Jump to content

sodju

Потребители
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно sodju

  • Рожден ден Март 29

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Велико Търново

sodju's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Изненадват ме малкото коментари. Никой ли не го гледа този сериал? За мен е един от най-гледаемите от текущите.Много реална история, поднесена по правдоподобен начин от добри актъори. Не забравям и приятния ост. Останах с приятно чувство. Гледайте.
  2. Отдавна не ми се беше случвало да се смея с глас на корейски сериал. Страхотен Seo In Guk. Влязъл е изцяло в образ. Lee Soo Hyuk стои добре на екран, макар и повече като модел (какъвто и е). Като цяло действието е диамично, а историята предполага много нелепи и смешни ситуации. Чакам с нетърпение 3-та серия. Става въпрос за хокей.
  3. Много добра драма. Горчив коктейл със сладък привкус, който те опиянява и не ти се иска да свършва.
  4. Така е. Не усетих никаква химия между двамата. Моментите на близост ми бяха неприятни.
  5. Прекрасен сериал. Гледам го на корейски, английски, руски и български. Според мен Надявам се да не позная, но прекалено захаросан край ще развали впечатлението от уникалната драма.
  6. sodju

    Joo Won (Чу Уон)

    Любимият ми. Изгледала съм всичко с него. В Маската премина през толкова различни емоционални състояния и ги изигра перфектно. Много е добър.
  7. Много добър филм. Изключителна игра на Jo In Sung и Song Hye Kyo. Гледам го при руснаците. Превеждат го много бързо.
  8. Забавен сериал. Интересно ми е да видя Joо Won в комедийна роля, но някак си не усещам химия между героите. Може би ако бяха подбрали друга актриса......
  9. Ирис беше първия ми корейски сериал. Гледах го по btv, а след това поне още 5 пъти. Повтарях многократно някои сцени - изключително въздействаща комбинация от перфектна игра, режисура, операторско майсторство, ост...Оттогава - над 50 изгледани корейски сериала. Имах големи очаквания от IRIS 2, но след изгледан до половината първи епизод - няма да се гледа.
×
×
  • Създай нов...