Jump to content

Миш Миш

Потребители
 • Мнения

  34
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Форумна репутация

9 тофу

Относно Миш Миш

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

 1. Нали, нали? Тук романтиката беше в пъти по-добра, отколкото в Прасковите, въпреки че и там се наслаждавах с всеки изгледан епизод. Харесваше ми игриво-романтичните сцени с ГГ. Още един от любимите ми моменти.
 2. Един от най-хубавите китайски исторически приказки. Разкошен Итан - как само игриво се отнасяше с нашата, ехххх! Разкошна музика, завладяваща! Със сигурност ще го гледам отново!
 3. Миш Миш

  The Player (2018)

  Защо, защо тази Кристъл я слагат да си партнира все с едни от най-готините актьори? Не зная дали дори Song Seung-Heon ще ме накара да успея да го гледам този сериал, а резюмето изглежда добро.
 4. След разкошната роля, която прави Ethan Ruan в Легенда за Фу Яо реших да продължа да гледам и този сериал, който бях зарязала преди години след 3-4 еп. Ами личи си , че е старичък и тези анимации нещо взимат да ме дразнят в тайванските филми, така че няма да го догледам. Може би заради Ethan Ruan мога и от време на време да поглеждам някой и друг епизод, но няма да е ударно един след друг, както ми се случи с Легендата.
 5. Линка с бълг. субтитри е объркан. Сложени са на сериите от корейската версия.
 6. aria, аз съм още на 7 еп., съвсем съм в началото, но хайде ще му дам още един шанс и то само заради главния.
 7. Абе, нещо ми се губи този сериал. Мъча го, мъча го, но май ще го изоставя. Момчетата са симпатяги, но някакси двамата от тях не ги забелязвам изобщо. Главният е върха. Но за сметка на това главната ми е супер несимпатична, въпреки че се справя добре с ролята момичето. ОСТ-а е слаб и в сравнение с корейската версия, където всяко парче беше хит направо, тук е боза. За сега корейският вариант е най-добър поне за мен.
 8. Изгледах го на един дъх буквално. Започнах го докато изчаквах да излязат последните епизоди на Легенда за Фу Яо. Първите 7 епизода почти ме отказаха да го гледам, нооо добре, че го продължих. Слабо според мен начало и силни среда и край. Много добри ГГ - и, красива приказка и много любов, която пресъздадоха изключително красиво и магнетично. На мен втората главна двойка ми беше абсолютно неинтересна, може би, защото Дилраба не я харесвам, а и тук ми беше направо лигава и колкото и да харесвах Венго във Фу Яо, тук нещо не ми допадна. Ролите с тях тук-там ги превъртах.
 9. Миш Миш

  Ъпгрейд на форумната система

  А дали ще може да върнете и българските значенца не само в раздела Каталог, но и другите раздели - примерно в раздел Корейски сериали. Така доста трудно се ориентирам кой сериал е преведен. И ако може да не са така ярки маркерите за прочетен и непрочетен сериал или филм. Поне на мен много ми дразнят на очите. Прекалено много всичко е светло. Но ми харесва много, че вече като спра с мишката на линка за даден сериал мога ди виждам всичко за него, без да се налага да го отварям. Благодаря!
 10. Миш Миш

  The City Hall (2009)

  Е, как мога да го гледам за трети път, не зная направо.... Великолепни актьори! Май ще се гледа и четвърти път след време
 11. Миш Миш

  My Secret Romance (2017)

  Да, типично в стил Noble, my love, но на мен ми хареса. Двамата главни са ми много симпатични и само това може да ме накара да продължа да гледам, дано да има и за какво друго да продължа, де! Олее, страхотна последна сцена на първи епизод, аз поне в корейски сериал много малко такива съм гледала. Според мен стиснатите устни предполагат неопитността на девойката ( въпреки че е на 25 момето, ама хайде). Страхотно им се получи химията, зарадваха ме, хахах.... Секретаря е разкош и го гледахме и него в Noble, my love. Очаквам с нетърпение следващите епизоди.
 12. Миш Миш

  Hwarang: The Beginning (2016-2017)

  Абе, ако го нямаше героя на Со Джун, сериала щеше да е доста по-добър. Тогава краля шеще да поеме водещата роля, да се доказва пред хуараните, да набира сили и приятели. А така не разбрах точно каква е ролята на главния, може би като бъдещ предводител на хуараните и критичен към институцията на краля. Отдавна не бях си правила маратон с някой филм и този ме изненада приятно, въпреки според мен ниския бюджет, доста недомислици и водещата роля на Сон У, за която не бях съгласна. Хареса ми много повече от Любовниците, който не можах да догледам. Там всички айдълчета ми бяха еднакви, едвам ги различавах кой кой е, докато тук още от първа серия всички си паснаха по местата. Само на мен ли ми се счува, че единия от оста е кавър на My girl?
 13. Миш Миш

  A Woman's Trickery (2015)

  Спомням си, че го гледах, когато излезе руския превод. Симпатично лакорнче. Но и тук главния ми се стори едно дръвце, един клечо, особено като го сравня с годеника на главната, който беше бижуто на сериала. Размяна на актьорите трябваше да има тук. Второстепенния да стане главен и обратно, но пък така радваше другата двойка. Двамата си бяха разкош! Опраделено ще очаквам новия филм на Jespipat Tilapornputt, който тук играеше Пу.
 14. Миш Миш

  A Lasso For A Swan (2017)

  И аз бях започнала да гледам лакорна на Яя и Джем, но бързо се отказах, не само заради наивността на сюжета, но и заради главния. Супер миловиден и дечко изглеждаше. А тук не ми се подхваща заради Кимбърлито, която въобще не харесвам. Така че го отписвам този сериал.
 15. Миш Миш

  Push Puttichai Kasetsin

  Ауу, ама то разлика огромна. Бях свикнала с пластиките на корейците, ама и тези не им отстъпвали. Като се разрових и видях колко от тях са съвсем променени..... Какво да се прави, нали красят екрана в сегашен вид Като гледам последните два-три сериала на Пуш нещо не ми харесват партньорките му и май няма и да ги гледам. Особено този с истинската му половинка в живота. Ами тя на кон в лицето прилича, ужасна е, няма да го гледам. С Вил бях разкошни и все се чудя защо не ги събраха отново, ами си партнира все с едни "красавици".
×