Jump to content

Amrita

Потребители
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Amrita

Amrita's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

0

Обществена Репутация

  1. Гледала съм оригинала от 1963 год., не може да се сравни с филма на Миике, който е друг вид режисьор. Все пак, адмирации за труда.
  2. Благодаря! Невероятен, гениален режисьор! Забравих да добавя - отлична преводаческа работа
  3. благодаря за италианските сайтове. Ако имате някакви въпроси, питайте, живея в Италия и мисля, че поразбирам езика Ето един друг (пак италиански) от мен: http://www.asianworld.it/cercasub.php Отдавна не съм влизала, но е на принципа също на правене на субтитри, има и форум (торенти или линкове за сваляне не са ми попадали, а и не вярвам да сложат).
  4. В момента го гледам (още не знам, какъв е финалът, въпреки че не ми е много трудно да се досетя някои неща). Филмът е толкова идиотски, че това го прави комичен. Има нещо симпатично в него (освен двамата младежи )!
  5. Изгледах Епизод 1. Това се нарича истински спектакъл за феновете: има всичко в него, включително въпроси и отговори, писмо до тях, сцени от филми, в които участва... Повече от грандиозно! Чудя се при нещо такова, какво може още да бъде Епизод 2 И завиждам благородно на всички, които ще имат щастието да го видят. Ео, благодаря за линковете!
  6. Филм, който няма да се хареса на тези, които харесват комерсиално кино.
  7. Филмът е страхотен! Благодаря за напомнянето за него! Гледала съм го отдавна, но пак ще си го припомня.
  8. Fuu, всеобщо е мнението, че анимето е по-добро от филмите. Аз съм гледала само един епизод по случайност по италианското МТВ и нямам поглед върху цялата история, заради това ме интересува, анимето свършва там, където втпрата част на филма ли? На мен ми се стори отворен край, но може и да не съм разбрала всичко. Аз препоръчвам и artbook-а на "Нана". Чудя се, дали ако го кача на 4storing, щемога да го пусна като отделна тема тук... Благодарско и от мен за превода!
  9. Филмът е много добър. гледах го преди седмици, препоръчвам го на познавачите на типияния японски стил в киноизкуството.
  10. Филмът е страхотен! Един от най-добрите за миналата година!!!
  11. Един от най-добрите съвременни японски филми Да не говорим за купищата награди, които е събрал. (На мен ми "тръгна" малко трудно в началото, след което го изгледах на "един дъх". Силно го препоръчвам.)
  12. Страхотен актьорски състав и филм.
  13. Предимно по режисьор. След това актьори и тематика.
  14. Дано тази снимка: не подейства на някой като студен душ , но според коментара, тя е от времето, когато е бил в гимназията (и още нeизвестен ) Оказва се, че името му наистина се произнася Джун Ги. При справка в http://www.imdb.com/name/nm1763620/ английската транскрипция е такава.
×
×
  • Създай нов...