Jump to content

korea_forever

Потребители
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно korea_forever

  • Рожден ден 10/17/1999

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Любими сериали
    Аз обичам всички k-drama

korea_forever's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Оооо и аз това се питам!!! А като заговори за това един ден останах много приятно изненадана- по pop core бяха пуснали one shot! Упищах света!!! Просто останах като гръмната. Е да аз знаех, че по pop core пускат k-pop, но не очаквах песните да са нови и при това на моята любима група!!!
  2. И на мен ми е жал за Хим Чан, но те са си много добри и без него В момента слушам албума One shot и не мога да спра. Не знам аз си ги харесвам. Могат да се упражняват повече, но хей ние сме тяхните бейбита и трябва да ги подкрепяме нали?! Да им даваме нашата любов!!! Така че за мен те са перфекни и няма по- добри от тях. А ето какво намерих. моят любимец е Dae Hyun и ето нещо за него Saranghae oppa!!!!
  3. На мен страшно много ми хареса филма Истината е, че наистина аз превъртах малко. Но наистина KJJ беше толкова красив. И горкия колко га налагаха На мен моментите с него ми бяха страшно забавни и му харесах играта. Все пак ролята му е такава. Страхотен филм! Препоръчвам го
  4. Вижте дори и на Нова Година оппа отново не оставя феновете си сами. Повечето не биха направили концерт на тази дата, а биха се забавлявали НО нали това е той Kim Hyun Joong. Весели празници и щастлива нова година.
  5. Това означава ли, че няма да излезе януари????? И аз като повечето от вас чакам вече толкова време и не знам дали ако удължат периода за снимки ще издържа А относно оппа вижте какво намерих http://www.henecia-cis.com/news/kim_khjon_chzhun_tajno_poluchil_pismo_fanatki/2012-05-24-1086 Аз съм голям фен на KHJ и много се радвам, че има форум за оппа
×
×
  • Създай нов...