интересните персонажи. Въпреки това смятам да го доизгледам, да видим как ще се развият нещата. Дано не остана много разочарована.
  14. +1 Знам, че пича има много фенки (аз никога не съм била от тях), но да гледаме обективно на нещата. Той на колко е години вече и докога ще му дават роли на богат ученик, влювбил се бедната си съученичка... Все пак, според мен, една по-улегнала и сериозна роля би му вървяла повече.
  15. Няма да е странно. Аз съм ЗА още от началото. Ама как да е... За целувката според мен и двамата са много дървени. Гледала съм Мин Хо в БОФ и в Вяра. И в двата сериала беше дървен във целувките. ПШХ съм я гледал в Ангелите (разбира се, закъде без него) и в Heartstrings, мисля че няма други. Тя милата същата история, никакви чувства не влага. Н оспоред мен безспорно най-лошата целувка е на главните от K-pop Survival. Там главната беше стиснала очите, се едно се целуваше с някоя крастава жаба (не че той беше голЕм убавец).
×
×
  • Създай нов...