Jump to content

djehii

Потребители
  • Мнения

    137
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от djehii

  1. Честит рожден ден, Форумче! Макар и на патерици от сърце ви желания още повече успехи и още много споделени емоции! Благодаря на всички ви и за тази година, която споделихме заедно! !
  2. Punch Beat 때려 Страна: Южна Корея Година на излъчване: 2003 Жанр: Спорт, Драма, Романс Епизоди: 16 Режисьор: Lee Young Chul Сценаристи: Lee Hyun Jik и Jang Tae Yoo Субтитри: Английски Актьори: Joo Jin Mo като Lee Han Sae Shin Min Ah като Jang Yoo Bin Sung Si Kyung като Jo Sung Woo So Yi Hyun като Oh Hae Mi Lim Seong Eon като Bong Mi Ra Hwang In Young като Yoon Bi Seo Jo Hye Ryun като Joo Ae Ri Kim Bin Woo като Seo Ji Soo Kim Mi Sook като Kyung Hye Ahn Suk Hwan като Bong Gi Bong Kim Kwang Il (김광일) като Jang Yoo Chul и др. Резюме: Останали сираци от деца, Чанг Ю Чул и Чанг Ю Бин са всичко един за друг. Той работи неуморно да изкарва пари, за да може сестра му да влезе в колеж, а тя му помага в тренировките по бокс. Така двамата се поддържат безрезервно, докато съдбата им се пресича с И Хан Се – боксьор плейбой. На финалния мач по бокс опонент за титлата на Ю Чул е Хан Се. Един изключителен финал, спечелен от Хан Се. Ю Чул не само губи титлата, но и поради много тежките удари по време на мача получава усложнения и умира. Ю Бин е съсипана от внезапната смърт на брат си, а Хан Се не може да се пребори с чувството си за вина и напуска майка си и бокса... След две години съдбата отново среща Ю Бин и Хан Се... Какво ще се случи, когато Хан Се се представя за приятел на брат ѝ? А с Ю Бин, която се влюбва в него? И когато разбере кой е виновен за смъртта на брат ѝ? Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри
  3. Огромно Благодаря на всички ви, които се трудите за нашето удоволствие!
  4. Многооо Благодаря , особено за разясненията . Набелязах си голяма част от тях . По принцип гледам всичко взависимост от настронието ми си харесвам нещо и го почвам, каквото ми щукне хи-хи и за това обяснението ми е толкова нескопосано, колкото до клишишета, то е ясно че ще има. Просто да са представени по интересен начин, да се увличаш по тях и да искаш след всеки еп. още. Разбира се и актьорската игра да е на добро ниво и най-важното според мен, да има химия м/у актьорите .
  5. Харесвам такъв тип сериали. Палаи много ми хареса и самата актрисата, като визия и играта й, но до тук. Много на бързо се поизпари омразата й и почна да симпатизира на главния. Някак образа й не беше направен, както трябва. За главният нищо хубаво не мога да кажа- пълен мухльо (да ма прощат феновете му, но нито играта нито визията му харесах). Главната какво намери в него, че се влюби така и не разбрах. Та и другата, която толкова го обичаше, та да се карат за него . Адвокатчето и приятелката на Силва лекарката също ми харесаха. Та главната трябваше да избере адвоката. Много малко беше изразена омразата и жаждата за мъст у главната, е лелката не беше лоша. Края предвидим и така. С една дума се разочаровах..
  6. Изгледах три тайски сериала един след друг, този ми беше вторият след разочарованието ми от The Envy Code смятах да се отказвам от тайското, явно тези сериали няма да ми аресат, но дадох шанс на Loop - първите епизоди не ме хванаха... Но пък съм инат и почнали сериал или книга харесвам не харесвам си я довършвам. Та от инат продължих да гледам и стигнах до повратният 8-ми еп. със змийте и магиите. От тук почна да ме увлича сериала. Много ме впечатли Пенг - готин образ и добре изигран. Омразата и жаждата й за отмъщение, както и болната и любов Luang/Samon си казаха думата. "Учителят" - шамана или както се казва този който и помагаше с магиите и той не бе лош. Тук главният също беше, като марионетка, но му е простено нали го омагьосаха . Главната ми идеше да я цапна с нещо, когато лежеше в болница, но пък се съвзе и показа характер. Тук и я харесах.. стегна се и почна да се бори за семейството си. Имаше си сапунените моменти и края така го скалъпиха, но беше по-добре от Кода. П.П Ще по-моля, тези от вас който сте гледали повече тайски, да препоръчате някои хубави. Няма значение дали е романс, фентъзи, екшън и т.н просто главните да не са някакви лигли / лигльовци дето ги водят за носа и през почти всички еп. ти се иска да ги халосаш с нещо по тиквата ] . Приемам всякакви предложения, колкото повече толкова по-добре ( кога ще намеря време да ги изгледам не знам, пак нема да се спи..). P.S Благодаря не се усетих.
  7. Изгледала съм десетина тайски сериала и този най ми хареса, като цяло много ми напомнят на латино сапунките с по-малко еп.( тук да вметна, че и в тези примерно 20 еп има прекалено разтягане на локуми ).
  8. КумаО за буквичките Линкче с бг.суб:
  9. Виж тези : Hello My Teacher (2005), Goong (2006), Flower Boy Ramyun Shop (2011) , Delightful Girl (2005), To The Beautiful You / Hana Kimi (2012) , The Strongest K-POP Survival (2012), Sungkyunkwan Scandal (2010), Shut Up Flower Boy Band (2012)
  10. Мисля че ще успея да дойда А за лап немате проблем, ще го домъкна П.П. мойте песни няма ги пиша щот ша ги нося
  11. лесничко , пък и няма как да не познаете тези двама образи
  12. My Lucky Star , то с толкова жокери
  13. Линкчета не работят Ето друг : снимчици Изглежда доста готино, а снимката с Огури , както и някои гифчета са много яки Да си довърша другите сериали и го почвам
  14. Да А че може само с бг. суб не съм прочела. Моя грешка. Извинявайте.
×
×
  • Създай нов...