Jump to content

ubuto0o0o

Потребители
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от ubuto0o0o

  1. @Indira ... аз  също се смях от сърце на твоето резюме ... след изгледан сериал мога да кажа, че си го написала уникално... Благодаря ти и на целия екип, с които полагате много усилия, за да могат да достигнат тези филми и до нас простосмъртните ... :D ...  Бих се радвала и на други твои преводи да правиш такива резюмета... винаги след изгледан филм... влизам във форума, за да прочета какви чувства е оставил във всички... за първи път чета такъв коментар, и се надявам да не е за последен... още един път адмирации за всичко :kissx:

    • Харесвам 4
    • Upvote 1
  2. On 3/15/2022 at 11:36 PM, Indira said:

    Тези някой гледа ли ги? Още съм в началото, но са ми много забавни. Главната ми е голяма сладурана, а секси тембъра на Zi Tao го бях забравила. Само оная чума от Once we get married ми разваля идилията в момента, но поне за сега ролята и не е кофти. Ще видим по нататък.

     

    Тъй като са ти забавни, да очакваме ли и това може евентуално да бъде част от следващите проекти??? :lol2::lol2::lol2: Обичам избора ти за превод на сериали. :wub::wub::wub:

    • Харесвам 1
    • Хаха 1
  3. Седя си ... и си търся поредния сериал, който да почна. В един момент се сещам: днес защо не е качен следващия епизод? Викам пак нещо не съм видяла като хората.  Просто е... сериала ме чака... :lol2: ... Искам да благодаря на gabi9003 и mrnkaloto за поредния преведен сериал. За мен лично сте голям тандем, наистина сте бързи. Ще очаквам с нетърпение следващия Ви общ проект. Весели празници!!!

    • Харесвам 3
    • Хаха 1
  4. А дали накрая пак ще го качите целия или ще го оставите на отделни епизоди. За мен лично няма голямо значение, понеже аз тегля епизодите след като се качат всичките. Просто ме гложди женското любопитство.  :lol2: За пореден път благодаря на gabi9003 и mrnkaloto за бързия превод... 

    • Харесвам 1
  5. Уникални сте всичките, които ни предоставяте да гледаме с Вашите буквички. Беше приятна изненада да видя, че днес сте качили и последните епизоди. Днес си мислех утре ще изчакам и последните два епизода, и почвам маратона. Благодаря на целия екип, който се грижи за нас / тези, които като мен са на вие с езиците/. :thanks:

    • Харесвам 4
  6. 20 minutes ago, eowina said:

    И аз го гледах - говориха абсолютно невежо за тях, Дарката изцяло съсипа вокалната част на Джи Мин (прилика някой видя ли, че аз не успях защото не смятам, че една розова перука е достатъчна), а когато стигна до рапа на Юн  Ги вече ми се щеше да съм глуха, че да не и търпя дебелащината и като венец на тоя кошмар не изпя цялата песен - отрязаха я малко преди рапа на Нам Джун (и по - добре, че стана така иначе Дарчето щеше вече да се страхува за живота си заради отправени заплахи от моя страна :swoon:), а това, което се случи след песента мога да нарека само така - УЖАСТ и ПРОСТОТИЯ в най - чистият им вид!!!

     

    P. S: @ubuto0o0o , съжалявам, но няма да кача клипа на тая отровна мизерия тук, не искам да разваля най - любимото ми място в този форум!

     

    Недей, идеята ми беше да ни информираш, че са я давали. Аз по принцип не гледам много телевизия, в нас се слушат и гледат детски анимации от дъщеря ми. Поради тази причина, ако не бяхте ни информирали, че ще я дават нямаше и да знам, и щях да изпусна тази простотия. За мен лично е пълна пародия. 

    • Харесвам 1
    • Мерси 1
  7. 4 minutes ago, ftisland said:

    Видях току що изпълнението на Дара в капките,уникално зле,пеене,танци и еизия,ужад:lol2:

     

    Напълно съм съгласна с теб.Изпълнението беше голяма пародия.:lol2::lol2::lol2: Мнението на т.нар. критици ме озадачи колко много разбират от музика. Единствено мнението на Юл. Вергов беше много вярно, като и каза, че обърка половината песен. Засегна се девойката, ама какво да се прави не всеки може да пее като нашите момчета. Според мен Джимин е един от изпълнителите, които много трудно може да се имитира. 

     

     

    • Харесвам 1
    • Мерси 1
  8. 2 hours ago, bealonenomore said:

     

    What's Up - ако правилно си спомням.

     

    Отдавна съм гледала този сериал и за това съм забравила за тази негова роля. Просто в повечето филми, които на последък съм го гледала, ролите му са били лоши и в  последствие си осъзнава грешките. Изключвам този сериал, понеже съм едва на половината от него. 

  9.    Еее, dido100 , не можеш да преценяш хората по сериалите. За някои зрители един сериал / филм/ може да е много интересен, а за друг- да е малоумна смешка, но за теб може да е обратното. Не искам да те обидя просто изказвам мнението си като зрител. 

       Тоз актьор Im Joo Hwan ...   с тези роли започвам да го намразвам, не може ли да изиграе един път и роля, в която е добър. Може да е имал и такава роля, но съм я изтървала. Моля ако има такъв сериал някои да ми подскаже. 

       За сериала на мен ми харесва. Има си своите моменти.

  10. Ооо, моля ви, някои да пусне инфо следващата седмица на това изпълнение. Понеже ще забравя да го гледам. Дори и нямаше да разбера за това, ако не бяхте споменали тук. Аз лично мисля, че няма да се справи, и за мен ще е пълна пародия. :D

    • Мерси 1
    • Upvote 1
×
×
  • Създай нов...