Jump to content

estrela

Потребители
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно estrela

Profile Information

  • Пол
    Female
  • Местожителство
    Sofia

estrela's Achievements

Млад герой

Млад герой (2/10)

1

Обществена Репутация

  1. Благодаря за отличния превод. Само този филм с И Джун Ги не бях гледала. Хареса ми, защото виждаш как сивото преминава постепенно в цветно и точно тази асоциация ти дава надежда докрая на филма и ти остава едно усещане на удовлетвореност. Появата на едно дете (една чиста душа, един ангел) кара тези "безименни сенки" да излязат на светло, да се сблъскат с проблемите от миналото си и да добият увереност за по-доброто си бъдеще. Определено го препоръчвам.
  2. Teri, много благодаря за това страхотно клипче. И Джун Ги никога не се повтаря и винаги е невероятно артистичен и оригинален!!!
  3. Здравейте момичета, сега имам възможност да се отбия в любимата тема. Радвам се, че продължавате да пишете в темата и пускате все нови и интересни неща свързани с Джун. Новата му песен е много яка. Искам да му пожелая успех във всички начинания тази година. teri, наистина не спираш да ме изумяваш, супер клипчета си пуснала. Благодаря ти. Искам още да поздравя KKatrin за новата модерна визия на блога. Страхотна работа. Браво. И накрая един клип с новата песен и епизоди от Хиро, с пожелание за весел ден на всички. http://www.youtube.com/watch?v=wgAh8JQnXcc&feature=player_embedded
  4. Teri, много си продуктивна. Неочаквах толкова бързо да пуснеш превода на втората част. Благодаря ти. След информацията от Маги, ето и едно негово благодарствено писмо постнато тази сутрин: ето и още снимчици, за да започнем месеца, както трябва: Приятен ден на всички.
  5. Farfallina, снимките наистина са страхотни. 100 страници :lol! Ето няколко гифчета: още:
  6. Здравейте и от мен. Много бях заета и не писах доста време. Виждам , че вие сте неуморни. Много клипчета, новини, а за статията, която преведе teri нямам думи. Много добър превод, teri, благодаря ти. Тази статия показва, че Джун Ги е не само красив, но и умен. Ето нещо и от мен за добро настроение през почивните дни. http://www.youtube.com/watch?v=cg9kdTksmis&feature=player_embedded
  7. KKatrin, снимката с красивия Шерлок Холмс е уникална. Всички клипчета, които сте пуснали ги изгледах с удоволствие. Благодаря ви момичета. За да допринеса за приятната ви вечер ще пусна мои любими снимки.
  8. Здравейте момичета. Големи благодарности от мен на KKatrin за новините (както винаги ни съобщава новото); на magixq за превода на статията на teri, rosibisi, CaRoLiNe, farfallina за хубавите снимки и интересните клипчета. Всеки нов фен е добре дошъл. Статията дава отговор на въпроса: Защо харесваме Джун Ги? Тя е напълно показателна за качествата на човека Джун Ги, защото за качествата на актьора вече сме се убедили многократно. И наистина без снимки не може. Ето как феновете го посрещат, изпращат и фотографират при всяко негово пътуване: Приятна вечер на всички!
  9. baffler написа: А, това е супер идея да пуснем класация за най-желан ерген във форума. Могат да участват и ергените, които са регистрирани тук. А що се отнася до себеуважаващите се дами, аз точно затова се отказах да излизам с него , защото е по-красив и по-млад (многократно) от мен и ще се чувствам ужасно, а иначе Сеул е на две крачки от София и можем да си излизаме, когато си поискаме. :hehe: Как ли се чувства тази дама, обаче? Миличката, със сигурност не й е лесно. Катрин:
  10. Добър ден и от мен! Пак страхотни клипчета и снимки сте пуснали. Точно да се настроим за последния епизод на Hero. Благодаря. И в този дух да пусна нещо и аз. Има за всяка от вас по нещо. Може и да повтарям някои, но тъкмо да си ги припомним: И още:
  11. От снимките и гифчетата на Катрин и веселото клипче на Тери имам страхотно настроение. А за сайта, който постна Фарфалина нямам думи. От него си свалих една снимка на Джун с цигулка. Много отдавна търсих подобна. Фарфалина специални благодарности. Ето я: и още: и жилетката е хубава teri, е сега вече няма да се спи
  12. Нямах възможност няколко дни да пиша, но виждам, че има голямо раздвижване в темата. Много снимки, клипчета, колажи и новини, разбира се. Браво момичета. Но Джун Ги заслужава, заради тази великолепна игра в Hero и харизматично излъчване. Благодаря на всички. И в продължение ще пусна и аз някои стари и нови снимки и колажи, които може да направят денят ви по-приятен: и още: интересни календари направени от фенове: и от Hero:
  13. Здравейте! Добре дашла на CaRoLiNe. Живееш в моя роден град! Супер.:lol!: Insomnia хубаво, че се реши да пишеш и тук. А твоя любим и аз го харесвам и песните на SS501 също.Time Between Dog And Wolf май на всички ни е любима драма. Пускам едно клипче по-страшничко: И снимчици (по точно колажчета) на бебето Джун Ги: и една от My girl Приятен ден!
  14. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Здраве, топлина и уют, мир и любов, късмет и благополучие на всички! Благодаря за пожеланията, клипчетата, снимките и новините на Тери, Маги, Фарфалина, Катрин.... Страхотни сте. Пожелавам ви да сте така енергични и през новата година. А Джун Ги (и екипа на Hero, разбира се) наистина е получил много подаръци и то съвсем заслужено. Феновете го обичат и му се възхищават. Но, мисля че любовта е взаимна. Ето още снимки като продължение на новината за подаръците, която Маги пусна: Ръчно изработени кукли: Сладките пламенници с красиви пижами: Специално приготвена от фенове храна: Приятен зимен ден от мен и
  15. Филм, който ти спира дъха. Направо онемях. Това е филм за душата и сърцето. Както се казваше в молитвата на отчето: „Тази душа копнее да бъде новородена в Твоята вечна любов”. Необикновена любовна история, която показва, че любовта е безгранична и всеотдайна. Актрисата беше невероятно истинска. Точно попадение с избора на актьори. Спийди, благодаря ти. Наистина този филм трябваше да го гледам.
×
×
  • Създай нов...