Jump to content

Миш Миш

Потребители
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Миш Миш

  1. Главната ми е супер симпатична, на постера не ми изглеждаше така. Но Майк ми се струва с много по-слабо лице от предишния му сериал с Яя. Правил ли си е нещо или е отслабнал много..... Иначе типичен тайски сериал. Ей, не измислиха нещо повече тези тайци, нещо по-различно от еднаквите си сюжети. Освен гейските, де. Явно цензурата това им разрешава, ама да се впуснат в друг жанр, не, в друго заснемане дори. Камерата е една и съща във всичките им сериали. Иначе приятен, със симпатични актьори и това ми стига за сега.
  2. Мда, не очаквах, че толкова скоро корейците ще пуснат и те такава тема. Явно наистина е мода. Но съм супер изненадана. Но в едно съм сигурна, че и тук ще има скоростен превод, както в другите теми, където взех да не влизам вече.
  3. И аз първият път като гледах Чуно този актьор въобще, ама въобще не го харесах, докато не повторих, потретих и вече не им зная колко са на брой гледанията ми и разбрах какъв готин екземпляр е! Великолепен в тази си роля, не мога да си представя, че някой друг би могъл да е по-добър от него!
  4. За кратко време втори сериал ми задържа вниманието. До 20 епизод съм и нямам търпение за другите серии. Рядко ми се случва в китайски сериал женска роля да ми допадне и да си паснат с мъжката. Историята увлича, мъжкият каст е великолепен. Как са успяли да съберат четири разкошни мъже на едно място? Забавлява и сестрата на единия разкош - Вей Вей, която в началото е глезена богаташка, в последствие търпи превъзпитание и ми се струва, че ще се сближат с Ли Мейя. Аууу, но пък за сметка на това сестрата на Главния е.... брр, доста студена личност. Не зная кой би могъл да живее с такова същество. Ще видим.
  5. Единствено бих го гледала заради Woo Do Hwan, но не и заради Минчо, който можах да изгледам само в БОФ. А иначе у дома имам една влюбена в него тийнейджърка, с която се "дразним" постоянно във връзка с неговата личност.
  6. Много добър сериал, но и много мрачен. В началото доста се бунтувах за избора на главна, но лека полека я приех. Luo Jin беше невероятно въздействащ с емоциите си, които във всяка серия бяха рев и сополи, но цялата история водеше до това. Мноого добър! През цялото време правеше впечатление семплостта, която особено при мъжете беше доста явна, но това беше целта - да се наблегне на емоциите, които изразяваха блестящо актьорите, както и на добрата история. Нямаше никаква показност откъм скъпи накити и дрехи! Баща и син или император и поданик до последно не измениха на желаниета и целите си. Втория главен, в ролята на принца, за пореден път играе лошия, но добре му се отдава, въпреки че искам да го гледам и в друга роля, защото е прекрасник голям.
  7. Да, много добър сериал. Гледах го преди две години и мога отново да го запачна. Един от малкото китайски филми, който ми задържа вниманието до края. Не можаха да ме изплашат многото серии. Разкошни актьори! Разкошна музика, която и до сега си пускам. Единствено ми липсваше мааалко повече да присъства и романтиката, която тук направо отсъстваше.
  8. Не мога да опиша всички емоции, които ме изпълват в момента. От години не бях осъмвала с някой сериал. До десета серия нито веднъж не съм превъртала. Олее, какви емоции, какъв хумор и заснемане на любовните сцени. Какъв Главен, малее тези китайци от къде ги бълват тези разкошни мъже. Такова стягане в корема отдавна не ми се беше случвало, освен като гледах Мима и Итън в последния им филм. Силно препоръчвам, като се надявам последните серии и те да са на ниво. И ОСТ-а е завладяваш, абе всичко
  9. За сценариста и режисьора нищо не зная, но Чанг На Ра така ми накърти в Обречен да те обичам, че сега ще ми е трудно да го започна този сериал, дори и заради останалият каст.
  10. Нали, нали? Тук романтиката беше в пъти по-добра, отколкото в Прасковите, въпреки че и там се наслаждавах с всеки изгледан епизод. Харесваше ми игриво-романтичните сцени с ГГ. Още един от любимите ми моменти.
  11. Един от най-хубавите китайски исторически приказки. Разкошен Итан - как само игриво се отнасяше с нашата, ехххх! Разкошна музика, завладяваща! Със сигурност ще го гледам отново!
  12. Защо, защо тази Кристъл я слагат да си партнира все с едни от най-готините актьори? Не зная дали дори Song Seung-Heon ще ме накара да успея да го гледам този сериал, а резюмето изглежда добро.
  13. След разкошната роля, която прави Ethan Ruan в Легенда за Фу Яо реших да продължа да гледам и този сериал, който бях зарязала преди години след 3-4 еп. Ами личи си , че е старичък и тези анимации нещо взимат да ме дразнят в тайванските филми, така че няма да го догледам. Може би заради Ethan Ruan мога и от време на време да поглеждам някой и друг епизод, но няма да е ударно един след друг, както ми се случи с Легендата.
  14. Линка с бълг. субтитри е объркан. Сложени са на сериите от корейската версия.
  15. aria, аз съм още на 7 еп., съвсем съм в началото, но хайде ще му дам още един шанс и то само заради главния.
  16. Абе, нещо ми се губи този сериал. Мъча го, мъча го, но май ще го изоставя. Момчетата са симпатяги, но някакси двамата от тях не ги забелязвам изобщо. Главният е върха. Но за сметка на това главната ми е супер несимпатична, въпреки че се справя добре с ролята момичето. ОСТ-а е слаб и в сравнение с корейската версия, където всяко парче беше хит направо, тук е боза. За сега корейският вариант е най-добър поне за мен.
  17. Изгледах го на един дъх буквално. Започнах го докато изчаквах да излязат последните епизоди на Легенда за Фу Яо. Първите 7 епизода почти ме отказаха да го гледам, нооо добре, че го продължих. Слабо според мен начало и силни среда и край. Много добри ГГ - и, красива приказка и много любов, която пресъздадоха изключително красиво и магнетично. На мен втората главна двойка ми беше абсолютно неинтересна, може би, защото Дилраба не я харесвам, а и тук ми беше направо лигава и колкото и да харесвах Венго във Фу Яо, тук нещо не ми допадна. Ролите с тях тук-там ги превъртах.
  18. А дали ще може да върнете и българските значенца не само в раздела Каталог, но и другите раздели - примерно в раздел Корейски сериали. Така доста трудно се ориентирам кой сериал е преведен. И ако може да не са така ярки маркерите за прочетен и непрочетен сериал или филм. Поне на мен много ми дразнят на очите. Прекалено много всичко е светло. Но ми харесва много, че вече като спра с мишката на линка за даден сериал мога ди виждам всичко за него, без да се налага да го отварям. Благодаря!
  19. Е, как мога да го гледам за трети път, не зная направо.... Великолепни актьори! Май ще се гледа и четвърти път след време
  20. Да, типично в стил Noble, my love, но на мен ми хареса. Двамата главни са ми много симпатични и само това може да ме накара да продължа да гледам, дано да има и за какво друго да продължа, де! Олее, страхотна последна сцена на първи епизод, аз поне в корейски сериал много малко такива съм гледала. Според мен стиснатите устни предполагат неопитността на девойката ( въпреки че е на 25 момето, ама хайде). Страхотно им се получи химията, зарадваха ме, хахах.... Секретаря е разкош и го гледахме и него в Noble, my love. Очаквам с нетърпение следващите епизоди.
  21. Абе, ако го нямаше героя на Со Джун, сериала щеше да е доста по-добър. Тогава краля шеще да поеме водещата роля, да се доказва пред хуараните, да набира сили и приятели. А така не разбрах точно каква е ролята на главния, може би като бъдещ предводител на хуараните и критичен към институцията на краля. Отдавна не бях си правила маратон с някой филм и този ме изненада приятно, въпреки според мен ниския бюджет, доста недомислици и водещата роля на Сон У, за която не бях съгласна. Хареса ми много повече от Любовниците, който не можах да догледам. Там всички айдълчета ми бяха еднакви, едвам ги различавах кой кой е, докато тук още от първа серия всички си паснаха по местата. Само на мен ли ми се счува, че единия от оста е кавър на My girl?
  22. Спомням си, че го гледах, когато излезе руския превод. Симпатично лакорнче. Но и тук главния ми се стори едно дръвце, един клечо, особено като го сравня с годеника на главната, който беше бижуто на сериала. Размяна на актьорите трябваше да има тук. Второстепенния да стане главен и обратно, но пък така радваше другата двойка. Двамата си бяха разкош! Опраделено ще очаквам новия филм на Jespipat Tilapornputt, който тук играеше Пу.
  23. И аз бях започнала да гледам лакорна на Яя и Джем, но бързо се отказах, не само заради наивността на сюжета, но и заради главния. Супер миловиден и дечко изглеждаше. А тук не ми се подхваща заради Кимбърлито, която въобще не харесвам. Така че го отписвам този сериал.
  24. Ауу, ама то разлика огромна. Бях свикнала с пластиките на корейците, ама и тези не им отстъпвали. Като се разрових и видях колко от тях са съвсем променени..... Какво да се прави, нали красят екрана в сегашен вид Като гледам последните два-три сериала на Пуш нещо не ми харесват партньорките му и май няма и да ги гледам. Особено този с истинската му половинка в живота. Ами тя на кон в лицето прилича, ужасна е, няма да го гледам. С Вил бях разкошни и все се чудя защо не ги събраха отново, ами си партнира все с едни "красавици".
×
×
  • Създай нов...