Jump to content

kcekce

Ст. модератори
 • Content Count

  1,637
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

kcekce last won the day on October 1 2019

kcekce had the most liked content!

Community Reputation

418 мочи

2 Followers

About kcekce

 • Rank
  Дзен-нудист
 • Birthday 02/01/1982

Contact Methods

 • Уебсайт
  http://kcekce.blog.bg

Profile Information

 • Пол
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. kcekce

  BUCK-TICK

  По вече утвърден обичай разбирам за новия албум месец по-късно;) "Абракадабра" е излязъл на 21 септември, сега го слушам и ми е един такъв... момчетата (или чичетата?) не просто не са мръднали, ами сякаш леко се връщат към корените си, ако в последните албуми имаше известна доза "бягство" от класическия им стил и новаторски забежки. Аз лично вече се отказах да ги чакам да се "спихнат" от старост на пореден албум, тия са доказано безсмъртни За сметка на това тоя форум съвсем се гътна и се превърна в чат-рум за корейски сапунки и к-поп. Много жалко:(
 2. А, бачо ви Крис го бях забравила, канала Abroad in Japan;) Ето едно ново филмче, прекарал е цяла седмица с Hyde.
 3. Аз този филм го усетих малко като 2 часа и кусур изгубено време :/ Първо - адски много ме натовари цялото типично корейско крещене в картината, което тук беше сякаш двойно. Трябваше да го кръстят Thе Yelling Второ - крими-нишката "кой аджеба е лошият дух" хич не ме грабна. За мен по-важно за сюжета беше "как могат да спрат лошия дух" - а то се видя, че героите дори един шамански ритуал не можаха да изтраят мирно и от цялата раота само се наслушах на още истерично крещене. Общо взето ми надуха главата за един достатъчно безсмислен финал. Актьорската игра също не ме впечатли, като изключим японеца и вампирясалата щерка, които се справиха отлично.
 4. Още един невероятен творец - тайванеца Тун Мин Чи (Tung Ming Chin). Рядко в живота си съм виждала толкова изразителни скулпутри, направени от дърво. Скулпторът не само е изразил идеите си, но и е откроил душата на дървото в тях тооолкова хармонично... Вижте сами. "Раждане на нов герой" "Вътрешен смут" "Нов самотник" Автопортрет "Дишане" "Конфликт в главата" "Промени в гората" "Празен" "Кожена концепция - персонаж"
 5. В този формат ("аз съм чужденец, но живея там") следя един руснак, който отдавна живее в Япония. Наскоро се премести на Окинава и много му завиждам:)
 6. eowina, аз на ей това интервю се посмях доста;)
 7. Asian Boss е международен проект, на канала можете да намерите интересни интервюта на различни свързани с Азия теми.
 8. Името на канала на веселяците 野居青年 гугълът ми го превежда като "Дива младост":) Накратко казано, събрали се трима млади художници с добро чувство за хумор, взели си едно китно местенце на село и се захванали... с какво ли не Общо взето видеата им представляват приятен микс от DIY, комедия и кулинария. Майстор-готвачът е толкова кауаи, че е готов за корейски айдъл
 9. А ето го и влогъра, когото всички искат да оженят за Liziqi Казва се XiaoXi и се занимава горе долу със същото - демонстрира по невероятно красив начин чудеса от сръчност и постоянство + отлични готварски умения. Сукулентната му градинка с езерце с риби кои е истински балсам за очите;)
 10. Предлагам да съберем тук една представителна извадка на най-добрите азиатски влогъри - с примерно видео и кратко описание за всеки;) Нека се радват на повече прегледи, абонаменти и лайкове! Ще започна от Liziqi, която вероятно е позната на доста хора тук. Чаровната и чевръста госпожица се е върнала на село, за да бъде до любимата си стара баба, и с неуморен труд и бясна изобретателност показва всички прелести на селския живот в Китай.
 11. В Рутракера с оригинално аудио, допълнителен аудио канал с руски дублаж, английски и руски субтитри.
 12. Мда, съгласна съм, че след онова ведро клане затъпяха нещата;)
 13. На игралния филм му бяха обещали продължение, ама така и не го заснеха. Иначе не беше лошо филмчето;) Мацката малко странно стоеше, щото се държеше подчертано хлапашки.
 14. Добър първи епизод, ще се следи;) Само песента на опънинга ме издразни
 15. Добре изглежда, чакам го и аз;) Днеска-утре трябва да цъфне някъде първи еп.
×
×
 • Create New...