Jump to content

Миш Миш

Потребители
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 тофу

About Миш Миш

 • Rank
  Млад герой

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. За кратко време втори сериал ми задържа вниманието. До 20 епизод съм и нямам търпение за другите серии. Рядко ми се случва в китайски сериал женска роля да ми допадне и да си паснат с мъжката. Историята увлича, мъжкият каст е великолепен. Как са успяли да съберат четири разкошни мъже на едно място? Забавлява и сестрата на единия разкош - Вей Вей, която в началото е глезена богаташка, в последствие търпи превъзпитание и ми се струва, че ще се сближат с Ли Мейя. Аууу, но пък за сметка на това сестрата на Главния е.... брр, доста студена личност. Не зная кой би могъл да живее с такова същество. Ще видим.
 2. Единствено бих го гледала заради Woo Do Hwan, но не и заради Минчо, който можах да изгледам само в БОФ. А иначе у дома имам една влюбена в него тийнейджърка, с която се "дразним" постоянно във връзка с неговата личност.
 3. Много добър сериал, но и много мрачен. В началото доста се бунтувах за избора на главна, но лека полека я приех. Luo Jin беше невероятно въздействащ с емоциите си, които във всяка серия бяха рев и сополи, но цялата история водеше до това. Мноого добър! През цялото време правеше впечатление семплостта, която особено при мъжете беше доста явна, но това беше целта - да се наблегне на емоциите, които изразяваха блестящо актьорите, както и на добрата история. Нямаше никаква показност откъм скъпи накити и дрехи! Баща и син или император и поданик до последно не измениха на желаниета и целите си. Втория главен, в ролята на принца, за пореден път играе лошия, но добре му се отдава, въпреки че искам да го гледам и в друга роля, защото е прекрасник голям.
 4. Да, много добър сериал. Гледах го преди две години и мога отново да го запачна. Един от малкото китайски филми, който ми задържа вниманието до края. Не можаха да ме изплашат многото серии. Разкошни актьори! Разкошна музика, която и до сега си пускам. Единствено ми липсваше мааалко повече да присъства и романтиката, която тук направо отсъстваше.
 5. Не мога да опиша всички емоции, които ме изпълват в момента. От години не бях осъмвала с някой сериал. До десета серия нито веднъж не съм превъртала. Олее, какви емоции, какъв хумор и заснемане на любовните сцени. Какъв Главен, малее тези китайци от къде ги бълват тези разкошни мъже. Такова стягане в корема отдавна не ми се беше случвало, освен като гледах Мима и Итън в последния им филм. Силно препоръчвам, като се надявам последните серии и те да са на ниво. И ОСТ-а е завладяваш, абе всичко
 6. За сценариста и режисьора нищо не зная, но Чанг На Ра така ми накърти в Обречен да те обичам, че сега ще ми е трудно да го започна този сериал, дори и заради останалият каст.
 7. Нали, нали? Тук романтиката беше в пъти по-добра, отколкото в Прасковите, въпреки че и там се наслаждавах с всеки изгледан епизод. Харесваше ми игриво-романтичните сцени с ГГ. Още един от любимите ми моменти.
 8. Един от най-хубавите китайски исторически приказки. Разкошен Итан - как само игриво се отнасяше с нашата, ехххх! Разкошна музика, завладяваща! Със сигурност ще го гледам отново!
 9. Защо, защо тази Кристъл я слагат да си партнира все с едни от най-готините актьори? Не зная дали дори Song Seung-Heon ще ме накара да успея да го гледам този сериал, а резюмето изглежда добро.
 10. След разкошната роля, която прави Ethan Ruan в Легенда за Фу Яо реших да продължа да гледам и този сериал, който бях зарязала преди години след 3-4 еп. Ами личи си , че е старичък и тези анимации нещо взимат да ме дразнят в тайванските филми, така че няма да го догледам. Може би заради Ethan Ruan мога и от време на време да поглеждам някой и друг епизод, но няма да е ударно един след друг, както ми се случи с Легендата.
 11. Линка с бълг. субтитри е объркан. Сложени са на сериите от корейската версия.
 12. aria, аз съм още на 7 еп., съвсем съм в началото, но хайде ще му дам още един шанс и то само заради главния.
 13. Абе, нещо ми се губи този сериал. Мъча го, мъча го, но май ще го изоставя. Момчетата са симпатяги, но някакси двамата от тях не ги забелязвам изобщо. Главният е върха. Но за сметка на това главната ми е супер несимпатична, въпреки че се справя добре с ролята момичето. ОСТ-а е слаб и в сравнение с корейската версия, където всяко парче беше хит направо, тук е боза. За сега корейският вариант е най-добър поне за мен.
 14. Изгледах го на един дъх буквално. Започнах го докато изчаквах да излязат последните епизоди на Легенда за Фу Яо. Първите 7 епизода почти ме отказаха да го гледам, нооо добре, че го продължих. Слабо според мен начало и силни среда и край. Много добри ГГ - и, красива приказка и много любов, която пресъздадоха изключително красиво и магнетично. На мен втората главна двойка ми беше абсолютно неинтересна, може би, защото Дилраба не я харесвам, а и тук ми беше направо лигава и колкото и да харесвах Венго във Фу Яо, тук нещо не ми допадна. Ролите с тях тук-там ги превъртах.
×
×
 • Create New...