Jump to content

ftisland

Потребители
 • Content Count

  311
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

ftisland last won the day on November 13 2018

ftisland had the most liked content!

Community Reputation

487 мочи

About ftisland

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 09/03/1991

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

2,131 profile views
 1. Много ми хареса клипът.Много силен като за начало на дебютът им.Частта с Темин най-много ми хареса
 2. Дойде ред и на него,ех жалко.Последната му реч към феновете му,преди да влезне в армията,много хубава ми се стори и трогателна.Четох,че службата му била на активен войник.Моля се само да прекара две дъъълги години на лека и безпроблемна служба.А до това за как изглежда с и без коса,не ми е странен,даже ми си е сладичък много и така Той излъчва някакъв неописуем чар,който му придава тази красота,както и да изглежда външно,според мен Пожелавам му лека служба и да се пази
 3. Ето малко новини за казармата за Минари
 4. Няма какво да кажа,освен че ще ми липсва наистина много Гласището,цели 2 дъъълги години То поне са само 2 не и повече,бързо ще минат За песните изглеждат много обещаващи и с различен стил и звучене.До стайлингът и снимките им освен,че са ми прекрасни,както винаги,друго не мога да кажа. Първи мини албум без Джонито,и пак звучат супер добре,все пак са си F.T Ще чакаме снетърпение да излезне
 5. Здравейте,ще помоля тук модераторите да ми изтрият,последният ми посъ,с снимката,много Ви моля.Благодаря Ви предварително.Сайтът когато не работешв,тогава се сетих да кача новините за групата. Благодаря много на @skofiild за това,че написа толйова ясно за излизането на албумът им,и снимките и клипчето които е качила Да с нетърпение чакам да излезне албумът им.Ще е много силен и емоционален.Снимките са страхотни както винаги
 6. @Yoyo_koБлагодаря за отговорът Да ще му е мнооого тежко на Хонгкито.Сега тук се смее сладко,и да ще ни липсват шегите,закачките му,усмивката му и най-вече гласът му.Да се насладим на последните дни преди да влезне в казармата. Представям си го без коса,ужастна гледка ще е Не се знае все още на каква длъжност ще е,аз не съм чела никъде,то май още е рано сигурно. Та за Джонито то добре че си е и признал,предполагам че всичко си е изпял.И аз съм на мнение за това и мисля,е е прав за изнасилването,за.мен не е способен на чак такова нещо(е можеи да е,никога човек не знае). За опиатите и нетрезвото шофиране съм съгласна,и за чата в който се е забъркал.Нормално е да е подложен на пробация,след всичко това.
 7. ftisland

  VAV

  Да му е честит днешният му рожден ден
 8. Тъкмо се канех да напиша и тук за случващото се.Благодаря за подробната и ясна информация
 9. Ехх най-после и на Оппа-Хонг Ки му дойде времето,ужасТо затова,напоследък беше зает,къде с участие в мюзикъл,къде с соло фен срещи,сега групата и турне в Япония прави.Надявам се да му е лека службата поне.То там имат ли право за социални мрежи,тоест да качва снимки в Инстаграм,мисля че не нали? До колкото за другите момчета,Сънгхюн(мисля,че така се пишеше),в момента не се занимава с нищо.Минари си се занимава с шоуто си,очакват догодина още едно или две бебенца Дже Джи в момента издаде соло албум,време му беше.Клипът и песента са много добри (поне според мен) А с групата която свири в клипа,мисля че са N.Flying. За влизането в казармата мисля,че догодина и те ще влязат,дано.То като го няма Хонг Ки няма да имат много концерти. Искам да отворя една тема,като съм се разписала.Става дума за Джонито.Разбрах,че е в затвора за 3 години,вярно ли е? Ами така не си ли изпуска военната служба? Благодаря предварително за отговорите ви.
 10. Много красиво клипче за представянето на концертът им.
 11. Честит ви рожден ден @NyXe , @skarpeta
 12. Роси много ти благодаря за информацията ти Ами права си за всичко и ще видим какво ще стане на 27-ми.
 13. Да и така ставало,вместо Five, Four. То значи няма смисъл да си го променят,тоест пак ка си с F отпред. Извиняввай много,ама не разбрах какво имаше предвид това,че били на критичният минимум? Искаш да кажеш като бройка ли или друго? А защо да стават ТТ? Това защо? Благодаря ти предварително.
 14. Благодаря ти наистина много за снимките,които качи Аз щях да ги кача,но не можах нещо. Да им е честита 12 годишнината им.
 15. Привет.Разбрах,че Джонито е в затворът,за жалост.Мислех че чак до там няма да се стигне,но уви.До колкото разбрах,ще е за цели 3 дълги години,което си е направо адски гадно,нечестно и жестоко.Можеха да му дадат къде,къде по-лека присъда. До колкото разбрах от Хонг ки ( не знам колко е вярно,и не ми се иска да е вярно,разбира се), че се бил отказал вече от Джонито.Имаше коментар под снимката му в Инстаграм,на която той се прибира от Хавай,че докато той се бил забавлявал,Джонито е в затвора.Хонг ки бил казал,че вече се е отказал от него.Да вярвам ли,да не вярвам ли? Вече не знам. Добрата новина е,че момчетата ще си запазят името ( за което си мислех,че щом са вече 4-ма ще си го сменят). За сега си остават 4-ма и дано да си останат толкова. На 07.06.2019 ще празнуват с концерт 12-тата им годишнина ( жалко че ще са без лидерът им). Желая им още много години да ни радват с хубавите си песни и участия в драми.Преминаха през хубави и лоши моменти,постигнаха адски много за това време. Само мога да кажа едно Благодаря,че ги има.Благодаря им за това което са направили.Благодаря им за това,че откакто съм тяхна PRIMS ( вече цели 7 години) промениха животът ми към по-добро,буквално. Само мога да кажа;че ги Обичам толкова много.
×
×
 • Create New...