Jump to content

paro24

Потребители
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от paro24

  1. Тоя психиатър по-добър от Ханибал Лектър го изкараха, с такава идея доста по-добре можеха да се справят сценаристите.
  2. За мен тава е добър сериал и сценария не е писан п0 време на снимките, а си беше изпипан преди това. Заслужава си да се гледа,
  3. Чудесна идея, но неразвити способности на доктора, а характера му при такова обучение се съмнявам, че ще е като на клоун, историята беше меко казано смешна, а края нереален. Сценаристите и режисьора трябва да ги изпратят в Северна Корея за назидание. Актьорите бяха удачни, такова са им дали това играха. От тази история с гениален доктор от Северна Корея дори на мен ми хрумват 2-3 по-добри идеи. Ужасна работа.
  4. 8 епизод беше абсурден, ако така действат в корейските болници, човек трябва доста да се моли да не попадне там.
  5. няма зададен статус

  6. Много добър филм! Браво на k1227 за превода!
  7. Отлична работа! Браво!
  8. ^^ Ти много издребняваш, ако тръгнем да заглеждаме и това, то всяка серия трябва да струва по 10 милиона. Всеки един статист струва доста кинти, а ако тръгнеш да ги правиш по компютърен начин ще ти трябват поне по 5 милиона на сериа, а това все пак не са три епизода.
  9. Най-добрия корейски исторически сериал. Единственото лошо нещо е, че епизодите са доста орязани в релийзите, от които го гледах. Лошото качество се преглътва, но орязването е доста голямо, доста сцени ги няма и трябва да гадаеш какво е станало.
  10. Bichunmoo в края на ерата на монголците някъде в средата на XІV век, Хонг Гил Донг е новела от XVI и XVІІ век, а останалите исторически сериали примерно Iljimae, тъй като се говори за династията Цин значи е някъде в с средата или края на XVІІ век, другите Jumong и The Kingdom Of The Winds те са преди новата ера.
×
×
  • Създай нов...