Jump to content

meri2003

Потребители
 • Posts

  837
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by meri2003

 1. Разкошотия. Точно такава забавна приказка романс ми се гледаше.
 2. А някой случайно да знае кой е изпълнителят и как се казва песента, която звучи в края на 9-та и в началото на 10-та серия. В 7-те OST-а, които са излезли я няма.
 3. Навих се за сериала заради оригиналната версия и двамата главни. Дедективът и бащата на главната се оказаха бонус - и двамата много си ги харесвам. Обаче ..... от как гледах реалити шоуто "Аз живея сам" с Im Soo H yang, все ми е пред очите къв "мърльо" беше там и не мога да го възприема вече на сериозно и като красавеца какъвто е на външен вид. По този повод сега симпатизирам повече на дедектива. Главната в тази й роля я усещам някак дистанцирана от живота, от събитията и хората около нея. В историята за кисенг двамата главни бяха разтърсващи. Тук нещо не им вярвам. Иначе с нетърпение чакам всяка следваща серия на сериалчето.
 4. Седма серия ми беше най-интересна от всички изгледани до тук.
 5. Твърде натуралистичен за моя вкус, но ще го доизгледам. През всичките 6 серии, които изгледах не ме напусна усещането за опасност, провал и т.п. Цялата атмосфера на филма е някак мрачна и изпълнена с нищета. Не забелязах дори времето да е слънчево. Надеждата не е надежда и бъдещето не е бъдеще, просто трябва да преживееш живота, защото те има и да го напуснеш както всички преди теб. На любителите на подобни жанрове ще им хареса. Минчо е гадюха тука. Чакам да видя как ще приключи неговата история. Иначе и той на тюфлек е заприличал - може вече на мода са поправенките, вместо предишните точилки. А, и кво й беше забраненото на "любовта" им, че не разбрах -
 6. Сериалът е рядко смислен тайландски лакорн. С удоволствие и наслада гледам всяка серия. Като кутия с шоколадови бонбони с ликьор - красиво, сладко и опияняващо. Главният е ново лице за мен и вече съм му фен. С нетърпение очаквам да излязат всички серии с превод и да го изгледам още 1-2 пъти наведнъж.
 7. Кристълката изглежда абсолютно безлична до него - никакво екранно присъствие и сходство между екранните партньори. Когато главният е в сцена с първата си любов имаш усещането за мъж и жена и за химия между тях
 8. Сериалът е сравнително "интересен". Само на мен ли ми се струва или наистина Гофретко е станал Козунак (може пък да е от прическата му) и като че ли преиграва в този сериал.
 9. Мангата я изчетох два пъти, а сериала го гледам на инат. При все, че много харесвам двамата главни поотделно, нещо ми липсва в този сериал. От тия жици не се получава никакво късо съединение. Даже статично електричество не се усеща.
 10. Жалко.... Качествен актьор - наслада за зрителя.
 11. А на мен неочаквано ми хареса. Въпреки, че харесвам всички актьори в него, смятах, че ще е поредната разочароваща тъпня и го бях отписала за гледане. Ама от скука взех, че изгледах първите четири серии и ме изненада приятно. Сега нямам търпение да чакам сериите една по една. До момента сериалът е лек и емоционално неангажиращ. Не очаквам да бъде нещо впечатляващо и запомнящо се. Просто нещо забавно и разтоварващо за гледане.
 12. Последните три минути на финалната серия Браво.
 13. Сега .... картофът дето е ГМО ли е виновен, че е ГМО или този, който го е модифицирал. За втори път съчувствам на персонаж - психопат.
 14. Екстра финал се очертава. Нямам търпение за последната серия. Възхитена съм от серила. Ще ми се да изгледам още някой сериал с леко зъл И Сын Ги - ходи му.
 15. Пфу, голям бъркоч - кой, кого, кога, къде, как, защо?! Обаче И Сын Ги е брилянтен в ролята си, а сериалът интересен. Имам минимум надежда
 16. Чанг На Ра - чудничко. Харесва ми. Първите две серии - интересно.
 17. Заради И Сънг Ги и темата за ДНК-прогнозите се прежалих, въпреки че не обичам такъв тип филми - серийни убийци, кървища и т.п. Изгледах излезлите 13 серии наведнъж - просто не можах да се въздържа след първата. Сега пък не мога да дочакам следващите 7. Сериалът е супер. Просто трябва да се изгледа наведнъж, за да те грабне. Силно съм заинтригувана как ще се разплете цялата интрига около децата психопати. Ако ми изпортят добричкия герой на И Сънг Ги ще ги гътна сценаристите. От друга страна пък ми изглежда забавна идеята той да е бил главният лошко от самото начало и гениално да е метнал всички във филма и всички зрители. Точно като Кайзер Созе от "Обичайните заподозрени". От И Сънг Ги би излязъл чудесен психопат. Нетипично ми е да го гледам в ролята на лузър.
 18. Изглежда интересно като изключим ПШХ.
 19. И на мен Пуканкови най-ми допадат. Очаквам обаче от третата двойка забавни моменти - изглеждат диви и неконтрулируеми.
 20. Необичаен формат. Реших да изчакам да излязат всички серии, че да го изгледам наведнъж. Стерилната ми фен-корейска душа не можа да понесе толкоз "откровености и натурализъм" още във втора серия. Все едно гледам "Сексът и градът" в една, две степени по-откровено и по-натуралистично.
 21. За мен това е една от най-добрите корейски драми за тази година. Всяка серия е истинско удоволствие.
 22. Благодаря Ви, целувки и прегръдки на всички съфорумници - дистанционно
 23. Майката или е главатарят на бандата или е дошла до поразчисти ситуацията около синчето си. Много е яка. Тия двамцата бивши добре се изясниха, но никак не ми харесва идеята, ако вземат да отсвирят Дерек и да ги съберат пак. Като изключим Инч Хай, шефът на Интерпол групата също е много странен.
 24. Изгледах 7-те серии наведнъж. Сериалът е лек, забавен и интересен. Харесвам лошко и се радвам, че е в главна роля. Ерик е сладък маймуняк както винаги и прави химия даже сам със себе си. Мисля си, че Софи е жива. Тя и лошко се обичат, а жена му е само за прикритие. Накрая ще й бие шута и със Софи ще се изстрелят да си живуркат на някой екзотичен забравен остров. Ще ми се обаче лошко и жена му да си останат заедно. Такова невинно притворство излъчва, че при все това ти става жал за него.
×
×
 • Create New...