Jump to content

ubuto0o0o

Потребители
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 тофу

About ubuto0o0o

 • Rank
  Глупаче
 • Birthday 02/22/1990

Profile Information

 • Пол
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Благодаря на Kaya за преводите, които прави за нас. Очаквам с нетърпение следващият ти проект.
 2. Благодаря Ви за помощта. Настроих се вече за онлаин гледане.
 3. Здравейте, нареждам се и аз на опашката с молба за покана, за Авистаз.Имейл: s_isiii@abv.bg
 4. helyg, благодаря за информацията.
 5. helyg, аз точно от тази тема се опитвам да дръпна сериала, но не става. А в авистаз няма регистрация, а и не ми дава да си направя. Какво ще ме посъветваш? Много не съм фен на гледането онлайн, но ако няма как да се получат нещата, ще го гледам и така. Благодаря предварително!
 6. Здравейте, може ли да го качите пак? Има торенти, но нямат сийдване. Благодаря предварително!
 7. helyg, ще те почакаме няма проблем . Трябваше да ме придопредиш да не го започвам докато не излезе целия. Направих голяма грешка като го почнах, хем всеки път си казвам да не бързам, но пусто любопитство как да не го задоволя. На един дъх го изгледох. Благодаря ти, както благодаря и на @NeviQQ, за бързия превод. Затакива като майка ми, които са скарани с плеърите, искам да попитам дали ще го качите и в vbox7?
 8. helyg, благодаря. Вече ще мога да го гледам без проблем.
 9. След прочитане на коментарите, струва ми се, че ще бъде много интересен. Ще очаквам с нетърпение българските буквички. За мен няма значение кога ще излязат, аз не бързам . Просто с този коментар искам да Ви благодаря за предоставената възможност за гледане и на този сериал.
 10. И аз го приключих. И според мен също можеше по - добре да го доизмислят, но какво да се прави такова, каквото е. Благодаря на преводачите, че ни предоставиха възможност да го гледаме с български субтитри. Ще очаквам с нетърпение новия проект на Kaya. .
 11. Краят беше много хубав. Искаше ми се малко повече време да бъде отделено на двамата ГГ. Сериалът е уникален поне за мен. Искам да благодаря на преводачите за бързия превод.
 12. Е не ... Уникално добри сте ... Благодаря за бързия превод!
 13. Четох / или по точно си превеждох коментари с преводача от asiawiki/, повечето потребители се надяват да няма лош край сериала. А вие как мислите? Аз лично бих желала да е с хубав край, нашите главни герои го заслужават за мъките през които минават.
 14. Само не разбрах какъв е проблема на тази сестра? Може да съм го изтървала този момент, където е обеснено защо толкова мрази главния герой.
 15. И на мен много ми харесва сериала. Само едно не мога да разбера, защо актрисата има треси? Толкова явно си личи. Също и в други сериали съм забелязала, че някои актриси са с треси. Ако някои може да ме светне по въпроса, ще му бъда много благодарна.
×
×
 • Create New...