Jump to content

giga1152

Потребители
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от giga1152

  1. Usagi страшно ми харесва написаното! По невероятно емоционален и разтърсващ начин описваш емоциите, които те вълнуват! Продължавай да пишеш и да ни доставяш удоволствието да четем нещо различно и истинско!
  2. На мен много ми харесват! Има вдъхновение в тях! Продължавай да твориш и не забравяй да ни ги показваш!
  3. Много ми хареса сериалчето особено първите епизоди, после ми стана твърде тъжно. Определено Seto Koji ми стана любимец!
  4. На мен филмчето ми хареса! Мисля, че методите на обучение, които предлагат са напълно приложими, че и още може. Така трябва да се мисли и преподава, според мен, за да се привличат учениците.
  5. Сериал, който ни връща в онези незабравими училищни дни! За истинските приятели, които по-късно в живота много трудно се намират. За проблемите, с които се сблъскват децата в училище. За трудностите, през които минава един тинейджър. Доста неща има, върху които човек да се замисли.
  6. Много ми хареса! Изгледах го на един дъх. Ямапи определено прави всеки филм много специален, поне за мен!
  7. Според мен филмът е много нежен и романтичен! Хареса ми!
  8. Може би първо гледам картинките и дали са симпатични героите. После рейтинга и резюмето, клипове. Предпочитам романтични комедии,защото ме разтоварват, но като ми поомръзнат сменям с някоя драмичка. Обичам, когато края на филма е щастлив. Ако е с актьор, който харесвам определено е плюс. Толква много са филмите, които искам да изгледам, но за съжаление времето все не достига. От друга страна пък ще си имам за гледане за по-дълго
×
×
  • Създай нов...