Jump to content

Миш Миш

Потребители
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 тофу

About Миш Миш

 • Rank
  Млад герой

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да, много добър сериал. Гледах го преди две години и мога отново да го запачна. Един от малкото китайски филми, който ми задържа вниманието до края. Не можаха да ме изплашат многото серии. Разкошни актьори! Разкошна музика, която и до сега си пускам. Единствено ми липсваше мааалко повече да присъства и романтиката, която тук направо отсъстваше.
 2. Не мога да опиша всички емоции, които ме изпълват в момента. От години не бях осъмвала с някой сериал. До десета серия нито веднъж не съм превъртала. Олее, какви емоции, какъв хумор и заснемане на любовните сцени. Какъв Главен, малее тези китайци от къде ги бълват тези разкошни мъже. Такова стягане в корема отдавна не ми се беше случвало, освен като гледах Мима и Итън в последния им филм. Силно препоръчвам, като се надявам последните серии и те да са на ниво. И ОСТ-а е завладяваш, абе всичко
 3. За сценариста и режисьора нищо не зная, но Чанг На Ра така ми накърти в Обречен да те обичам, че сега ще ми е трудно да го започна този сериал, дори и заради останалият каст.
 4. Нали, нали? Тук романтиката беше в пъти по-добра, отколкото в Прасковите, въпреки че и там се наслаждавах с всеки изгледан епизод. Харесваше ми игриво-романтичните сцени с ГГ. Още един от любимите ми моменти.
 5. Един от най-хубавите китайски исторически приказки. Разкошен Итан - как само игриво се отнасяше с нашата, ехххх! Разкошна музика, завладяваща! Със сигурност ще го гледам отново!
 6. Защо, защо тази Кристъл я слагат да си партнира все с едни от най-готините актьори? Не зная дали дори Song Seung-Heon ще ме накара да успея да го гледам този сериал, а резюмето изглежда добро.
 7. След разкошната роля, която прави Ethan Ruan в Легенда за Фу Яо реших да продължа да гледам и този сериал, който бях зарязала преди години след 3-4 еп. Ами личи си , че е старичък и тези анимации нещо взимат да ме дразнят в тайванските филми, така че няма да го догледам. Може би заради Ethan Ruan мога и от време на време да поглеждам някой и друг епизод, но няма да е ударно един след друг, както ми се случи с Легендата.
 8. Линка с бълг. субтитри е объркан. Сложени са на сериите от корейската версия.
 9. aria, аз съм още на 7 еп., съвсем съм в началото, но хайде ще му дам още един шанс и то само заради главния.
 10. Абе, нещо ми се губи този сериал. Мъча го, мъча го, но май ще го изоставя. Момчетата са симпатяги, но някакси двамата от тях не ги забелязвам изобщо. Главният е върха. Но за сметка на това главната ми е супер несимпатична, въпреки че се справя добре с ролята момичето. ОСТ-а е слаб и в сравнение с корейската версия, където всяко парче беше хит направо, тук е боза. За сега корейският вариант е най-добър поне за мен.
 11. Изгледах го на един дъх буквално. Започнах го докато изчаквах да излязат последните епизоди на Легенда за Фу Яо. Първите 7 епизода почти ме отказаха да го гледам, нооо добре, че го продължих. Слабо според мен начало и силни среда и край. Много добри ГГ - и, красива приказка и много любов, която пресъздадоха изключително красиво и магнетично. На мен втората главна двойка ми беше абсолютно неинтересна, може би, защото Дилраба не я харесвам, а и тук ми беше направо лигава и колкото и да харесвах Венго във Фу Яо, тук нещо не ми допадна. Ролите с тях тук-там ги превъртах.
 12. А дали ще може да върнете и българските значенца не само в раздела Каталог, но и другите раздели - примерно в раздел Корейски сериали. Така доста трудно се ориентирам кой сериал е преведен. И ако може да не са така ярки маркерите за прочетен и непрочетен сериал или филм. Поне на мен много ми дразнят на очите. Прекалено много всичко е светло. Но ми харесва много, че вече като спра с мишката на линка за даден сериал мога ди виждам всичко за него, без да се налага да го отварям. Благодаря!
 13. Е, как мога да го гледам за трети път, не зная направо.... Великолепни актьори! Май ще се гледа и четвърти път след време
 14. Да, типично в стил Noble, my love, но на мен ми хареса. Двамата главни са ми много симпатични и само това може да ме накара да продължа да гледам, дано да има и за какво друго да продължа, де! Олее, страхотна последна сцена на първи епизод, аз поне в корейски сериал много малко такива съм гледала. Според мен стиснатите устни предполагат неопитността на девойката ( въпреки че е на 25 момето, ама хайде). Страхотно им се получи химията, зарадваха ме, хахах.... Секретаря е разкош и го гледахме и него в Noble, my love. Очаквам с нетърпение следващите епизоди.
×
×
 • Create New...