Jump to content

meri2003

Потребители
 • Content Count

  826
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

meri2003 last won the day on February 21 2017

meri2003 had the most liked content!

Community Reputation

340 мочи

1 Follower

About meri2003

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 12/10/1976

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Царево

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. А на мен неочаквано ми хареса. Въпреки, че харесвам всички актьори в него, смятах, че ще е поредната разочароваща тъпня и го бях отписала за гледане. Ама от скука взех, че изгледах първите четири серии и ме изненада приятно. Сега нямам търпение да чакам сериите една по една. До момента сериалът е лек и емоционално неангажиращ. Не очаквам да бъде нещо впечатляващо и запомнящо се. Просто нещо забавно и разтоварващо за гледане.
 2. Последните три минути на финалната серия Браво.
 3. Сега .... картофът дето е ГМО ли е виновен, че е ГМО или този, който го е модифицирал. За втори път съчувствам на персонаж - психопат.
 4. Екстра финал се очертава. Нямам търпение за последната серия. Възхитена съм от серила. Ще ми се да изгледам още някой сериал с леко зъл И Сын Ги - ходи му.
 5. Пфу, голям бъркоч - кой, кого, кога, къде, как, защо?! Обаче И Сын Ги е брилянтен в ролята си, а сериалът интересен. Имам минимум надежда
 6. Чанг На Ра - чудничко. Харесва ми. Първите две серии - интересно.
 7. Заради И Сънг Ги и темата за ДНК-прогнозите се прежалих, въпреки че не обичам такъв тип филми - серийни убийци, кървища и т.п. Изгледах излезлите 13 серии наведнъж - просто не можах да се въздържа след първата. Сега пък не мога да дочакам следващите 7. Сериалът е супер. Просто трябва да се изгледа наведнъж, за да те грабне. Силно съм заинтригувана как ще се разплете цялата интрига около децата психопати. Ако ми изпортят добричкия герой на И Сънг Ги ще ги гътна сценаристите. От друга страна пък ми изглежда забавна идеята той да е бил главният лошко от самото начало и гениално да е метнал всички
 8. Изглежда интересно като изключим ПШХ.
 9. И на мен Пуканкови най-ми допадат. Очаквам обаче от третата двойка забавни моменти - изглеждат диви и неконтрулируеми.
 10. Необичаен формат. Реших да изчакам да излязат всички серии, че да го изгледам наведнъж. Стерилната ми фен-корейска душа не можа да понесе толкоз "откровености и натурализъм" още във втора серия. Все едно гледам "Сексът и градът" в една, две степени по-откровено и по-натуралистично.
 11. За мен това е една от най-добрите корейски драми за тази година. Всяка серия е истинско удоволствие.
 12. Благодаря Ви, целувки и прегръдки на всички съфорумници - дистанционно
 13. Майката или е главатарят на бандата или е дошла до поразчисти ситуацията около синчето си. Много е яка. Тия двамцата бивши добре се изясниха, но никак не ми харесва идеята, ако вземат да отсвирят Дерек и да ги съберат пак. Като изключим Инч Хай, шефът на Интерпол групата също е много странен.
 14. Изгледах 7-те серии наведнъж. Сериалът е лек, забавен и интересен. Харесвам лошко и се радвам, че е в главна роля. Ерик е сладък маймуняк както винаги и прави химия даже сам със себе си. Мисля си, че Софи е жива. Тя и лошко се обичат, а жена му е само за прикритие. Накрая ще й бие шута и със Софи ще се изстрелят да си живуркат на някой екзотичен забравен остров. Ще ми се обаче лошко и жена му да си останат заедно. Такова невинно притворство излъчва, че при все това ти става жал за него.
 15. Следя сериала с наслаждение и отвращение. Choi Jin Hyuk прави майсторско превъплъщение на зомби. Невероятен е. Обичам да слушам зомби-гласа му докато си разсъждава. Забавлявам се и със зомби-хумора му. Отвращава ме само зомби вида му. Б-р-р-р. Гнусни са ми на вид тези зомбита и това си е. Според мен той е бил бодигард на отвлеченото и убито момиченце и е бил убит докато се е опитвал да я спаси. Сцената с гащите, ризката и елечото на баба беше просто шедьовър. Ами каква уста отвори да отхапе кратунката на журналистката. Напомни ми заа Кумчо Вълчо от Червената шапчица.
×
×
 • Create New...