Jump to content

meri2003

Потребители
 • Content Count

  768
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

meri2003 last won the day on February 21 2017

meri2003 had the most liked content!

Community Reputation

221 мочи

About meri2003

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 12/10/1976

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Царево

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Казваш като нищо може да ни финализират с нещо готическо като "Брулени хълмове" или пък в стил "Отнесени от вихъра" и пак ще са на ниво, защото си е класика Ли Мин Хо досега не се е снимал в сериали с подобни драматични завършеци и аз на това разчитам и за този.
 2. За 27.05.2022 г. и ние още не знаем какво ще става, но в една от последните серии Кралят през 2020 г. изгледа един клип с Те Ъл, който беше с дата на запис 27.05.2022 г. Обезглавяването е романтична закачка между Кралят и Те Ъл в 12-та серия, точно преди да се опитат да си направят бебе. За бебето разсъждаваме като за естествен резултат, не че героите са го планували
 3. Не знам дали ще се окаже, че Шин Дже е спасил детето-крал, но и аз категорично смятам, ча фигурата и походката са на И Гон, а не на Шин Дже. На тази красива история й подобава щастлив завършек - това все пак е приказка. Сега ми дойде на ум, че след като 27.05.2022 г. е бъдещето, значи няма да имаме в скоро време кралско бебе.
 4. На първа страница на настоящия форум има линк към торент мастерс - аз от там ги свалих. Първият е на замунда, а вторият е на мастерса.
 5. Някой видял ли е в превюто за 13-та серия да дават, че
 6. Рускините имат версия, че огненият знак по време на гръмотевиците се появява у тези, чиито двойници са умрели от насилствена смърт. Мисля си, че има хляб в тази идея. Смятам, че Ли Рим използва любопитството на министър Ку, за да я доведе в Република Корея и вече е мъртва, а в Кралство Корея в момента е нейната двойничка, която най-вероятно е негова любовница в Републиката. Ли Рим е елиминирал министър Ку, защото е наясно, че е алчна и властолюбива и не би делила властта си с него и би се полакомила и за флейтата. И докато превъртах пак първа серия ми направи впечатление, че Кралят беше облечен в сакото, което му шиеха в 12-та серия и носеше мечът на четирите тигъра - явно, както разпита на Ли Рим и това ще е сцена от завършека на сериала.
 7. Екшън сцените бяха една касапница и ги превъртах. Подобни сцени са несъвместими със съвременния мирен цивилизован свят, освен ако не става въпрос за някой изперкал с оръжие в реалността или пък за сериен убиец в трилър или филм на ужасите, но пък нали имаме кралство и фантастика - карай да върви сериала.
 8. И на мене романтиката не ми стигна, особено след показаха, че могат да я докарат даже до гореща романтика
 9. Тъкмо се чудех дали все пак ще има 27.05.2022 г. и в 12-та се оказа, че Уа-а-а, главоблъсканицата става все по-интересна.
 10. Така си и знаех, че придворна Но е Тая флейта явно си има сериозна съвременна история. Хич няма да се учудя, ако и старият убит принц (престолонаследникът) се е разхождал напред-назад във вселените преди време. Оказва се, че един куп хора и от двете вселени знаят за какво иде реч и всеки се прави на ощипан. Нещо като вселенска тайна-майна.
 11. Този млад актьор е истински разкош. Находка за киноиндустрията и зрителя. Винаги има много силно присъствие в сериалите си.
 12. За 11-та серия трябва да се признае, че имаше зрелищност, интрига и напрежение. Казах си: "Ето такъв трябваше да е сериалът от началото до края". Главната показа потенциала, за който си знаем. Минчо също ме впечатли - не знаех, че може да гледа така страшно, твърдо и решително. Точно като тиран. Епичността и грандиозността на сцената на сблъсъка на армията на Краля с тази на Ли Рим ме изуми положително като изпълнение и режисура. Накрая пък ме разсмя, защото беше така мащабна, че стоеше някак не на място в съвременния ни свят, нищо че е в Кралство Корея. Като цяло 11-та серия ми хареса и сега ще я изгледам за 3 път от снощи. Много ми хареса и как Кралят тичаше към главната - усещането как някой отчаяно се стреми към другия преди да се е случило нещо фатално. Хареса ми.
 13. Чудя се дали пък тази, която Кралят така самоотвержено спаси не е Луна .... От друга страна пък си мисля, че сцената беше твъде драматична, че да я похабят за персонажа на Луна.
 14. Ей хора, много ви благодаря за инфото. Не мога да си простя, че съм изтървала дори само първа серия. Довечера съм на клона.
 15. Хм, и да питам .... каква беше тази сцена с букета и Кралят, дето изчезна като в Токкебито, като О Гон в Корейската одисея и като онзи от звездите. Вече имаме и телепортация. Детето от 4-та серия, което в Република Корея караше колело, блъсна главната и тя изтърва полицейската си карта в шахтата е детето от 10-та серия, което в Кралство Корея си играеше с играчката пред книжарницата и беше на видеозаписа, който гледаше Кралят.
×
×
 • Create New...