Jump to content

meri2003

Потребители
 • Content Count

  813
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

meri2003 last won the day on February 21 2017

meri2003 had the most liked content!

Community Reputation

302 мочи

About meri2003

 • Rank
  Пазител
 • Birthday 12/10/1976

Profile Information

 • Пол
  Female
 • Местожителство
  Царево

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Изгледах 7-те серии наведнъж. Сериалът е лек, забавен и интересен. Харесвам лошко и се радвам, че е в главна роля. Ерик е сладък маймуняк както винаги и прави химия даже сам със себе си. Мисля си, че Софи е жива. Тя и лошко се обичат, а жена му е само за прикритие. Накрая ще й бие шута и със Софи ще се изстрелят да си живуркат на някой екзотичен забравен остров. Ще ми се обаче лошко и жена му да си останат заедно. Такова невинно притворство излъчва, че при все това ти става жал за него.
 2. Следя сериала с наслаждение и отвращение. Choi Jin Hyuk прави майсторско превъплъщение на зомби. Невероятен е. Обичам да слушам зомби-гласа му докато си разсъждава. Забавлявам се и със зомби-хумора му. Отвращава ме само зомби вида му. Б-р-р-р. Гнусни са ми на вид тези зомбита и това си е. Според мен той е бил бодигард на отвлеченото и убито момиченце и е бил убит докато се е опитвал да я спаси. Сцената с гащите, ризката и елечото на баба беше просто шедьовър. Ами каква уста отвори да отхапе кратунката на журналистката. Напомни ми заа Кумчо Вълчо от Червената шапчица.
 3. В жанра на сериала трябваше да запишат и "черен хумор". Дано в последната серия да дадат обяснение.
 4. Окуражавам се, че може да ни изненадат положително и последните сцени на главните в 13 серия да са просто разигравка, за да устроят клопка на тарантулата. Притеснява ме обаче това, че Хьон Су имаше халюцинация с баща му.
 5. Много съм ядосана на жената на Хьон Су. Реших обаче да не я именувам както ми се ще и да изчакам следващата серия. Тоя екс-коматозният е ужасна, гадна тарантула. Погледът му е налудничав, а от това, че е болезнено слаб и скулест (преди актьорът си беше добре сложен) героят изглежда още по-ненормален и плашещ
 6. Искрено се надявам следващият епизод да е наистина на 9 септември. Тъкмо се засилиха по баира и те и ние и ако ни прецакат с дълго чакане ще е язък за барута.
 7. И Джун Ги - страхотно изпълнение. Актьорът, който играе истинският син на доктора също прави чудесно превъплъщение - гнусен плазмодий. Дано възстановят скоро снимките, защото спряха на най-интересното.
 8. Вярно, голям майтап. Даже не се бях замислила що глупост е това. Ей, това съвременният онлайн потребител и до там я докара. Всичко се изврати в тоя свят. Даже серийните убийци ги докараха до консуматори наготово.
 9. Имам усещането, че най-накрая сестрата на Хьон Су ще се самоубие, ако преди това не вземат да я убият семейството на доктора.. Сега като изгледах 10 серия със субтитри съм убедена, че бащата доктор знае кой е съучастникът. Не смятам, че съучастникът е той, защото фигурата на онзи е на по-елегантен човек, но може и да се лъжа. Мисля си даже, че синът, който излезе от кома, ако не е замесен в далаверата, най-малкото е узнал какви ги е забъркал баща му.
 10. Кръвният син на докторите ми изглежда опасен. Откакто се събуди от комата изпитвам някакво отвращение към него (въпреки че харесвам актьора). Имам чувството, че е някаква криминална друсалка, която всеки момент ще даде на късо и ще пречука някой. А момчето, което играе Хьон Су като юноша, когато погледне като психар, тръпки ме побиват. В сцената на бара, когато погледна бармана, ми изглеждаше далеч по-ужасяващ от баща му.
 11. И след 7 години е невероятно разтърсващ сериал. Историята на главния герой просто разбива сърцето ти.
 12. Ким Бум изглежда като италианска мафия, Lee Dong Wook все едно, че току-що са го възкресили и са му отупали праха от черното сако, а Bo Ah сякаш са я хванали в кадър от психодиспансер. Ahn Kil-Kang e черешката на тортата. Трябва да се получи невероятно забавно.
 13. Може да прозвучи еретично, но за мене И Джун Ги е някак нефлуиден в ролите си на влюбен (с частични изключения). На Мун Че Уон повечето й роли са на жена, която първа признава чувствата си и упорито започва да ги следва. Начина, по който предава чувствата си обаче е някак декларативен - просто съобщава за чувствата си, без припадъци и лиготии. Сякаш в нея има вулкан от чувства, но на повърхността се виждат само бълбукащи балончета. За химия не мога да говоря (аз тук и не търся), но много ми харесва симбиозата между двамата като семейна двойка. Точно това е и странното - прекалено е перфектна картинката. Двамата дори физически ми изглеждат като семейство андроиди - сякаш само дъщеря им е човекът в семейството. Мисля, че с играта си пресъздават точно резюмето на филма за момента - обич само на думи и много тайни в сърцата и умовете им, които отнемат естествените им човешки емоции, израз на лицата и поведение на тялото.
 14. Прегледах я и аз първа серия от 20 мин. и 40 сек. Интересна история. Аз пък се чудя кой сериен убиец изобщо би се самоубил и ако изобщо има такъв случай в световната история, то по каква причина ще го прави.
 15. Да, и на мене историята с майката ми се струва претупана и някак опростена. И въпреки категоричните доказателства вече, че това е майкта, още не мога да повярвам, че наистина е тя.
×
×
 • Create New...