Jump to content

Миш Миш

Потребители
 • Мнения

  27
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Форумна репутация

7 тофу

Относно Миш Миш

 • Ранг
  Млад герой

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Изгледах го на един дъх буквално. Започнах го докато изчаквах да излязат последните епизоди на Легенда за Фу Яо. Първите 7 епизода почти ме отказаха да го гледам, нооо добре, че го продължих. Слабо според мен начало и силни среда и край. Много добри ГГ - и, красива приказка и много любов, която пресъздадоха изключително красиво и магнетично. На мен втората главна двойка ми беше абсолютно неинтересна, може би, защото Дилраба не я харесвам, а и тук ми беше направо лигава и колкото и да харесвах Венго във Фу Яо, тук нещо не ми допадна. Ролите с тях тук-там ги превъртах.
 2. Миш Миш

  Ъпгрейд на форумната система

  А дали ще може да върнете и българските значенца не само в раздела Каталог, но и другите раздели - примерно в раздел Корейски сериали. Така доста трудно се ориентирам кой сериал е преведен. И ако може да не са така ярки маркерите за прочетен и непрочетен сериал или филм. Поне на мен много ми дразнят на очите. Прекалено много всичко е светло. Но ми харесва много, че вече като спра с мишката на линка за даден сериал мога ди виждам всичко за него, без да се налага да го отварям. Благодаря!
 3. Миш Миш

  The City Hall (2009)

  Е, как мога да го гледам за трети път, не зная направо.... Великолепни актьори! Май ще се гледа и четвърти път след време
 4. Миш Миш

  My Secret Romance (2017)

  Да, типично в стил Noble, my love, но на мен ми хареса. Двамата главни са ми много симпатични и само това може да ме накара да продължа да гледам, дано да има и за какво друго да продължа, де! Олее, страхотна последна сцена на първи епизод, аз поне в корейски сериал много малко такива съм гледала. Според мен стиснатите устни предполагат неопитността на девойката ( въпреки че е на 25 момето, ама хайде). Страхотно им се получи химията, зарадваха ме, хахах.... Секретаря е разкош и го гледахме и него в Noble, my love. Очаквам с нетърпение следващите епизоди.
 5. Миш Миш

  Hwarang: The Beginning (2016-2017)

  Абе, ако го нямаше героя на Со Джун, сериала щеше да е доста по-добър. Тогава краля шеще да поеме водещата роля, да се доказва пред хуараните, да набира сили и приятели. А така не разбрах точно каква е ролята на главния, може би като бъдещ предводител на хуараните и критичен към институцията на краля. Отдавна не бях си правила маратон с някой филм и този ме изненада приятно, въпреки според мен ниския бюджет, доста недомислици и водещата роля на Сон У, за която не бях съгласна. Хареса ми много повече от Любовниците, който не можах да догледам. Там всички айдълчета ми бяха еднакви, едвам ги различавах кой кой е, докато тук още от първа серия всички си паснаха по местата. Само на мен ли ми се счува, че единия от оста е кавър на My girl?
 6. Миш Миш

  A Woman's Trickery (2015)

  Спомням си, че го гледах, когато излезе руския превод. Симпатично лакорнче. Но и тук главния ми се стори едно дръвце, един клечо, особено като го сравня с годеника на главната, който беше бижуто на сериала. Размяна на актьорите трябваше да има тук. Второстепенния да стане главен и обратно, но пък така радваше другата двойка. Двамата си бяха разкош! Опраделено ще очаквам новия филм на Jespipat Tilapornputt, който тук играеше Пу.
 7. Миш Миш

  A Lasso For A Swan (2017)

  И аз бях започнала да гледам лакорна на Яя и Джем, но бързо се отказах, не само заради наивността на сюжета, но и заради главния. Супер миловиден и дечко изглеждаше. А тук не ми се подхваща заради Кимбърлито, която въобще не харесвам. Така че го отписвам този сериал.
 8. Миш Миш

  Push Puttichai Kasetsin

  Ауу, ама то разлика огромна. Бях свикнала с пластиките на корейците, ама и тези не им отстъпвали. Като се разрових и видях колко от тях са съвсем променени..... Какво да се прави, нали красят екрана в сегашен вид Като гледам последните два-три сериала на Пуш нещо не ми харесват партньорките му и май няма и да ги гледам. Особено този с истинската му половинка в живота. Ами тя на кон в лицето прилича, ужасна е, няма да го гледам. С Вил бях разкошни и все се чудя защо не ги събраха отново, ами си партнира все с едни "красавици".
 9. Миш Миш

  Angel Magic (2014)

  Ах, Пушчо, Пушчоооо...... голямо откритие си за мен. Ей, голям сладур!!! Много, много съм доволна от лакорна. Дълго време го избягвах, заради резюмето. Все си мислех, каква ще е тази история с превръщането на птица вечер, скучно ще е. Но..... о, изненада, точно това време вечер беше с най-забавните и мили моменти. Пълна изненада. Разкошни Пуш и Вил, много си ходят като двойка. Вил съм я гледала преди това в два сериала и ми е любимка. Какви физиономии правеше като папагал... сладурана. Пуш пък едни усмивчици дръпваше.... Благодаря на сценаристите за това, че събличаха Пуш доста честичко.... хиххии! Милата Бюти защо си затваряше очите?Гледай, бе, гледай!!!Красота! Въпреки многото епизоди, лакорна си струваше. Въпреки че сцените с второстепенната двойка ги превъртах, скучни ми бяха! Усещах се как усмивката ми не слизаше от лицето. Наистина се забавлявах страшно много! И най-важното е, че нямаше вечните за тайските сериали викащи, квакащи, прекалено ревниви ужасии. Абсолютно бижу! Ооо, забравих костюма на птичето Бюти, абсолютна шестица направо за него. Абе Вил се справи чудесно, невероятна добре представен образ! За край мога само да си пожелая някой ден и аз да стана птичка и да спя на гърдите на Пуш, ох, мечти, мечти! Пробвах се преди този лакорн да гледам Roy Leh Sanae Rai , но там нещо главната не ми допадна и като актриса, и като героиня и го спрях още на първа серия, но май ще се върна да го пробвам пак.
 10. Миш Миш

  Paradise Diversion (2008)

  Защо си спомням, че този лакорн съм го гледала с хубаво качество, а сега като го тегля от линковете никъде не го намирам с такова? Може би се бъркам, защото преди години тайските все ги нямаше с добро качество.
 11. Миш Миш

  Waves of Life (2017)

  Разкошен! Отдавна не бях гледала толкова завладяващ лакорн. Яя, ей, няма толкова красива жена направо, очаквам да я видя и в други хубави лакорни. Марк досега все избягвах да го гледам, защото на снимките нещо не ми харесваше, но..... огромна грешка, която трябва да поправя. Тук беше голям сладур, въобще не съм очаквала, че ще ми хареса толкова много. Невероятна, завладяваща и неустоима ХИМИЯ имаше между двамата. Направо излизаше от екрана и ми " пърхаше" в стомаха, хахах. Всеки поглед, всяко дихание беше като ток направо.... уау, страхотно! Това може би е лакорна с най-страстната химия между главни, имах чувстово, че и в живота са заедно, въпреки че не са разбира се. Иначе си имаше всичко за един тайски лакорн - добри приятели, неразбрани триъгълници, крякащи ревнивки.... Мога само да препоръчам.
 12. Миш Миш

  Heaven's Promise (2016)

  Lee Yu Ri съм я гледала в няколко такива многосерийни филми и ми е харесвала много. Страшно й ходят роли за отмъщение, много красива и талантлива е. Сериала на мен ми беше интересен и то много, изгледах си го целия с удоволствие, е имаше леки превъртания, но при толкова серии и на куп да ги гледаш няма как.
 13. Страхотен! Първите пет серии ги изгледах на един дъх. Но бях си казала, че няма да започвам незавършен сериал и на.... Как ми се иска да го изгледам целия и как ще изчакам чак до края на февруари... Някъде към седма, осма серия леееко ми доскуча на моменти, но съвсем леко. Двамата главни са строхтно готина двойка, невероятна химия има между тях. Тя е разкошно сладка и нежна, Той студен красавец..., разтапящ се малко по малко пред нея. Но и фермерчето голям сладур, бе, от къде ги намират тези китайци такива красавци, цццц. Много си пасна на ролята момчето. Забравих да напиша за страхотната музика, наистина много подходяща и въздействаща!
 14. Миш Миш

  Women's Secret (2016)

  След средата сериала става пълна боза. Страшно ми доскуча и го изгледах с превъртане колкото да не ми остане недогледан сериал, че имам вече май няколко такива в последно време.
 15. Миш Миш

  W-Two Worlds (2016)

  Аз на 12 еп. спрях да го гледам, не издържах на скуката. Жалко за любимата ми актриса, направи страхотна роля в Донг И, но тук нещо не ми допадна.
×