Jump to content

tuparowa

Потребители
 • Posts

  68
 • Joined

 • Last visited

About tuparowa

 • Birthday April 4

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Toronto
 • Любими сериали
  Heartstrings, Palyful kiss
 • Любими филми
  Always, A moment to remember, House of Flying Daggers. Under the Hawthorn Tree

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tuparowa's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

0

Reputation

 1. Линк към другия тракер. И към споменатия по-горе, с редактиран линк.
 2. Razzormaw, много добре разбирам накъде биеш и нямаш представа колко съм съгласна с теб! Плащаш за качество - получаваш го (евентуално). Не плащаш - или се радваш на това, до което се докопваш безплатно, или се оправяш сам. Аз така правя и не ходя да критикувам тези, на които не плащам. Имам претенции само към хората, на които плащам.
 3. Аз освен да седна и да почакам господата Ragnos и Razzormaw да преведат следващата серия показно, та да се науча! Ragnos понеже не се интересува от английския превод, би могъл да превежда директно от корейски. Успех!
 4. Веднъж обясних в Мастерса защо заглавието е такова, ще го копирам и тук: "първоначално, когато обявихме драмата за превод, нямаше нищо налице, освен заглавието. "Господар на слънцето" някак звучеше по-логично и така си тръгна. То не винаги се превежда буквално, но в случая, ако гледате сериала, има смисъл и в двата варианта." Не че ми пука особено и не го приемам чак толкова лично, но може би трябва да се скъсате от смях първо на английските субтитри. Дори и в такъв случай е много нагло, тъй като, както на Вас ви е добре известно, всичко става на доброволни начала и всеки дава всичко от себе си, за да може изобщо да разбираме за какво става въпрос. Пък ако чак толкова не Ви харесват, имате избор - да си го гледате в оригинал.
 5. Lawandula, заповядай: ТГШ: Вълкът срещна една овца. За да живее, вълкът трябваше да изяде овцата. Но тъй като я обичаше, не можа и почти умря от глад. За да оцелее, трябваше да гледа на нея като на храна. Не трябваше да я гледа като някой, който обича. Глупак е, нали? Няма да правя подобно нещо. ЧДУ: Значи казваш, че твоят "вълк" мисли за тази "овца" като за източник на храна? ТГШ: Да. Затова не продължавай да питаш дали вълкът харесва овцата. ЧДУ: Добре тогава. Да кажем, че вълкът е такъв. Ами овцата? ТГШ: Във филмчето овцата също харесва вълка. ЧДУ: И какво става? ТГШ: Овцата харесва вълка толкова, че казва: "Вълчо, просто ме изяж." ЧДУ: Овцата сигурно е откачила. ТГШ: Но ще изяде ли вълкът овцата? Ако вълкът харесва овцата…
 6. Да, тази ще е cameo само за 10-ти епизод май. Поне силно се надявам.
 7. Вярно, че ще видим утре. А предишния си пост не го сложих в спойлер, защото всичко това се вижда от трейлъра. Извинявам се, ако съм нарушила правилата.
 8. Nedeva, в момента на целувката Съдейки по финалните надписи обаче, по-подробно ще можем да видим целувката чак в 10-ти епизод.
 9. Koizora, аз пък направо съм очарована от превъплъщението на Джи Соп. Той милият нали много искаше нещо различно от образите на трагичен герой, ето на. Ако кажа, че цялото ми забавление идва от него, няма да излъжа. Пукам се да се смея на погледи, жестове, реплики... Героят му е външно груб и алчен, но това е само маска, под която в действителност е нежен и мил, затова и ГГ не му се връзва нито на настроенията, нито на грубостта. За първи път гледам Джи Соп в такова амплоа и според мен се справя прекрасно. Умирам от смях с този негов жест пред лицето, като й каже да изчезва А ръцете му са най-красивите и изящни мъжки ръце, които съм виждала!
 10. Koizora, позволявам си да те цитирам, понеже мнението ми напълно се покрива с твоето! Този филм остави у мен красиво и топло усещане. Много време го отлагах, т.е. направо отказвах да го гледам заради коментар, че бил Маугли. Но е било голям пропуск от моя страна. Наистина прекрасен филм!
 11. Според мен сериалът тепърва навлиза в завръзка. И романтичната страна само се загатва засега. Най-вероятно ще е клиширана, както е писано в по-горния пост, но на мен това не ми пречи. От друга страна засега има доста загадки покрай отвличането. Например: Засега двете сценаристки са ни хвърлили само края на кълбото. А романтичната страна е само за послаждане Лично аз нямам търпение да излезе всяка нова серия
 12. Гледах, гледах, пък май има пропуск - Чои Джин Хьок също ще участва и аз смятам да гледам сериала единствено заради този чаровник. Поне засега. Или иначе казано, Уол Рьонг или "Татко Гу" -
 13. Lawandula, чудесно казано Бих добавила още нещо - "ресурсите" си имат значение, а на нискобюджетните продукции им се получава... само понякога, въпреки ниския бюджет. Фукня с реквизит и ефекти аз не виждам. Има къде по-ефектни филми, а и не смятам, че това е целта на настоящия, да се фука де. И не разбирам какви "функции и взаимодействия" се очакват от главните. Според мен сюжетът си върви последователно и гладко, а всички актьори, особено главните, се справят повече от добре. Наистина всеки възприема и гледа на нещата от собствената си камбанария. На мен този сериал ми носи точно това, което очаквах от него - разтоварва ме. Имайки предвид и жанра, не вярвам и някой от създателите и изпълнителите му да претендира, че е Шекспир. Честно казано съм склонна да се съглася с Джи Соп, че това е тип драма, каквато не сме гледали скоро - балансирано и умело преплитане на смешното и тъжното. Очаквам в скоро време да посплетат и още малко романтика
×
×
 • Create New...