Jump to content

slaven4et0o

Потребители
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно slaven4et0o

slaven4et0o's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. slaven4et0o

    Big Bang

    Тъй както всички знаем, че Big BangS имат едно много яко комиксче и тъй като мисля че всеки има право да се посмее на Таби и на другите ще сложа линкчета да го видите и вие: 3-и епизод Спешъл с участието на 2ne1 Останалите не успях да открия.
  2. Докато гледах това аниме майка ми щеше да ме изгони от нас Просто толкова силно се смеех в 2 през ноща че събудх всички.Много яко филмче.Тамаки ме убиваше на моменти колко е недосетлив особено в последния епизод ама сички бяха големи лудаци.Кьоя на моменти много радва къв е студен.Честно да кажа все още се чудя кой би бил най-подхудящ за Харухи.Но все пак...
  3. Хора много ме натъжихте.Оплюхте някои от любимите ми сериали.Ама няма проблем аз съм "за" всеки да си казва мнението.Ето един сериал, който до колкото видях никои не е писал - Tokyo DOGS.Аз този сериал още не съм го довършила не че не ми е интересен време нямам.Темата е хубава моля направете и другите теми за най-грозен актьор, за най-бездарен актьор и за целувката - там вече ще става меле ама ще е яко да се види как хората се карат за актьори//актриси които надали някои от нас ще види на живо(за тва последното се моля просто някои да има късмета да види любимия си актьор/актриса на живо стискам палци ).А за сериал, който съм се насилила да гледам до края това беше A love to kill.Не ме грабна и тва е аз само заради Rain го гледах.
  4. Аз съм за само трябва да кажете как върви организацията
×
×
  • Създай нов...