Jump to content

paro24

Потребители
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно paro24

  • Рожден ден 08/24/1977

Profile Information

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

paro24's Achievements

Глупаче

Глупаче (1/10)

0

Обществена Репутация

  1. Тоя психиатър по-добър от Ханибал Лектър го изкараха, с такава идея доста по-добре можеха да се справят сценаристите.
  2. За мен тава е добър сериал и сценария не е писан п0 време на снимките, а си беше изпипан преди това. Заслужава си да се гледа,
  3. Чудесна идея, но неразвити способности на доктора, а характера му при такова обучение се съмнявам, че ще е като на клоун, историята беше меко казано смешна, а края нереален. Сценаристите и режисьора трябва да ги изпратят в Северна Корея за назидание. Актьорите бяха удачни, такова са им дали това играха. От тази история с гениален доктор от Северна Корея дори на мен ми хрумват 2-3 по-добри идеи. Ужасна работа.
  4. 8 епизод беше абсурден, ако така действат в корейските болници, човек трябва доста да се моли да не попадне там.
  5. Честит рожден ден!

  6. няма зададен статус

  7. Много добър филм! Браво на k1227 за превода!
  8. Отлична работа! Браво!
  9. ^^ Ти много издребняваш, ако тръгнем да заглеждаме и това, то всяка серия трябва да струва по 10 милиона. Всеки един статист струва доста кинти, а ако тръгнеш да ги правиш по компютърен начин ще ти трябват поне по 5 милиона на сериа, а това все пак не са три епизода.
  10. Най-добрия корейски исторически сериал. Единственото лошо нещо е, че епизодите са доста орязани в релийзите, от които го гледах. Лошото качество се преглътва, но орязването е доста голямо, доста сцени ги няма и трябва да гадаеш какво е станало.
  11. Bichunmoo в края на ерата на монголците някъде в средата на XІV век, Хонг Гил Донг е новела от XVI и XVІІ век, а останалите исторически сериали примерно Iljimae, тъй като се говори за династията Цин значи е някъде в с средата или края на XVІІ век, другите Jumong и The Kingdom Of The Winds те са преди новата ера.
×
×
  • Създай нов...