Jump to content

debil4e

Потребители
 • Posts

  2,286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

debil4e last won the day on September 21 2022

debil4e had the most liked content!

About debil4e

 • Birthday May 31

Profile Information

 • Пол
  Not Telling
 • Местожителство
  ту тук ту там

Contact Methods

 • Skype
  debil4e22

Recent Profile Visitors

9,607 profile views

debil4e's Achievements

Небесен император

Небесен император (9/10)

3k

Reputation

 1. Ми тренда е според времената - Ковидя "уби" готвачите, но природните бедствия не ги е еня за некви си болести и трябват сериали за пожарникари....
 2. Точно за тоя на Янчо говоря, че историята имаше потенциал, но... Имахме неква тема с класация и категория "дърво, понаучило се да играе", за него требе съвсем отделна категория-"оклюмало дърво" или нещо от сорта.
 3. Айдеее, още един пожарникарски, ми ще го пробвам и него пък да видим. От предните два нещо не бях очарована; първия ми беше с двама любимци, но историята беше ... покъртителна, втория поне като история беше ОК, но пък изпълнението куцаше. А дано при третия опит да е на късмет.
 4. Ми Коске, както и ни намекваха се оказа дрогиран(при вероятно комоцио) и то май не за пръв път. Не знам на мамата къв и проблема, но ако някой е за психиатър, това не е Йонги. Ако не друго, то поне изясняването на тези неща може да им даде възможност в бъдеще да изградят някакви семейни отношения, а не да се избягват като чумави. Бабата от друга страна кърти мивки, няма ама никакво съмнение, че е наистина такава - ми те са като две капки вода с Йонги, просто тя има повечко опит зад гърба си Дитер за пореден път показа едно много зряло поведение, здраво стъпил на земята със широко сърце - истинско "добро" момче и като такова се оттегли назад, давайки шанс на приятелите си да се разберат памежду си, с леко побутване де. Дано след време даде същия шанс на себе си и Мая. Напълно в неин стил авторката не спести истините за света на шоубизнеса - много ми дожаля за Алиса. Не съм сигурна, че осъзнава в какво се забърква, вероятно някъде на границата на осъзнатото светят цял куп червени лампи, но откакто свят светува, това че знаеш нещо не означава, че го свързаваш със себе си - то винаги се отнася за другите.
 5. Мерси за мнението, двамата главни са от можещите, щом и историята я бива...
 6. - Тате, защо един мъж в България може да има само една жена? - Законът ни пази, синко! ------------ В сервиза, всяко подвикване на автомонтьора “ОПААА”, струва още 100 лева! --------------- Жените искат принц на бял кон. Мъжете са по-скромни-стига им прислужница. ------------- Пешо изобщо не подозираше, че има любовница и че скоро ще се развежда заради нея. Но съседките пред блока няма да лъжат, я!
 7. Много симпатично шоненче и тамън наваксаха с превода и зе че свърши, ей тъй в нищото По принцип обичам заглавия с отворен край, но тук си е направо по средата и хоп с ножицата.
 8. Още едно заглавие отиде в графа "приключени". Имаше лоши дето после се оказа, че не са толкова черни и добри, на които ореолите паднаха бързичко, малко мистерия, малко либоф(главната избра доброто момче, но и там совите не бяха това което са) и поредното потвърждение, че хората оцеляваме с връзките, които имаме по рождение + другите, създадени от нас самите. Добре вървеше до едно време, имаше интрига, въпроси, които намекваха за нестандартни отговори и ... в даден момент стана толкова отнесено (екзистенциално философско звучи мноо снобско) , че явно и на автора/та му писна и набързо го бастиса. Можеше да стане наистина добро, но не би.
 9. Възрастен мъж лежи на смъртен одър, а около него се върти малкото внуче. По едно време дядото усетил аромат на любимите му кюфтенца от кухнята и със сетни сили казал: - Славчо, дядовото, иди моля те ми донеси едно кюфтенце, като за последно! След малко внучето се връща: - Не може, баба каза, че са за погребението... ------------ Жената се прибира раздърпана: - Какво стана бе мила? - Абе нападнаха ме двама пред входа, искаха да ми вземат телефона! - Ще можеш ли да ги разпознаеш? - Що аз? Нека роднините им ги разпознават! ----------- В болницата изпробват ново лекарство. Пациентите са разделени на две - "нормална група", която пие истинските хапчета, и "контролна група", на която дават имитации на хапчета. Един от пациентите пита лекаря: - Докторе, защо подменихте хапчетата ми? Докторът (шашнат че са го разкрили): - Как позна? - Ами преди като ги хвърлях в тоалетната плуваха, а сега потъват. ------------ Червената шапчица попитала: - Бабо, защо са ти толкова големи очите? - Току що ми дойде сметката за парното, бабиното!
 10. - Бабо Маро, с какво се занимаваш? - Имам собствен бизнес. - Така ли, какъв? - С комшийките от входа правим новини. ------------- Никога не питай: жена за годините, мъж за заплатата, софиянец - откъде е "по принцип". ------------- Мигът на раздялата. Поглед за сбогом. Това е краят. Той я оставя. Тя тръгва, душата и ридае, сърцето и кърви... - Мария, почакай! - Да?! - Дай ми номера на Таня.
 11. Проблемът ми е докато се събудя. После почват проблемите на околните... ------------- Тя разбра, че е остаряла, когато към надписите в асансьора почнаха да добавят... "леля". ------------- Учени открили, че след третата ракия българите използват псуването като запетая!
 12. При мен е добре засега или поне на домашния, с 11- ка съм и с опера. На служебния от известно време не ми дава да маркирам раздел като прочетен ако не отворя последната активна тема на последния пост, там е десятка и е хром, един админ знае нов ли е стар ли е... На телефона също няма проблем, андроид и опера, отново
×
×
 • Create New...