Jump to content

ubuto0o0o

Потребители
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 тофу

About ubuto0o0o

 • Rank
  Глупаче
 • Birthday 02/22/1990

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаря Ви за помощта. Настроих се вече за онлаин гледане.
 2. Здравейте, нареждам се и аз на опашката с молба за покана, за Авистаз.Имейл: s_isiii@abv.bg
 3. helyg, благодаря за информацията.
 4. helyg, аз точно от тази тема се опитвам да дръпна сериала, но не става. А в авистаз няма регистрация, а и не ми дава да си направя. Какво ще ме посъветваш? Много не съм фен на гледането онлайн, но ако няма как да се получат нещата, ще го гледам и така. Благодаря предварително!
 5. Здравейте, може ли да го качите пак? Има торенти, но нямат сийдване. Благодаря предварително!
 6. helyg, ще те почакаме няма проблем . Трябваше да ме придопредиш да не го започвам докато не излезе целия. Направих голяма грешка като го почнах, хем всеки път си казвам да не бързам, но пусто любопитство как да не го задоволя. На един дъх го изгледох. Благодаря ти, както благодаря и на @NeviQQ, за бързия превод. Затакива като майка ми, които са скарани с плеърите, искам да попитам дали ще го качите и в vbox7?
 7. helyg, благодаря. Вече ще мога да го гледам без проблем.
 8. helyg, проблема беше в първа серия. Благодаря, че наново го качи. По-късно днес ще го изтегля и ако има проблем, пак ще пиша. Благодаря, че веднага реагира на моя проблем.
 9. Здравейте, някои има ли проблем с гледането? Започнах първи епизод. Аз го гледам на Км плеър и сега проверих на БС плейр, когато стигне някъде до 12 мин. спира и започва веднага следващия епизод. Моля дай те ми съвет какво да правя? Благодаря предварително.
 10. След прочитане на коментарите, струва ми се, че ще бъде много интересен. Ще очаквам с нетърпение българските буквички. За мен няма значение кога ще излязат, аз не бързам . Просто с този коментар искам да Ви благодаря за предоставената възможност за гледане и на този сериал.
 11. И аз го приключих. И според мен също можеше по - добре да го доизмислят, но какво да се прави такова, каквото е. Благодаря на преводачите, че ни предоставиха възможност да го гледаме с български субтитри. Ще очаквам с нетърпение новия проект на Kaya. .
 12. Здравейте, искам да попитам откъде мога да си го изтегля? Виждам, че се почна качването на бг субтитри, и желая да го започна. Благодаря предварително!
 13. Краят беше много хубав. Искаше ми се малко повече време да бъде отделено на двамата ГГ. Сериалът е уникален поне за мен. Искам да благодаря на преводачите за бързия превод.
 14. Е не ... Уникално добри сте ... Благодаря за бързия превод!
×
×
 • Create New...