Jump to content

petardan

Потребители
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от petardan

  1. Любимият ми момемнт от целия филм е : "Уууууууууууу, гигантска ушна кал, ооооооооооо.Не съм вадил до сега толкова голяма УШНА КАЛ, уууууууууууу.Днес ми е щастливият ден, залагайте, сега ще ви обера.Вижте, вижте гигантска УШНА КАЛ!" Нямате идея как съм се смял на целия 1-ви епизод, болеше ме корема.
  2. Преди седмица пуснах на приятелката си "Moment of Remember".Скъса се от плач и като свърши поиска да и пусна смешен филм.Пуснах и "Хон Гил Дон". От тогава всяка вечер гледа по 3 серии, просто не и давам повече, че 1 път вече се успа за работа.Гледам с нея понякога и пак ми е интересен и смешен.Последните дни ме приспива , става от леглото и почва да гледа сама, явно доста се е зарибила .И така до 3-4 часа сутринта.А досега не я помня да е седнала да гледа филм на нейния си компютър. Просто...няма какво да кажа повече за сериалчето.
  3. ЛОЛ как ме зарибихте, май няма да гледам сега 10 и 11 еп., ще чакам всиките до края.Гледах игралния филм, там драмата не е така тотална, но по всичко личи че има голяма интрига и очаквам в сериала рабиването да е тотално.На тия корейци май живота е доста сладък след като в филмите обръщат всичко в ДРАМА.Нас са ни учили че винаги доброто побеждава, при корейците е точно обратно, винаги лошите побеждават, добрите умират (с изкл. на 4-те бога). Дано английските субс излязат по-бурзо.Даноо-данооо--данооо
  4. Те май тайландците си падат по кървищата в филмите.Chocolate.2008.DVDRip.XviD-KMP , невероятни каскади, реални, без компютърна анимациа и тем подобни измами.След филма показват как са правили бойните сцени, лекарските екипи бяха повече от актьорите, реално падане на актьор от 2-етаж по гръб, истинска каскада.На мене много ми хареса филмчето, стига да изтърпите първия половин час, после става много интересно.
  5. Само така си мислиш , изчакай да видиш какви обрати има по-нататък....no comment
  6. Още в следващата Но....супер готина среща е... Дерзайте...
  7. Аз стигнах до 23 епизод и мога да ти кажа че този Йонгпо прави такива смешни физиономии, че връщам филма назад за да се смея с глас Не съм виждал до сега толкова добре показване на уплаха чрез опулване на очите, както в 23 еп.
×
×
  • Създай нов...