Jump to content

Ziva

Потребители
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Ziva

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Ziva's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Голям фен съм на предаването. Изгледала съм почти всички епизоди и е една голяма смехотерапия. В началото изумявах всички у дома на какво се смея така истерично ( вече знаят и не питат ). И колкото и да е забавно за нас, те си се състезават съвсем сериозно и не се дават без борба. Впечатлена съм от Song Ji Hyo в 133/134еп.(Макао и Виетнам) как скочи от кулата, а и в другите епизоди не остава длъжна на мъжете. Всички са ми любимци и се допълват много добре, но няма втори като Lee Kwang Su във всеки епизод е страшно забавен.Гостите не остават по назад и се нахъсват за победа и допринасят за колорита на предаването. Още едно място откъдето може да се гледа online e dramacrazy.com (веднага след излъчването се качват, а 2 дни след това има субтитри на английски).
  2. Сериалът ми хареса, забавен е и се посмях доста. Имаше много добри попадения в отделните представители на зодиака. Заслужава си
×
×
  • Създай нов...