Jump to content

Amrita

Потребители
 • Content count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 тофу

About Amrita

 • Rank
  Млад герой
 1. Amrita

  13 Assassins (2010)

  Гледала съм оригинала от 1963 год., не може да се сравни с филма на Миике, който е друг вид режисьор. Все пак, адмирации за труда.
 2. Благодаря! Невероятен, гениален режисьор! Забравих да добавя - отлична преводаческа работа
 3. Amrita

  Lee Joon Gi (И Джун Ги)

  благодаря за италианските сайтове. Ако имате някакви въпроси, питайте, живея в Италия и мисля, че поразбирам езика Ето един друг (пак италиански) от мен: http://www.asianworld.it/cercasub.php Отдавна не съм влизала, но е на принципа също на правене на субтитри, има и форум (торенти или линкове за сваляне не са ми попадали, а и не вярвам да сложат).
 4. В момента го гледам (още не знам, какъв е финалът, въпреки че не ми е много трудно да се досетя някои неща). Филмът е толкова идиотски, че това го прави комичен. Има нещо симпатично в него (освен двамата младежи )!
 5. Amrita

  Lee Joon Gi (И Джун Ги)

  Изгледах Епизод 1. Това се нарича истински спектакъл за феновете: има всичко в него, включително въпроси и отговори, писмо до тях, сцени от филми, в които участва... Повече от грандиозно! Чудя се при нещо такова, какво може още да бъде Епизод 2 И завиждам благородно на всички, които ще имат щастието да го видят. Ео, благодаря за линковете!
 6. Amrita

  Sleeping Beauty (2008)

  Филм, който няма да се хареса на тези, които харесват комерсиално кино.
 7. Amrita

  Three Extremes (2004)

  Филмът е страхотен! Благодаря за напомнянето за него! Гледала съм го отдавна, но пак ще си го припомня.
 8. Amrita

  Nana (2005)

  Fuu, всеобщо е мнението, че анимето е по-добро от филмите. Аз съм гледала само един епизод по случайност по италианското МТВ и нямам поглед върху цялата история, заради това ме интересува, анимето свършва там, където втпрата част на филма ли? На мен ми се стори отворен край, но може и да не съм разбрала всичко. Аз препоръчвам и artbook-а на "Нана". Чудя се, дали ако го кача на 4storing, щемога да го пусна като отделна тема тук... Благодарско и от мен за превода!
 9. Amrita

  First Love / Hatsukoi (2006)

  Филмът е много добър. гледах го преди седмици, препоръчвам го на познавачите на типияния японски стил в киноизкуството.
 10. Филмът е страхотен! Един от най-добрите за миналата година!!!
 11. Amrita

  Go (2001)

  Един от най-добрите съвременни японски филми Да не говорим за купищата награди, които е събрал. (На мен ми "тръгна" малко трудно в началото, след което го изгледах на "един дъх". Силно го препоръчвам.)
 12. Страхотен актьорски състав и филм.
 13. Предимно по режисьор. След това актьори и тематика.
 14. Amrita

  Lee Joon Gi (И Джун Ги)

  Дано тази снимка: не подейства на някой като студен душ , но според коментара, тя е от времето, когато е бил в гимназията (и още нeизвестен ) Оказва се, че името му наистина се произнася Джун Ги. При справка в http://www.imdb.com/name/nm1763620/ английската транскрипция е такава.
×