Jump to content

el1t0oo

Потребители
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от el1t0oo

  1. Страшна драма :swoon: ! Oтдавна не бях гледала толкова много епизоди наведнъж, но просто нямаше как да устоя. Седях цяла вечер и очите ми бяха  червени от гледане и надути от реване, но продължих да гледам. :cry: Страхотен сериал, който заслужава награди. :up: Абсолютно влиза в моята топ класация. Всико е изпипано: музика,игра,актьори,сценарий - всичко. Евала! Това е драма, която задължително трябва да се изгледа! :yes:

  2. И аз харесвам Йонг До повече от Ким Тан, защото колкото и лош да е спрямо другите, когато е с момичето, което харесва се превръща в сладур.Като цяло съм му огромна фенка, защото това момче определено може да играе. Гледах го и в Running Man скоро и злобният образ беше заменен с една огромна усмивка и това беше поредното доказателство за неговия талант. И Бо На и Рейчъл лазят и по моите нерви, но товва значи, че си играят ролите отлично. Впечатлена съм от Krystal очаквах да бъда поредната к-поп дървена певица, а се оказа, че играе по-добре от главната. Относно г-ца Парк - вярно е, че в ролите и няма никакво разнообразие, но пък добре играе ролята на страдащата и тук някак си ми харесва играта и повече. Мин Хо е роден за роли от този тип, но ми харесва, че още от началото е наясно с чувствата си и се бори без да му пука кой какво казва. Това е рядкост в корейските драми според мен и определено давам + на сценаристите. Има много интересни неща в сериала, които те първа предстоят и това гали моето любопитство.  :up: 

  3. Не издържах и аз ще се изкажа. :na2: Първо за тези, които казаха, че са имали очаквания изводът е само един - щом е корейско очаквания да няма.

    Да, вярно е, че корейската нация като цяло не може да говори перфектно английски, но и всички са така, когато става дума за чужд език. Защо в Америка? Защото наистина повечето корейци с пари отиват там и според мен сериалът си показва реално начина на живот на висшата класа, която може да си позволи хубав живот там. Аз лично съм много доволна от епизодите и с нетърпение очаквам следващите. Наистина повечето корейски сериали имат еднаква сюжетна линия, но пък затова ги харесваме. Аз съдя за един сериал след като съм изгледала и последният епизод. Според мен е похвално как сценаристите са преплели съдбите на всички и то по един доста интересен начин и не се знае каква ще се случи. Да накрая главните ще се вземат, но ми е интересно за другите. Кой с кого, как и защо? Също така това е един от сериалите, в които главният не е гадняр, които става светец. Гони си момичето и това е. Що се отнася до г-ца Парк тука си играе ролята доста добре. Пак е голяма шматка  :28558:, но пък ме радва. Играе роля на жертва, но се бори с живота без да се оплаква, опора е на майка си, когато и е тъжно си го пази за себе си без да занимава другите. Нима и ние не сме така? ОСТ-а пък е страхотен и ми гали ушите и душата. :up:

    Моят съвет за тези, които го гледат и ще го гледат е де не го сравняват с други драми, това е все едно да сравняваш всяка нова песен. Вгледайте се в детайлите и се опитайте да разберете какво се опитват да ни покажат сценаристите. В крайна сметка може да има много съвпадения,но и в живота е така и може би наистина понякога съдбата се намесва. Приятно гледане на всички. :icon_sunny:
     

  4. Добавила съм линк към епизодите и нов постер. Ще добавям нова информация, когато имам време. Субтитри все още няма, но превод ще има и на английски, и на български. Ако някои иска да добавя нещо нека да ми пише на ЛС.

  5. spacer.png

     

    НАСЛЕДНИЦИТЕ


    Страна: Южна Корея
    Година: 2013
    Епизоди: 20
    Жанр: Романтичен, Драма
    Режисьор: Kang Shin Hyo - Midas

    Сценарист: Kim Eun Sook - Secret Garden

    В главните роли:
    Lee Min Ho като Kim Tan
    Park Shin Hye като Cha Eun Sang
    Kim Woo Bin като Choi Young Do
    Kang Min Hyuk (CN Blue) като Yoon Chan Young
    Krystal Jung (f(x)) като Lee Bo Na
    Kim Ji Won като Rachel Ryu
    Park Hyung Sik (ZE:A) като Jo Myung Soo
    Choi Jin Hyuk като Kim Won

    Choi Won Young като Yoon Jae Ho


    Сюжет:
    Ако някога сте се чудели как би изглеждал един сериал микс между Boys Over Flowers и Gossip Girl, тази есен ще ви се отдаде тази възможност. Сюжетът е съсредоточен около любовта и приятелството между заможни ученици. Ще видим как противоположностите се привличат и допълват взаимно.
    P.S: Не очаквайте да видите 100 процентов микс, все пак става дума за корейски сериал!

     

    Лично мнение:

     

    Главната мъжка роля е повече от перефектно избрана, все пак никой не може да изизграе надут е наперен богаташ по-добре от Lee Min Ho, който стана любимец на всички след Boys Over FlowersPark Shin Hye искам да видя как играе тук, защото ми е любопитно дали ще допринесе нещо ново и интересно. Min Hyuk ми направи впечатление в Heartstrings, а Kim Woo Bin сме го виждали вече в School 5 и знаем, че има потенциал. Фактът, че сценаристът на сериала е Kim Eun Sook, много ме радва, защото Secret Garden е един от любимите ми корейски продукции правени някога. Определено това е сериал, на който задължително трябва да се хвърли око.

     

    С български субтитри: :click:  :click: 

    Онлайн с български субтитри: :click:

    С български и английски субтитри: :click:

    С руски субтитри: :click:

    OST: :click:

    • Харесвам 3
  6. Ооо виждам, че вече има е темичка хехе супер :up: . Аз съм изцяло зад Team A  и ще ги подкрепям докрай :xaxa:, защото смятам, че те имат по-голям потенциал и се надявам да спечелят. За мен А са изцяло вокалната гурпа, а В са талантливи също, но имам чувство, че са по-добри в танците. В крайна сметка YG обяви, че и двете групи ще дебютират със сигурност, но победителят тук дебютира първи и сигурно след края на шоуто, а другата група не се знае кога ще дебютира...може да минат години. Мино ми е любимец и Сънг Юн си ми е фаворит отдавна. Очаквам огромно шоу!!! :icon_sunny: :na2:
     

  7. Editing_Medical_Top_Team-p2.jpg

    메디컬 탑 팀
    Страна: Южна Корея
    Премиера: 2 октомври 2013
    Епизоди: 20
    Излъчване: Сряда и Четвъртък от 21:55 KST по MBC
    Жанр: Медицинска драма
    Режисьор: Kim Do Hoon (
    The Moon Embracing The Sun)

    Сценарист: Yoon Kyung Ah (Brain)


    Участват:
    Kwon Sang Woo като Park Tae Shin

    Jung Ryeo Won като  Seo Joo Yeong
    Ju Ji Hoon като Han Seung Jae
    Oh Yeon Seo като Choi Ah Jin
    Choi Minho (ShiNee) като Kim Seong Woo
    Ahn Nae Sang като Jang Yong Seop
    Lee Hee Jin като Yoo Hye Ran
    Alex Chu като Bae Sang Kyu
    Jo Woo Ri
    като Yeo Min Ji

     

    Сюжет:
    Сериалът представя процеса на лечение на пациенти от екип лекари. Екипът се състои от най-уважаваните лекари, като всеки от тях е най-добрият в своята медицинска област. Докато те се борят да спасят още един живот, в болницата започва борба за власт.

     

    С български субтитри

    Онлайн с български субтитри
    С английски субтитри

    С руски субтитри + OST


    Лично мнение:
     Лично аз много харесвам медицински драми и като гледам, миналата и тази година доста сериали с подобна тематика се появяват, което мен изключително много ме радва. Също така съм много доволна от актьорския състав и имам големи очаквания. Фактът, че сериалът ще бъде режисиран от Ким До Хун, е повече от удовлетворяващ. Сигурна съм, че всеки, гледал The Moon Embracing The Sun, ще се съгласи с мен в това отношение.


    Интересни факти:
    Lee Min Jung и Lee Na Young преди това са били в преговори за ролята на Seo Joo Young.
    На Ju Ji Hoon му беше дадена ролята, след като MBC оттегли бана му от 2009 заради скандал с наркотици.

    • Мерси 1
  8. after-school-bokbulbok-banggwa-hoo-bokboolbok.18027.jpg

    Страна: Южна Корея
    Известен още катo: Roll the Dice

    Премиера: 2 септември 2013
    Жанр: Ученическа Комедия

    Епизоди: 12
    Режисьор: Jung Jung Hwa
    (Flower Boy Next Door)

    Субтитри: Английски


    Участват:
    Seo Kang Joon като лидера на клуба
    Kim So Eun като Kim So Eun
    Lee Tae Hwan като мозъка
    Yoo II като красавеца
    Gong Myung като чувствителния
    Kang Tae Oh като силния

    Kwon Na Ra

    Сюжет:
    Задава се още една Flower Boy поредица. Идеята се върти около ученически клуб, в който участват тези 5-ма красавци по-горе. В центъра на събитията е главната героиня Kim So Eun, тя е плахо момиче с обикновен живот, която получава покана да се присъедини към училищен клуб. Обаче изглежда, че този клуб не е съвсем обикновен и започват да се случват странни и необясними събития. Всеки епизод съдържа специална "мисия", която трябва да бъде изпълнена. Ще проследим как с всяка мисия So Eun излиза от черупката си и какво и предстои след присъединяването си в този клуб.


    Трейлър:


    Интересни факти:
    В главните роли играят момчетата от първата актьорска група "5urprise", те са тренирали в продължение на 2 години като са се обучавали в различни сфери като танци, актьорско майсторство и т.н, ще дебютират чрез този сериал тази есен. Момчетата са продуцирани от Fantagio Group - дом на много талантливи актьори. Сред тях може да откриете имената на Joo Jin Mo, Ha Jung WooJung Gyu Woon и др. Съдейки по това и колко време са се обучавали, определено очакванията са големи.


    OST


    Сваляне: тук

    Онлайн с руски субтитри: тук

  9. Мислех да изчакам малко, за да излезнат повече епизоди, но просто не можах да издържа. Джу Уон е един от любимите ми актьори като цяло и тази роля определено е едно ново предизвикателство за него, което аз ще наблюдавам с огромно удоволствие.

  10. Да си призная първоначално доста се двоумях дали да гледам този сериал и се намирах пред огромна дилема, защото не съм огромна почитателка на Сузито като актриса, но пък Сънг И ми е един от любимите актьори. Реших да изчакам да излезнат всички епизоди и непрекъснато виждах статии за успеха на този сериал и колко висок рейтинг има. Накрая му хвърлих едно око и от два дена не мога да спра да го гледам. Естествено имам забележки, но няма перфекти неща на този свят, но на фона на повечето фентъзи сериали този е идеален. Огромен респект имам към хората отговорни за този прескрасен OST, просто музиката не мога да я опиша с думи. Даже да споделя интересен факт - връщам сцени, за да чуя музиката, която винаги започва в точните моменти и винаги е подходяща за дадената сцена. Също така обожавам играта на Сънг И, играта му е много естествена. Сузито ме изненада приятно и след този сериал вече ми е по-приятна на екрана. Не е перфектна, но все пак за повечето певици, които се опитват да станат и актриси, тя се справя доста добре. На мен краят ми хареса, за да няма спойлери ще кажа,че беше даже доста оригинално измислен. Нека не забравяме един факт, който май убягва на повечето, този сериал се разви благодарение точно на темата свързана с кармата и финалът също спада към това число. Даже ме накара да се замисля дали наистина няма нещо като карма и дали на всички не ни е писано да довършим дадена история от миналото.Определено изгледайте сериала или поне хвърлете едно око, защото всеки има различен вкус и може за други сериалът да е боза, но за мен е един прекрасен сериал, който изгледах с огромно удоволствие и смятам отново да му се насладя някой ден. :up:

  11. Сюжетът на филма звучи доста интересно и обещаващо. Признавам си, че филмът главно ме заинтригува заради И Хонг Ги. Смятам, че е много сладък и талантлив не само като певец, но и като актьор. Хареса ми ролята му в You're Beautiful и ще ми е много интересно да го видя в по-сериозна и драматична роля. Също така съм голяма почитателка на малката актриса Мин Со и не се съмнява, че и тук ще покаже на какво са способни младите таланти. Очаквам субтитри с голямо нетърпение хихихи. :up:

  12. Ууу много ми хареса трейлъра и определено съм заинтригувана от този филм. Огромно впечатление ми направи И Мин Ки в Shut Up Flower Boy Band и ще е интересно да го гледам отново, защото в сериала не можах да му се наситя хаха. Ще следя темата за субтитри и благодаря за хубавата тема. :icon_sunny:

  13. Актьор с огромен потенциал и то още на млада възраст. Определено се превърна в един от любомите ми персонажи в To The Beautiful You и продължава да ме изненадва. Радвам се, че е една година по-голям от мен хахаха. Успява само с една усмивка да разтопи сърцето - сладур. С огромно удоволствие следя развитието му в кариерата и се надявам да ни радва все така.

  14. Филмът ми хареса като цяло и ролята на Парк Йе Джин беше доста добре изиграна. Естествено този филм не е като класиките, които всички обичаме и гледаме по няколко пъти, но определено става за гледане. Сюжетът беше малко непоследователен, но всички сме свикнали с корейските сюжети. Най-много ми хареса музиката във филма, определено всяка песен се забива в главата ти. :icon_sunny:

  15. spacer.png

     

    СЪВЪРШЕНО СЕКРЕТНО


    Страна: Южна Корея

    Година: 2013

    Времетраене: 124 мин.

    Жанр: екшън, комедия, драма

    Режисьор: Чанг Чол Су (장철수)

    Сценарист: Юн Хонг Ги (윤홍기)

     

    Участват:

    Ким Су Хьон като Уон Рю Хуан

    Пак Ки Унг като  И Хе Ранг

    И Хьон У като И Хе Джин

    Пак Ън Бин

    Ом Те Гу

    Сон Хьон Джу

    Канг Ън Так


    Сюжет:
    Уон Рю Хуан е опасен таен агент на Северена Корея, който получава заповед да се внедри в Южна Корея. Шпионската му мисия е под прикритието на безумен, шантав, дори леко умствено изостанал младеж. Уон, част от корпус 5446 на Пхенян, се настанява в малко градче на юг и вярва, че ще се върне като заслужила легенда на разузнаването. Не подозира обаче, че част от неговите съседи са също севернокорейски шпиони – предрешени обаче като рок звезда и благоверен студент. Докато всички инкогнито чакат инструкции от висшестоящите, животът си тече понякога скучно, понякога щуро, забавно и яко. Нещата радикално се променят, когато най-накрая пристигат заповедите от Севера…

     

    Автор: д-р Андроника Мартонова
     

    :essub:

     

    С български субтитри: :click: :click:

    Онлайн с български субтитри: :click:  :click:  

    С английски субтитри: :click:

    С руски субтитри: :click:


    Лично мненине: 

    Смятам, че този филм ще бъде един от най-успешните за 2013 година. Актьорският състав е много добре подбран и смея да твърдя, че Ким Су Хьон е изключително талантлив актьор. Вече сме го виждали в действие и знаем на какво е способен, а младият И Хьон У ми направи впечатление още в To The Beautiful You. В сериала той се превърна в един от любомите ми персонажи и този филм определено разкрива неговия потенциал. С огромно удоволствие направих тази тема и се надявам да споделите своето мнение.


    Интересни факти:
    Филмът е базиран на web комикса на Hun - Covertness.
    В деня на премиерата си Secretly Greatly счупи бокс-офис рекорда 
    за най-много продажби на билети.

  16. Страхотен сериал просто нямам думи да го опиша :es: . Влюбена съм в сериала :wub: !!! Честно казано, когаго започнах да гледам Корейските драми бях запленена и не можех да се откъсна от екранна и в училище заразявах приятелките си, защото единственото нещо, за което говорех беше драмата, която гледам :blush: . Тези драми са като наркотик хахаха карат ме да изпитвам различни емоции, даже адреналин хахаха :blink: , колкото и смешно да звучи :rofl: . Но след време уви, явно изискванията ми станаха по-големи, а с очакванията ми се случи точно обратното :huh: . Много трудно се намираше драма, която да ме държи в напрежение, да ми е интересно да я изгледам на един дъх и да не мога да заспя, защото се чудя какво ще се случи :mellow: . Да в началото всички са интересни, но все нещо развалят нещата :no: и си е мъка да се изгледа докрай :mad2: . И ето, че намерих Reply 1997, която да ме накара да се чувствам като първия път, в който гледах нещо от Южна Корея :inlove: . Определено трябва да се изгледа, защото си заслужава всяка една секунда отделено време. Просто едно вълшебство ... :D:icon_sunny::yes:

    • Харесвам 1
  17. bigbang_more-about-album.png

    Всички фенове на Big Bang,които искат да видят своите любимци на Българска сцена неkа гласуват тук ~> Натиснете върху снимката и то ще ви отведе там,където може да гласувате. Нека надминем другите държави и да доведем любимците си тук.Благодаря ви! Ето линка !

    Ето и класацията на държавите в момента:

    1.Перу

    2.Турция

    3.Бразилия

    4.Франция

    5.Германия

  18. Честно казано, Сам Донг е най-вероятният, но той ясно ни показа, че се бори за мечтите си и трудно се отказва. Така че за него съмнения, че може да стане звезда - няма. Затова съм по-склонна да заложа на най-малко вероятната Бек Хи, която все се проваля, но дано поне накрая се осъзнае.

    Но пък бих била във възторг, ако се окаже и някой от по-абсурдните варианти - К е двойка и тя е Джейсън и Пил Сук ;):lol2: Защото двамата са най-очарователното нещо в този филм, а и като музикални изяви ги виждам повече от подходящи.

    Напълно съм съгласна за Джейсън и Пил Сук.Наистина са най-сладкото и очарователно нещо в този сериал :rolleyes: . Ще ми се К да е Джейсън,защото много ми харесва как пее и танцува.Но май ще се окаже Сам Донг.А колкото до Бек Хи в началото много ми харесваше и след като Го Хе Ми постъпи с нея по този начин я съжалих,но това момиче минава всякакви граници :o ...

  19. На мен пък драмата много ми харесва и нямам търпение просто да видя как ще се развие историята.Много ми харесват Джейсън и Ким Пил Сук,още от началото ми направиха впечатление и ги обикнах.Просто ми радват душата и са толкова сладки заедно двамата.Сериалът е много хубав,разбира се има и по-хубави,но като за начало на 2011 това е един сериал за любовта,приятелството,предателството и стремежът към една мечта и въобще не съм разочарована от сериала.Музиката и танците също смятам,че са на ниво.Все пак за това отиват в гимназията,за да се развиват.Ако бяха звезди нямаше смисъл да влизат в Кирин.Също така се показва как някой въпреки таланта си нямат късмет или пък са пренебрегнати заради килограмите си.Също така как някой имат талант,а дори не знаят за него.Волята и постоянството са много важни неща в живота и в сериала показват това.Много поуки може да се вземат от този сериал. :rolleyes::D

×
×
  • Създай нов...