Jump to content

kcekce

Ст. модератори
 • Content Count

  1,634
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

kcekce last won the day on October 1 2019

kcekce had the most liked content!

Community Reputation

396 мочи

2 Followers

About kcekce

 • Rank
  Дзен-нудист
 • Birthday 02/01/1982

Contact Methods

 • Уебсайт
  http://kcekce.blog.bg

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Още един невероятен творец - тайванеца Тун Мин Чи (Tung Ming Chin). Рядко в живота си съм виждала толкова изразителни скулпутри, направени от дърво. Скулпторът не само е изразил идеите си, но и е откроил душата на дървото в тях тооолкова хармонично... Вижте сами. "Раждане на нов герой" "Вътрешен смут" "Нов самотник" Автопортрет "Дишане" "Конфликт в главата" "Промени в гората" "Празен" "Кожена концепция - персонаж"
 2. В този формат ("аз съм чужденец, но живея там") следя един руснак, който отдавна живее в Япония. Наскоро се премести на Окинава и много му завиждам:)
 3. eowina, аз на ей това интервю се посмях доста;)
 4. Asian Boss е международен проект, на канала можете да намерите интересни интервюта на различни свързани с Азия теми.
 5. Името на канала на веселяците 野居青年 гугълът ми го превежда като "Дива младост":) Накратко казано, събрали се трима млади художници с добро чувство за хумор, взели си едно китно местенце на село и се захванали... с какво ли не Общо взето видеата им представляват приятен микс от DIY, комедия и кулинария. Майстор-готвачът е толкова кауаи, че е готов за корейски айдъл
 6. А ето го и влогъра, когото всички искат да оженят за Liziqi Казва се XiaoXi и се занимава горе долу със същото - демонстрира по невероятно красив начин чудеса от сръчност и постоянство + отлични готварски умения. Сукулентната му градинка с езерце с риби кои е истински балсам за очите;)
 7. Предлагам да съберем тук една представителна извадка на най-добрите азиатски влогъри - с примерно видео и кратко описание за всеки;) Нека се радват на повече прегледи, абонаменти и лайкове! Ще започна от Liziqi, която вероятно е позната на доста хора тук. Чаровната и чевръста госпожица се е върнала на село, за да бъде до любимата си стара баба, и с неуморен труд и бясна изобретателност показва всички прелести на селския живот в Китай.
 8. В Рутракера с оригинално аудио, допълнителен аудио канал с руски дублаж, английски и руски субтитри.
 9. Мда, съгласна съм, че след онова ведро клане затъпяха нещата;)
 10. На игралния филм му бяха обещали продължение, ама така и не го заснеха. Иначе не беше лошо филмчето;) Мацката малко странно стоеше, щото се държеше подчертано хлапашки.
 11. Добър първи епизод, ще се следи;) Само песента на опънинга ме издразни
 12. Добре изглежда, чакам го и аз;) Днеска-утре трябва да цъфне някъде първи еп.
 13. Юху, трети сезон ври и кипи;) Само аз ли го следя "Alicization"-а?:) И още нещо, някой гледал ли е "Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online"? Доколкото разбирам, туй ще да е с други герои, а не с Кирито и Асуна?
 14. Последно с огромно удоволствие прочетох You: И сега продължавам нататък с Hidden bodies;)
×
×
 • Create New...