Jump to content

kcekce

V.I.P.
  • Мнения

    1648
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Days Won

    18

kcekce last won the day on Октомври 1 2019

kcekce had the most liked content!

1 Последовател

Относно kcekce

  • Рожден ден 02/01/1982

Contact Methods

  • Уебсайт
    http://kcekce.blog.bg

Profile Information

  • Пол
    Not Telling

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

kcekce's Achievements

Небесен оракул

Небесен оракул (8/10)

444

Обществена Репутация

  1. kcekce

    Ling Long: Incarnation (2019-2021)

    Гледах каталога за аниме сериали, където го няма;) Тая OVA 16 епизода как ли можах да я помисля за сериал?
  2. kcekce

    Ling Long: Incarnation (2019-2021)

    Страна: Китай Епизоди: 16 Година: 2019-2021 Варианти на заглавието: Ling Long: Incarnation, Ling Cage: Incarnation, Spirit Cage: Incarnation MAL Продуцирано от: bilibili Студио: YHKT Entertainment Жанр: екшън, драма, хорър, НФ, съспенс В недотам далечното бъдеще планетата отдавна вече е била пренаселена. Човечеството е поело към звездите в търсене на нов дом, но в същото време вилянието на Луната предизвикало силни земетресения в цял свят, продължили няколко десетилетия. Човешкият род бил унищожен почти напълно. Когато земята най-сетне се успокоила, хората се върнали, за да попаднат в един много странен, но и някак познат свят. Оцелелите пребивават на Маяка, където е установена строга социална структура, религията е закон, а любовта е под забрана. Онлайн с руски дублаж: ТУК Онлайн с английски субтитри: ТУК Ling Long 2 спешъл в youtube: ТУК Торент за първи сезон с англ. субси: ТУК * Малко пояснения - първо, това е една от най-най-най-добрите 3D-анимации, които съм гледала изобщо. Не само като качество на самата анимация, но и като сюжет, сценарий и обща епичност, затова го препоръчвам горещо;) Второ - до ден днешен не ми е съвсем ясно колко са епизодите В imdb пише 16, по руски източници виждам 25, по английски - 15, в торента 1 сезон е 12 епа. Поначало го гледах, още докато излизаше, и тогава епизодите прогресивно се скъсяваха с всеки следващ, като в даден момент съдържанието на 1 епизод се сведе до 13 мин. без "шапката" Възможно е по-късно да са ги компилирали или допълнили. Като цяло е доста трудно да се намери читаво инфо за сериала, което да не е на китайски, вероятно bilibili си пазят твърде ревностно правата, защото "Spirit cage" определено заслужава къде по-голям интерес. Ииии трето - приятно гледане;) Opening: Трейлър на 2 сезон/спешъла:
  3. Епизодите са 8 В азията го има отдавна целия сезон с вградени субси на различни езици (на бг няма, но на мен английски ми стигат) и с допълнителен аудио-канал с английски дублаж. Кефи сериалчето, епичничко са го направили Тоя главният много е заякнал, не го помнех такава нацепена батка от първия сезон Или може би не са показвали толкова голи мъжки тела в него? Впрочем, предполагам, че е отишъл и в казарма младежът, което би обяснило трите години между двата сезона. Учуди ме, че от всичките свестни ефекти най-дървеното беше "крилцето" на главния. По идея би трябвало него най-добре да изпипат, па оня все го влачи като дрянова клонка и суровака наоколо
  4. А, изгуглирах, че асата ги броили за единици, демек лесни игри под двойките, и затова ги нямало. За да се уверя, си потърсих снимка на проекто-тестето на Шапкаря и да не повярваш, наистина има задраскани аса най-вляво. Тия явно никога не са играли белот А глупости имаше обилно, най-много се поразявах на несинхронизираното нараняване и заздравяване на хората Гледаш някой, който допреди броени дни трябваше да се е топнал у пожара след лек душ с огнехвъргачка, а оня вече е със заздравели белези Трансджендър-нинджата също си ходеше чистак-бърсак здрава, ден след като си беше промила триста рани по себе си. Чак се учудих на оная малката мръсница как не й е пораснал нов крак там за една-две седмици
  5. Е, те и при дамата купа се "събудиха" в психиатрията, ама не беше дъ риъл шит, нали? Не ми се струва логично това да е краят, първо заради неизгърмените аса и второ защото целият този шампионат от весели и забавни игри беше твърде подреден, управляван и садистичен, за да мине за нещо от рода на чистилище по пътя към отвъдното - освен това предлагаше постоянно местожителство и не остави спомен в тиквите на "пречистените", а тоест си изгуби тотално потенциалния сакрален смисъл;)
  6. Добре де, само на мен ли ми прави впечатление, че не са се играли аса? Струва ми се повече от очевидно джокерът за какво намеква.
  7. Я какво малко бижу ми изскочи:) Колаборация между Корейската агенция по туризма и алтернативната поп-банда LEENALCHI, в която с песни и танци ни се представят различни кътчета от Корея;)
  8. По сценария тази година са пуснали и сериал, има го в авистаз с англ. субси;) Случайно разбрах за него, след като вчера си дръпнах филмчето да го изгледам пак и тръгнах да гуглирам нещо за сценаристите. Гледах 2 епизода и засега не ме кефи колкото филма:/ Актьорите са ми на 60 % от класата на тези от филма, освен това в сюжета взеха да забъркват някакви загатвания за любовна история между Лин и Банк... На мен в оригиналната картина ми хареса, че нямаше такова нещо. Даже напротив, Банк първо изпорти Лин пред директорката, после на средата на "операцията" взе да изнудва за още едно милионче, а накрая съвсем алчен стана и започна да я заплашва, за да му помага да правят пари. Никъв романтичен образ не беше;) Та, сериалът за разлика от филма видимо ще бие доста на куха highschool-драма, ама ще видим...
  9. kcekce

    Ling Long: Incarnation (2019-2021)

    Много е добро чакам му втория сезон;) Малко е объркващо/дразнещо, че епизодите с всяка цифричка стават все по-кратки (ако се не лъжа, към края ги нашляпаха по 13 мин., от които 5 интро и надписи), но като цяло е яко "анимето", има атмосфера и силни образи.
  10. kcekce

    BUCK-TICK

    Хаха, и аз това си помислих, като гледах клипа - нещо е превъртял визията десетина годинки назад;)
  11. kcekce

    BUCK-TICK

    По вече утвърден обичай разбирам за новия албум месец по-късно;) "Абракадабра" е излязъл на 21 септември, сега го слушам и ми е един такъв... момчетата (или чичетата?) не просто не са мръднали, ами сякаш леко се връщат към корените си, ако в последните албуми имаше известна доза "бягство" от класическия им стил и новаторски забежки. Аз лично вече се отказах да ги чакам да се "спихнат" от старост на пореден албум, тия са доказано безсмъртни За сметка на това тоя форум съвсем се гътна и се превърна в чат-рум за корейски сапунки и к-поп. Много жалко:(
  12. А, бачо ви Крис го бях забравила, канала Abroad in Japan;) Ето едно ново филмче, прекарал е цяла седмица с Hyde.
  13. Аз този филм го усетих малко като 2 часа и кусур изгубено време :/ Първо - адски много ме натовари цялото типично корейско крещене в картината, което тук беше сякаш двойно. Трябваше да го кръстят Thе Yelling Второ - крими-нишката "кой аджеба е лошият дух" хич не ме грабна. За мен по-важно за сюжета беше "как могат да спрат лошия дух" - а то се видя, че героите дори един шамански ритуал не можаха да изтраят мирно и от цялата раота само се наслушах на още истерично крещене. Общо взето ми надуха главата за един достатъчно безсмислен финал. Актьорската игра също не ме впечатли, като изключим японеца и вампирясалата щерка, които се справиха отлично.
  14. Още един невероятен творец - тайванеца Тун Мин Чи (Tung Ming Chin). Рядко в живота си съм виждала толкова изразителни скулпутри, направени от дърво. Скулпторът не само е изразил идеите си, но и е откроил душата на дървото в тях тооолкова хармонично... Вижте сами. "Раждане на нов герой" "Вътрешен смут" "Нов самотник" Автопортрет "Дишане" "Конфликт в главата" "Промени в гората" "Празен" "Кожена концепция - персонаж"
  15. В този формат ("аз съм чужденец, но живея там") следя един руснак, който отдавна живее в Япония. Наскоро се премести на Окинава и много му завиждам:)
×
×
  • Създай нов...