Jump to content

ftisland

Потребители
  • Мнения

    1569
  • Присъединил/а се

  • Days Won

    21

Мнения публикувано от ftisland

  1. Честит 16-ти рожден ден на любимото ми форумче.

    Скъпи приятели,пожелавам ви от все сърце да сте здрави,щастливи и с възможности за прекрасни пътуване до любимата ни Азия.:asian:

    Тук през тези години намерих спасение и утеха от животът ми.Вие го направихте много по-различен и по-добро.Изключително съм благодарна на целият екип,че сте създали това малко място,този отдушник.Чрез вас намерих и продължавам да намирам нови приятели.Тук научавам всичко за музика,кино и за всичко свързано с любимото ми Азиатско.

    Още веднъж благодаря ви искрено,че ви има.Обичам ви.Продължавайте да ни радвате.:bow::icon_sunny:

    Наздраве от мен:beer:

    spacer.png

    • Харесвам 8
    • Upvote 1
  2. Когато ми писне в къщи,отивам на работа...И тук не ме търпят,обаче поне ми плащат.

    ---------------------------------

    -Искам да си тръгна от работа по-рано днес! Имам уважителна причина.

    -Каква?

    -Писна ми!

    ---------------------------------

    Вчера на работа симулирах настинка,за да си тръгна по-рано. Днес шестима колеги не дойдоха,защото съм ги заразил...

    • Хаха 7
  3. Сериалът ще го дават премиерно  по Btv Story с българско заглавие "Господин Кралица" от 17-ти април всеки делничен ден от 22:30 и повторение на следващият ден от 11:30 часът.

    • Харесвам 1
    • Мерси 1
    • Upvote 2
  4.  

    25 МАРТ 2024

    YG ENTERTAINMENT ОТРИЧА ДА СА ПОХАРЧИЛИ 30 МИЛИОНА ЩАТСКИ ДОЛАРА ЗА ДОГОВОРИ С BLACKPINK

     

    spacer.png

     

    YG Entertainment опроверга информацията, че са похарчили 30 милиона щатски долара за подновяване на договора на BLACKPINK.

    Според бизнес отчет, публикуван от компанията на 22 март, миналата година YG Entertainment са заявили сума от около 30 милиона щатски долара за нематериални активи.

    Според Korea JoongAng Daily това е счетоводна практика, която обикновено се използва от музикални лейбъли в Южна Корея, когато са необходими средства за подновяване на договори. Трябва да се отбележи, че миналата година YG Entertainment осигури подновяването на договора на K-pop момичешката група BLACKPINK за групови дейности, след продължил месеци процес на преговори.

    Оттогава обаче YG Entertainment отрече, че всички средства са били използвани за тази цел, в изявление за Korea JoongAng Daily. „Имаше различни други подновявания на договори, както и нови договори, сформирани върху различна интелектуална собственост“, каза говорител на YG Entertainment.

    Лейбълът добави, че „не може да разкрие подробности за договора“, но отбеляза, че „въпросната сума не може да се счита за изключителна за удължаването на договора на BLACKPINK“.

    В същия доклад Korea JoongAng Daily също отбеляза, че YG Entertainment каза, че „планира“ групови дейности от BLACKPINK. В отговора обаче не е посочен срок.

  5. 20 Март 2024

     

    spacer.png

     

    V от k-pop иконите на 21-ви век BTS, пусна нов сингъл, озаглавен "FRI(END)S". Той излиза шест месеца след премиерата на първия му солов албум "Layover", с който той демонстрира отличителния си индивидуален стил. Емоционален ритъм и нежни вокали, "FRI(END)S'' е R&B изповед, която резонира със същността на настъпващия пролетен сезон.

    Към "FRI(END)S" излезе и музикален видеоклип, който е пълен със символика и неочаквани обрати. С интересна сюжетна линия, изобразяваща ежедневието на две контрастни личности и гледни точки - едната е на самотен човек, а другата, в романтична връзка - той по-скоро се отклонява от стереотипите, за да изобрази познатия разказ за преминаването от приятели към влюбени. Внимателното отношение към детайлите, от промените в костюма, прическата и изражението на лицето на V, в съчетание с мечтателните му визуални ефекти и разнообразната гама от визии, които се редуват между ексцентрични и елегантни, добавя изтънченост към естетиката на музикалния клип и позволява повторението във видеоклипа да се разглежда като два отделни завладяващи разказа.

     

    • Upvote 1
  6. @k-drama-monk Да това ще дават след "Мозъчни разследвания" Видях по тв програмата. Да прав си не са я премахнали премиерата просто. Да също си прав и за това,че не дублират много нови сериали и въртят стари за енти път.Явто наистина екипът имен малък по дублаж и за това.

    • Харесвам 2
  7. 15 МАРТ 2024

     

    V ОТ BTS ИЗДАДЕ ВИДЕО ЗА СИНГЪЛА "FRI(END)S"

     

    spacer.png

     

    от k-pop момчешката група BTS, издаде музикалното видео за новия си английски сингъл „Fri(end)s“ .

    Емоционален ритъм и нежни вокали, „Fri(end)s“ е R&B изповед, която резонира със същността на настъпващия пролетен сезон. Към „Fri(end)s“ излезе и музикален видеоклип, който е пълен със символика и неочаквани обрати.

    С интересна сюжетна линия, изобразяваща ежедневието на две контрастни личности и гледни точки - едната е на самотен човек, а другата, в романтична връзка - той по-скоро се отклонява от стереотипите, за да изобрази познатия разказ за преминаването от приятели към влюбени. Внимателното отношение към детайлите, от промените в костюма, прическата и изражението на лицето на V, в съчетание с мечтателните му визуални ефекти и разнообразната гама от визии, които се редуват между ексцентрични и елегантни, добавя изтънченост към естетиката на музикалния клип и позволява повторението във видеоклипа да се разглежда като два отделни завладяващи разказа.

    “Friends, just for now / Yeah, but friends don’t say words that / Make friends feel like more than just / Friends, just for now / Now, I’m over pretending / So let’s put the “end” in friends,” пее V в припева на новия си сингъл.

    „Fri(end)s“ бележи първото музикално издание на певеца на BTS, откакто той се записа в южнокорейската армия за задължителна двугодишна служба през декември 2023 г. Последното му издание беше дебютният му солов мини-албум „Layover“ през септември миналата година.

     

     

    • Харесвам 1
    • Upvote 1
  8. 14 МАРТ 2024

    BLACKPINK СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ „BILLIONS CLUB“ НА SPOTIFY С ПЕСЕНТА „HOW YOU LIKE THAT“

     

    spacer.png

     

    BLACKPINK официално се присъединиха към „Billions Club“ на Spotify с хитовия си сингъл от 2020 г. „How You Like That“.

    „How You Like That“ на BLACKPINK премина един милиард слушания по-рано тази седмица, превръщайки се в първата K-pop момичешка група, достигнала този крайъгълен камък. Трябва да се отбележи, че Lisa преди това беше достигна милиард слушания през септември 2023 г. със соловата песен „Money“.

    Оттогава песента е добавена в официалния плейлист на Spotify „Billions Club“, заедно с други хитови песни, които също са надхвърлили един милиард стриймвания в музикалната платформа. Други K-pop песни в „Billions Club“ включват песните на BTS „Dynamite“, „Butter“, както и „Seven“ на изпълнителят от BTS Jungkook.

    Jennie, която също е член на BLACKPINK, наскоро стана и първата K-pop соло певица, преминала 1 милиард гледания в YouTube с музикалния си видеоклип към „Solo“, който беше пуснат през 2018 г. Единственият друг соло K-pop изпълнител, достигнал 1 милиард гледания с едно видео е Psy с неговия вайръл хит от 2012 г. „Gangnam Style“.

  9. Драмата е дават премиерно по Btv Story всеки делничен ден от 22:30 часът с повторение от 11:30 на другият ден.

     

    Изгледах първият епизод,като за начало странен ми се стори.Добре се справя Yong Hwa в ролята си,подхожда му според мен.

    • Харесвам 1
  10. Много сладко изглежда сериалчето,а и актьорите са симпатични.Историята не е кой знае какво,ама е мой тип.Само да загатна,че за вбъдеще друг екип ще прави :subs: което ме радва много и ще мога да го изгледам:D

    • Мерси 1
  11. Преди 9 часа, k-drama-monk написа:

    Що за брутална цигания е това?!? Все едно слушам „Доко, Доко“ изпято от Гери-Никол. Едно към едно. УжасТ!

    Много добре казано.Аз щях да напиша коментар ама се въздържах.Пуснах чух само мелодията,че прилича на чалга и веднага спрях:D

    • Харесвам 1
  12. Японски учен направил с*кс робот и дошло време да направи проверка за да види дали наистина е способен да задоволи всяка жена.
    За тестовете дошли една американка, една французойка и една рускиня.
    Първа влезнала американката. Минали час, два, след три часа момичето излязло запотено от стаята и извикало:
    - Не мога повече, просто не мога!
    След нея влезнала французойката. Минали час, два, три, след четири часа момичето излезнало, едвам ходейки и едвам промълвила:
    -Не, не, не мога повече, нямам сили вече!
    Накрая дошъл ред и на рускинята. Минали час, два, пет, десет. Японския учен започнал да се притеснява, да не би да се е случило нещо лошо с момичето. Тръгнал да влиза в стаята и точно в този момент вратата се отворила и през нея минал робота целия раздрънкан и разпадащ се започнал да повтаря:
    -EROR, EROR, EROR!

    • Хаха 5
×
×
  • Създай нов...