Jump to content

ftisland

Потребители
 • Мнения

  195
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Days Won

  1

ftisland last won the day on Януари 28

ftisland had the most liked content!

Форумна репутация

129 мочи

5 Последователи

Относно ftisland

 • Ранг
  Млад господар
 • Рожден ден 3.09.1991

Profile Information

 • Пол
  Female

Последни посетители

1387 профилни разглеждания
 1. Anthology (2018)

  Интересна темичка и резюме,а ще има ли някоя добра душичка да го преведе.
 2. F.T Island

  Честно не знам.Според мен предполагам само,че или не са е довършили още,или да са се отказали да е довършват,или ако са е завършили може би да са се отказали да е включат към албумът,а може и в някой от трите варианта на албума да е има.По горе бях сложила клипче с всички песни,но нея е няма там.Иначе много хубаво звучи мелодията.Надявам се да може да е чуем и ние.
 3. F.T Island

  Urban много благодаря за тази красива снимка,а и с текстът Да така е вълшебно е всичко,макар и да е простичък на вид клипът,просто те си си правят вълшебството с лекота
 4. F.T Island

  Ето го и клипът.Какво да кажа само,че са уникални,великолепни и естествени,aа песента нежна,силна и красива
 5. Hwayuki / A Korean Odyssey (2017-2018)

  Само ще кажа,че сериалът ми допадна много.От една страна заради историческите части,от друга заради ефектите.Историята ми допадна заради това,че всеки бе дадено животно,и то на място,подхождаше им много на актьорите.Не бях гледала до сега двамата главни в други драми и филми,но много ми допаднаха ролите им,особенно на И Сънг Ги.Страхотно си изигра ролята спечели ме от първите епизоди.Много се смях с него,а за романтичните и тъжни сцени донякъде ми допадаха.Финалният епизод ми хареса,защото пак показаха Чин Сон Ми и пак имаше романтични моменти заедно.За мен най-силнияте моменти в драмата бяха с Прасчо(не само защото ми елюбимец,а като цяло).Много ми харесаха неговите моменти вепизодите и с тези на Октоподът и най-вече с Пу Джа,много сладки и емоционални бяха.Особенно в последният епизод,като трябваше Прочувствах се на тази сценка.Радвам се,че оставиха Прасчо до последно.Повече ми хареса неговата роля,макар и по-незначителна да беше,за разлика от главните.Като цяло завърши все едно с отворен край и може би ще има ивтори сезон,да се надяваме.
 6. F.T Island

  Тийзър към песните от новият им албум
 7. F.T Island

  Да съживя малко темичката с нещо ново,а не старо Момчетата ще пуснат нов японски албум,8-ми озаглавен ''PLANET BONDS''. Албумът ще съдържа два варианта ''А'' и ''Б''. В диск ''А'' ще има песни от миналата година,някои от тях са: "Hold the Moon", "Paradise", "Stay What You Are" и още НЯКОЛКО. в диск ''Б'' е с нормалният брой песни от 10. Концепцията на албума е за единство,приятелство чрез решаване на симбиози чрез Луната,която символизира небесното тяло. Също така и кучето на Хонг Ги ще присъства в един от двата варианта на албумите.(това с кучу ще бъде интересно). Това са тийзърите на четиримата (без този на Хонг Ги) не е излязъл още. Първият е на Чонг Хун Вторият е на Дже Джин Третият е на Сънг Хьон Четвъртият е на Мин Хуан А ето и снимки към албума:
 8. Да споделим песен

  Благодаря ти.Бях ги позабравила,а ми са любимото дуо,невероятно добра комбинация са
 9. HALO

  helyg много благодаря за хубавата темичка за групата,заслужават да имат.Надявам се,че като дойдат тук залата да е препълнена,и да не останат разочаровани от идването им.Все пак товае първата К-поп група решила са дойте тук.Да не ги слушам много,но все пак ме е яд че няма да мога да присъствам на коньертът им.
 10. BEAST

  Нова зимна балада от любимецът ми от групата Йособ,тъкмо като засега е,клипът също много ми допада.
 11. Renn Kiriyama (Рен Кирияма)

  Много ми харесва като актьор,гледала съм го и мога да кажа че е много добър.Искам да му пожелая да е жив и здрав и да ни радва все така
 12. Unexpected Heroes (2017)

  И аз искам много да има,ама мисля че може би няма да има за жалост.То краят вярно остана с това впечатление че ще има,но не се знае.Ако разбера нещо ще пиша тук.Благодаря че си е изгледала драмичката
 13. 4 Types of Houses (2018)

  4 Types of Houses (4가지 하우스 ) Страна: Южна Корея Също така известен като: Sagaji Hauseu; 4 Kinds of House Премиера: 29 януари 2018 Време на излъчване: Понеделник - Вторник 22:00 Жанр: уеб драма, романс Канал: Naver TV Cast Епизоди: 4 Режисьор: Сценарист: Участват: И Дже Джин (F.T Island) Джуни И Санг Нам И Ан Нам Юн Су и др. Резюмe: Четирима младежи, всеки привикнал да живее в самота, се събират в споделено жилище и постепенно откриват удоволствието да споделяш живота си с някого. И Дже Джин е в ролята на бивша к-поп звезда.
 14. Да споделим песен

  Този певец дебютира с тази песен наскоро.Тази песен показва какъв всъщност е самият певец и в реалният живот,а момчето в клипа(много е симпатично) в реалният живод е заедно с изпълнителя.Този изпълнител е от много малкото които по такъв начин показват какви са и не го крият.Мисля си даже,че клипът направен в къщата главно да е от домът на певеца или и на двамата.Иначе песента е много лека,нежна и романтична,страшно много ми харесва.
 15. Препоръчайте ми филм/сериал...

  Здравейте,за такова описание се сещам само за в момента където превеждат "A Korean Odyssey". Пробвай може да ви хареса.Главният се бие с демони,така спасява главната за жанр има от всичко по малко
×