Jump to content

ftisland

Потребители
  • Мнения

    1569
  • Присъединил/а се

  • Days Won

    21

Профилни коментари публикувано от ftisland

  1. хей здрасти как си:) Не е редно да те питам и моля за услуга но може ли?:)

    1. Покажи стари коментари  3 more
    2. ftisland

      ftisland

      Не ако е помниш тя е същата с  пет петици отзад:D Благодаря ти много:icon_sunny: и извинявай:)

    3. ftisland

      ftisland

      Тоест името знаеш го и 55555 това е:)

    4. Snowpanda_MSS

      Snowpanda_MSS

      Ей сега ще го видя и спри да се извиняваш за всяко нещо  ако обичаш.Няма проблем да ме помолиш за услуга.

  2. Здравей То и от тук може да си пишем,ама не е препоръчително:)

    1. Покажи стари коментари  1 more
    2. ftisland

      ftisland

      Тук да си пишем устройва ли те? Не е ли на показ и другите мисля,че ще виждат?:D

    3. Snowpanda_MSS

      Snowpanda_MSS

      Това си факт факт си е ,ако искаш в туитър ще си пишем

    4. ftisland

      ftisland

      хей писах ти там:D

  3. Здравейте извинявам се,че тук ви пиша но искам да попитам за песента която сте споделили в отделът,снимката да не е от някоя драмичка или филмче и кое е момчето на нея.Благодаря предварително:)

    1. bogi_danger

      bogi_danger

      Филма се казва My Sassy Girl (2001) :) 

    2. ftisland

      ftisland

      Много благодаря:)

  4. Здравейте как сте извинявам се,че тук Ви пиша но може ли да Ви попитам нещо свързано е с сайтът? Благодаря предварително.

  5. Здравейте намерих половината епизоди с английски субтитри,явно все още превеждат останалите.С вграден превод са,но може и да си свалите епизодите има си и линк.Преведените са до 25.Ако искате да ви дам линка няма проблем.

     

    https://ondramanice.io/the-master-of-tai-chi/watch-the-master-of-tai-chi-episode-1-online

     

    Надявам се че ще ви се отвори,но на самият линк под и над клипът има реклами,но това не пречи,надявам се че съм помогнала малко или много.

  6. Здравейте намерих половината епизоди с английски субтитри,явно все още превеждат останалите.С вграден превод са,но може и да си свалите епизодите има си и линк.Преведените са до 25.Ако искате да ви дам линка няма проблем.

     

    https://ondramanice.io/the-master-of-tai-chi/watch-the-master-of-tai-chi-episode-1-online

  7. Здравейте как сте.Сериозно ли имате билети и то за Париж? Много се радвам за вас,наистина радвам се,че ще ги гледате.

    1. petta

      petta

      здрасти, да сутринта като ги пуснаха успяхме да си купим. 

    2. ftisland

      ftisland

      Здраейте много се радвам че сте успели да си закупите билети.Жалко че аз няма да мога да отида пине и до Истанбул да да ги видв.

  8. хей не знам дали си харесала главната песничка от драмата,тази с която започва всеки епизод,ето тази 

    навсякъде търсих,тоест всевъзможни линкове,за видео с песента и субтитри на хангул или романизация,нали се сещаш? Намерих само отделно текстът,явно искам много екстри и невъзможното :D Много ми си харесва а и изпълният не се ли казва Darcy търсих и за него инфо и не намерих нищо.

    1. aria

      aria

      песен на Дарси е, казва се " 'I Can See You " /Виждам те/

       

      ;f;ekj é jr hf jc,is

       

      търся ти го сега

      С англиски /горе/ и арабски субтитри/долу/: заповядай:

       

       

    2. aria

      aria

      Има в последния клип английски субтитри.

  9. Здравейте извинявам се,че тук ви пиша.Благодаря ви наистина много за преводът на драмичката страхотни са и двете,преводът и самата драмичка.До 16-ти еп съм утре другите ще ги изгледам.Пива ви за друго.Не знам дали ви е харесала главната песен с която започва всеки  епизод,ето тази е 

     никъде не намирам видео в което да са написани субтитри с хангул или роматизация,нали се сещате? Намерих само така текста,явно няма екстри където ги искам. Благодаря много 

    1. bealonenomore

      bealonenomore

      Здравей - може да си говорим на "ти", нали?

       

      Това е песента, с коятоз авършват епизодите, според мен, а не, с която завършват. Не бях търсила песните, но в ютюб намерих нещо - английските титри са отгоре на екрана.

       

       

      Извинявам се за грешките - исках да кажа, че това според мен е песента, с която епизодите завършват, а не започват.

    2. ftisland

      ftisland

      Моя грешка,объркала съм се извинявам се.Ами и аз погледнах там ама не намерих с точно този превод.Явно  много ексти искам,а пък и така ми  еи по лесно,то не само с тази а и по принцип,като си я слушам да си чета точно този текст:D.Благодаря ви все пак.:)

  10. Здравейте как сте. Ето ви линк за сезон 2,който преводачката каза,че няма да го превежда( за жалост). Иначе много точно описахте играта на главният сладур и аз съм на това мнение,че е директен,прям и всичко останало.

     http://mydramalist.com/17271-thumping-spike-2

    1. Покажи стари коментари  7 more
    2. ftisland

      ftisland

      Аз съм така със всеки не сано тк и в Ступида примерно пиша на вие,и да няма никакъв смисъл :D Иначе да включих се защото питахте за сезон 2,а сега като ви дадох инфо  ще го гледате ли,ако да ми кажу дали е инрересен

    3. aria

      aria

      Да, веднага щом догледам 1, почвам и 2.

    4. ftisland

      ftisland

      Значи съвсем скоро,ако наистина се окаже също толкова интересен,а и мисля,че тук има повечко сладури :D дано някой се съгласи за превод,че съм зле и с англ и руския :D

      Ще те оставям че батерията на телефонът ми е на свършване,а току що и последните серий са готови и отивам пред компа да си ги сваля и ги почвам и благодаря много,че си пописахме :)

  11. Здравейте как сте може ли да ви попитам нещо? Извинявам се,че тук ви пиша

  12. хей здрасти как си тук ли си:)

    1. dessiitty

      dessiitty

      Писах ти в туитъра.И за сега съм тука.Как си?:rolleyes:

  13. Здравейте как сте.Видях че сте писали в темата за драмата My only love song,за това че главните геои,тоест Jonghyun и главната са участвали в предаването We Got Married.Въпросът ми е има ли някакъв шанс да го има някъде с български субтитри и то на всеки епизод където са заедно? Аз потърсих но  не намерих.Благодаря ви предварително.

    1. Гош кУ

      Гош кУ

      Привет,

      не съм го срещал с български субтитри. Едва ли някой ще седне да превежда тв предаване:) с английски си го има целия сезон. 

    2. ftisland

      ftisland

      Благодаря.Да рядко се превеждат предавания и то целите.Е например пак в това предаване двама от групата. F.T.ISLAND  участваха но всички епизоди бвха преведени,а и намерих и на други айдъли с превод,явно определени превеждат,както и да е ще го гледам и така благодаря ви отново.

    3. Гош кУ

      Гош кУ

      Моля, за нищо :)

      Хонки и аз го гледах тогава с Мина..

      като цяло не го следя предаването. Гледам бебетата в "Завръщането на Супермен" и "2 дни и една нощ" :)))))

  14. Здравейте как сте.Много се извинявам за това,че тук ви пиша.Отностно вицът ви за момичето с татуировката в автобуса ви пиша.Бабката като и казала,че се чуди за какво и пише на вратът: ''Не замразявай повторно'',нещо не го схванах самият виц.За какво става дума? Вицовете наистина ви са много интересни и хубави.Благодаря ви предварително за отговорът.

    1. Гат'Мръсна

      Гат'Мръсна

      Извинявай, ФТИСЗЕМЯ не е име, не знам как да те наричам...

      Както и да е, вицовете не се обясняват. Те са за да разсмиват. Навремето прочетох на едно място, че Джокондата всъщност била 300 грама боя... Можеш ли така да обясниш великолепната картина на Леонардо?

    2. ftisland

      ftisland

      Здравейте писала стм се така и то слято знам,с името на любимата ни корейска група FT ISLAND,няма значение.Та да прависте като ме питате и казвате,че няма смисъл от обяснявания.Или ги схващам или не и това е.Благодаря иначе

  15. Здравейте как сте искам да попитам за специалният епизод за филмът M.W. (2009) филмът го има а самият сериал който еот 1 епизод има ли го с български превод и ако ''да'' къде мога да го намеря.Благодаря предварително

  16. Здравейте бих искала да попитам за един доста поостарял филм който сте гледали.Филмът се казва Longinus - 2004 относно бг субките отникъде не мога да ги сваля,линковете не ми се отварят.Затова бих искала да ми кажете ако има от някъде откъдето да мога да си ги сваля ще съм ви благодарна.Благодаря ви наистина и за предишните отговори,съжалявам че не съм ви отговорила.

  17. Добър вечер как сте.Извинявам се за безпокойство видях че сте гледали филмът ''Hatsukoi''.Въпросът ми е когато свалих от тук субтитрите,на втората част не ми отговаряха,при вас така ли беше?Благодаря предварително.

    1. ukio

      ukio

      Аз се извинявам, че едва сега видях този чат. За кои субтитри питаш? Българските би трябвало да са качени тук, в сайта.

      http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3964607 - ето линк с руски субтитри.

    2. ukio

      ukio

      http://asianwiki.com/Gokusen_Graduation_Special_'09 - Спешълът на Гокусен е на трети сезон, не на втори.

      Ето го в Замунда - http://zamunda.net/banan?id=246110&hit=1

  18. Здравейте как сте? Искам да попитам нещо,но не знам дали сте наясно.Относно за сериалът ГОКУСЕН пише че на втори сезон има и специален епизод,но никъде не го откривам случайно ако знаете дали наистина има и откъде да си го сваля с бг субс ще съм ви благодарна.Благодаря предварително.

  19. zdravei izvinqvai 4e tolko dalgo vreme ne ti pisah no ne se opravqm s saita iskam da te popitam ne6to i se radvam 4e i ti si fen na FT ISLAND

×
×
  • Създай нов...