Jump to content

meri2003

Потребители
 • Content Count

  799
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

meri2003 last won the day on February 21 2017

meri2003 had the most liked content!

Community Reputation

272 мочи

About meri2003

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 12/10/1976

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Царево

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да, и на мене историята с майката ми се струва претупана и някак опростена. И въпреки категоричните доказателства вече, че това е майкта, още не мога да повярвам, че наистина е тя.
 2. Аха, даже се чудя майка му дали му е биологична майка. Сякаш тя не е съществувала по времето, когато са били в онова село с баща му и сестра му. Или пък майката е била вече омъжена повторно за този шеф на болницата и след драмата в селото го е прибрала при себе си, сменяйки самоличността му. Защо обаче тя не споменава нищо за сестра му в разговорите им. В някоя от първите серии даваха сцената с убития кмет на селото, главния и някакво момиче. Тогава, реших че момичето е убило стареца, защото й е посегнал, а главния е поел вината, защото е влюбен в нея, а то се оказа, че тя му е сестра. Та значи версията се потвърждава - ако изобщо някой от тях двамата е убиецът, то при всички случаи е било при самозащита или нещастен случай.
 3. Така като гледам 10-та серия, като нищо ще се окаже, че дори бащата на главния не е истинският сериен убиец, а е бил набеден (разговора в 34-та минута навява съмнения). Актьорът, който играе главния като тинейджър страшно прилича на Джо Куон от 2AM и наистина има психарски поглед. Добре са го подбрали. Като видиш как го тормозят ти къса сърцето. Репортерът е забавен хитрец. Видиш ли го инстинктивно ти се приисква да му шибнеш един по врата, че да спре да прави белички.
 4. Представям си го нещо като прокурора-вампир. Надявам се историята с зомбитата да е само в първа серия и после всичко, което напомня, че е зомби да са например червените му очи и с това да се изчерпят. Иначе подобен род персонажи и филми рядко гледам и рядко ми харесват.
 5. Ще му хвърля едно око заради актьора. Дано да му се получи този сериал.
 6. Директорът на болницата и той е съмнейшън. За цял сериал точно сега ли намери да отсъства в командировка ... Дръпна си една самокритика, че не е гениален и с това ни замазаха очите, че не е забелязал психо-главната сестра. Хм, ...
 7. Аз изобщо не вярвам, че това е майката. Смятам, че това е: фенка или сестра на майката, или бивша изгора на таткото. Теорията на к-поп сайтовете ми изглежда логична. При руснаците също се прокрадва тази версия.
 8. Хм, не можел да изпитва емоции, пък на дъщеря си се усмихва и радва съвсем естествено.
 9. Сега преглеждам серията отново. Възхищавам се на Сан Те - блестяща игра. Такава гама от чисти и непринудени детски емоции в тялото на мъж (като бебе гигант е). Забележително.
 10. Идеално става така. Докато гледах тази сцена наистина в един момент се запитах тая да не е влюбена в него, ама ми изглеждаше твърде сериозна жена и професионалист, че да се влюби в пациент, а то какви неща могат да излязат от тая версия ... Дойде ми и наум, дали пък не е майка на Сан Те, отнели са й го, защото се е била чалдисала за момент, тя го е търсила, разбрала е, че майката на Ган Те го е осиновила и отгледала и я е убила, но защо пък не го отвлече там веднага под моста ами го заплаши. Всякакви конспирации ми се въртят в главата, но .... има още малко до довечера да разберем и ще си дам почивка но мозъка, то остана още малко до финала на сериала и скоро ще разберем всичко.
 11. Да, и на мене точно Да не се окаже, че мед. сестрата е била подражател и фен на майката и тя е убила майката на Сан Те, решавайки, че й прави услуга, а писателката са я гътнали напразно. Или пък е била предната икономка на замъка, вманячила се е по майката или дъщерята, изгонили са я и тя от злоба към новата икономка, въобразявайки си, че е писателката и майка на главната е убила майката на Сан Те.
 12. Ако е преживял това, което даваха за него, се чудя как изобщо се сдържа да не му люсне един ... и да го приключи журналиста. Поне да го беше фраснал малко тоя драскач-лицемер. А "нормалният" ресторантьор е по-ненормален от главния. Пожъна това, което съвсем умишлено и без провокация се е пробвал да причини на главния. По принцип не мога да гледам трилъри, но заради Джун Ки съм настроена за мазало (даже и ако се окаже, че причинителят ще бъде той), а главната много я харесвам в сериалите й. Очаквам с нетърпение следващите серии.
 13. Категорично смятам, че главният не е убиец. Може да е психопат, но не е убиец или поне до момента не е извършил умишлено убийство. Ако изобщо е убил някой е било при самозащита или за да защити някой друг.
 14. Това е най-доброто, което съм гледала до момента през 2020 година.
 15. Възхитена съм. Болезнено красив сериал. Бащата дали е превъртял и е искал да убие главната като малка или е помислил, че тя е убила майка си и съвсем съзнателно е искал да я удуши, защото е решил, че си отглежда чудовище. Всъщност досега се оказва, че героите са продукт на родители-"чудовища". Подборът на актьорите/актрисите е разкош - събрани са повечето от любимите ми актьори/актриси.
×
×
 • Create New...