Jump to content

meri2003

Потребители
 • Content count

  678
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

meri2003 last won the day on February 21 2017

meri2003 had the most liked content!

Community Reputation

102 мочи

About meri2003

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 12/10/1976

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  гр. Царево

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. meri2003

  The Crowned Clown (2019)

  Джин Гу e поразителен актьор. Роден талант. Заинтригува ме с превъплъщенията си. Очаквам следващите серии единствено, за да се насладя на актьорската му игра.
 2. Ха, по FilmBox в момента гледам "Железопътни тигри" (2016). Игрален филм. Продукция на Китай. Със субтитри е. Участват Джеки Чан и не мога да повярвам ...... Тао от ЕХО (бивш член). Понеже не повярвах на очите си, проверих в Гугъла и наистина се оказа, че е той. Според мен азиатското кино бавно, но сигурно си проправя път и на нашия екран. Еха-а-а.
 3. Като розов захарен памук е. Великолепно удоволствие.
 4. Както и да го погледна, Кави пожела Нарин още след първата им среща. Отмъщението към сестра й беше само повод да извърши това, което беше решил в сърцето си. Ако не беше отмъщението щеше да намери какъвто и да е друг повод, за да я вземе доброзорно. Ако беше въпрос на отмъщение, то тогава щеше да се похвали на сестра й още вечерта след като изнасили Нарин и да вдигне голям шум както всеки път. А той след като я насили се привърза към нея и мълча за извършеното докато не го разкриха и то не заради себе си, а заради Нарин или по-скоро, защото смяташе, че това са си техни интимни работи - все едно, че имат нормална връзка. Глезльо Кави пожела неистово поредната играчка, взе я безпроблемно, след което се привърза болезнено към нея и изпадаше в бяс дори, ако някой само погледнеше към нея.
 5. Това е един от любимите ми сериали (въпреки че е противоречив, нелогичен, брутален, неморален - накратко казано всичко, което не харесвам в един сериал). Стане ли въпрос за тайландски сериали - първо за него се сещам. След него изгледах много други, но никой не успя да го засенчи. Той си остана класика в жанра. Днес пуснах да го изгледам може би за стотен път, откакто го гледах за пръв път преди години. Преди да го започна обаче реших да прочета коментарите за него и установих, че съм съгласна с всички дори и да си противоречат едни на други. Изпитвала съм всички тези чувства и мисли от едната крайност, та чак до другата докато изглеждах сериала преди. Откликът е различен в зависимост от това с каква настройка започва да го гледа човек - като на кино или като отражение на действителността; на сериозно или за разтуха; емоционално или аналитично и т.н. и т.н. и тогава умът и съзнанието ти избират да пренебрегнат или да подчертаят различни моменти/елементи от филма, с които да ангажират възприятията ти. Днес например след две чисто аналитично изгледани серии, действията на Кави, както и всичко, което предстои да се случи, ми се видяха напълно последователни и предсказуеми, и в този смисъл логични като развитие на сюжета.
 6. meri2003

  Time (2018)

  Певачката е гола вода, но останалите ми харесаха. Главният е толкова брутален, че когато се ядоса, чак се смразявам пред екрана. Адвокатчето е абсолютна гнида - убедително си играе ролята на плужек. Невестата на главния въпреки, че изобщо не я харесвам, тук добре се представя като поредната богата, високомерна и намусена к*чка. Най-ми хареса лихваря, но те пък взеха Ще му хвърлям по някое око на сериала до края.
 7. meri2003

  Black Knight (2017-2018)

  Като се изгледат 18 серии наведнъж сериалът е интересен, главният прави целия сериал и те привлича да го гледаш, а главната е поносима. Съгласна съм с exape - ако главната актриса беше друга, щеше да е по-интригуващо. Сериалът е сладка приказка и чудесен за разтуха. Възприемам го като екранизирана приказка на Братя Грим, Шарл Перо и т.п.
 8. meri2003

  SHINee

  Това, че е бил болен (от депресия) е единственият аргумент, който успява отчасти да смири гнева ми от невъзвратимата му загуба. Болестта е надделяла. Ще ми се да мисля така
 9. meri2003

  SHINee

  Лавандула, много точно казано за всичко. И аз съм така: потрес, тъга и най-вече бясна. От както вчера научих, умът ми непрекъснато се връща към това и място не мога да си намеря. А пък не съм фен, просто много харесвах младежа като певец и като характер (поне това, което показваше пред камерите).
 10. meri2003

  I'm Not a Robot (2017-2018)

  Заглавието и сюжета ми звучаха тъпо и ме спираха да започна сериала, но първите серии се оказаха неочаквано добра изненада. Леко и забавно. А второстепенните актьори са все от любимците ми.
 11. meri2003

  Black Knight (2017-2018)

  Сюжетът и тийзърите ме грабнаха, но кравешкият поглед ще обози сериала със сигурност. Този път ще изчакам да излязат всички серии, че като взема да я превъртам да остане все пак някакъв кадър за гледане.
 12. И на мен сцените от света на боговете ми се видяха малко (а много ги харесвах), при условие, че демонстрираха толкова "божествени" претенции в света на хората. продължение ще има да чакаме като с оня сериал с многото принцове и АйЮ-то.
 13. От техните драми изводът е, че момите там си остават "чисти и непорочни", даже след като са се оженили по 1-2 пъти и имат 4-5 лапета. Мъжете свършват сами всичката работа - така да се каже. Щото видиш ли са много способни, пък жените им са светици. Възприятия - тяхна си работа.
 14. Доколкото разбрах скарали са се, защото се били оженили/сгодили/врекли (нещо такова), но нямали първа брачна нощ и Блонди точно тогава си я е поискал. Така каза Богът от земното царство, който пазеше третия камък. Не помня в коя от сериите беше. Пътуваха тримата в една кола и тоя го изръси, а Мура за малко да откачи.
 15. Това от някой серия ли е или е изрязана сцена, защото и на мене никак не ми се връзва? Какви пари, какви годишнини, какви пет лева .....
×