Jump to content

ftisland

Потребители
 • Content count

  296
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

ftisland last won the day on November 13 2018

ftisland had the most liked content!

Community Reputation

456 мочи

About ftisland

 • Rank
  Пълководец
 • Birthday 09/03/1991

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

2,047 profile views
 1. ftisland

  F.T Island

  Здравейте не съм влизала тук от много време. Ще кажа една хипер лоша новина,за тези които не знаят. Джонито лидерът на групата се ОТТЕГЛЯ и НАПУСКА лейбълът и самата група,по свое желание! Да супер кофти новина много ми стана кофти,това което прочетох,не знаех че е способен на такова нещо,което е направил.Според мен той нищо не е направил, и лейбълът му не го е накарал да напуска,а той така е преценил чо негово желание,за жалост. Даже и по бг тв ON AIR даваха за скандалът.Ето два линка един на бг и на англ.
 2. Не знаех че пак ще го излъчват, и то толкова скоро.Благодаря за информацията.Аз както писах бях в Стара Загора, и то с огромен късмет намерих билет,сега ми се иска и в Пловдив да отида и да видя Армитата там То след този огромен интерес нормално е пак да пуснат филма, заслужава си и повторното му гледане За съжаление разбрах, че вторият им филм няма да бъде пуснат тук по кината, а много ми се искаше
 3. Здравейте искам да попитам нещо,ако тук не е мястото съжалявам.Та разбрах,че ще има и втори филм,та въпросът ми е знае ли се по подробно за него нещо,например там кога ще излезне, кога ще го пуснат и в Европа и евентуално при нас? Благодаря много за отговорът.
 4. ftisland

  F.T Island

  Привет. Да споделя чудесната новина, момчетата се завръщат с нов клип, нов японски пълен албум и естествено едномесечно турне в Япония.
 5. Здравейте и от мен.Аз бях в Стара Загора и мога да кажа, че и там залата бе препълнена и Армитата през цялото време пееха, крещяха и и сканирано в определен ред имената на момчетата, и естествено носеха светещи пали, все едно бях на концерт и то бях на първият ред За самият филм какво да кажа, за мен си бе чист концерт, само че на кино Изключително много са се по трудили момчетата за Тони им концерт, много беше хубав.Повечето песни ми са от любимите.
 6. ftisland

  Виц от деня

  - Вече два месеца ползвам вашия мехлем "За здрави колена", а ставите продължават да ме болят. Няма никакъв ефект. Вие сте мошеници!- Момент! Вашите колене са болни, така ли?- Да.- На нашия мехлем, на ясен български език, с главни букви пише "За здрави колена". ------------------------------------------------- Мъж и жена в леглото. Изведнъж жената вика:- Бързо ставай и скачай през прозореца, мъжът ми си идва!- Ама, как да скачам, виж какъв дъжд вали?!- Скачай веднага, мъжът ми носи пистолет, ще ни убие и двамата. Нямало какво да прави, скача мъжът през прозореца и както си е чисто гол тича под дъжда. Пътят му минава през парка, а там трима тичат за спорт и здраве. Нашият тръгва след тях и единият го пита:- Често ли тичаш в парка?- Мда... всеки ден, полезно е за здравето.После другият го пита:- А защо тичаш гол?- Ами, така е добре за кожата.. да диша.И третият:- А винаги ли тичаш с презерватив?- Ооо, не, само когато вали!
 7. ftisland

  Виц от деня

  Малко момченце се носи из апартамента, като по пътя си помита всичко - събаря неща от рафтовете, бърка из шкафове и чекмеджета и събаря всичко. Майка му, след като вижда целия този ужас: - Ама ти какво си мислиш, че правиш?! - Играя си. - И на какво? - На любимата игра на татко - "Къде са ми ключовете за колата, мамка му".
 8. ftisland

  Виц от деня

  – Жоре, и какво направи сега? Разведе се с жена ти и се ожени за балдъзата!?– Много се привързах към тъщата...
 9. ftisland

  Виц от деня

  Любов е, когато той ти изяде шоколада и ти не го убиеш веднага, а просто му го натякваш кротко цял живот...
 10. ftisland

  Виц от деня

  Козметичен магазин пуска в продажба нов подмладяващ препарат. Възрастна дама пита управителя:- Кажете, моля, наистина ли това средство подмладява?- Що за въпрос - отговаря управителят. - И още как подмладява!И се обърнал към суетящата се зад щанда млада очарователна госпожица с думите:- Мамо, дай на любезната ни клиентка една туба...
 11. ftisland

  Виц от деня

  На щанда за килими:- Имате ли нещо по-здраво за детска стая?- Колко деца имате?- 7.- По-добре асфалтирайте…
 12. ftisland

  F.T Island

 13. ftisland

  Виц от деня

  Пепеляшка, след като зася и последната тиква, се облегна на мотиката, въздъхна със задоволство, гледайки целия бостан и си каза:– Хайде, след някой и друг месец и отварям автокъща!
×