Jump to content

spark

Потребители
  • Мнения

    87
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно spark

  • Рожден ден 08/09/1976

Profile Information

  • Пол
    Male
  • Местожителство
    Толбухин

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

spark's Achievements

Посветен

Посветен (3/10)

15

Обществена Репутация

  1. Съгласен съм със Стотака в това което е написал. Южнокорейците са изключително лицемерни хора, когато става дума за политика. Двуличието им според мен се проявява в доста отношения спрямо съседните държави. Например не пропускат да покажат колко много мразят Япония - разбира се по исторически причини и в същото време се скъсват да я ухажват, защото там е основния пазар на развлекателната им индустрия. Що се отнася до Китай - него го имат просто за една огромна дойна крава. Туризъм, икономика, пазари, бизнес, всички са зяпнали към китайците. А в същото време отношението им към тях е отвратително. Поне по мои наблюдения те ги смятат за хора второ качество - отнасят се с пренебрежение, високомерие и насмешка към тях. Не знам на какво отгоре. Да не говорим за братята им от Северна Корея. Всячески се опитват да очернят, злепоставят и заклеймят северняците за щяло и нещяло, докато на тях всичко им е разрешено, те винаги са правите. Но се съгласете, че кръвта вода не става. Те са абсолютно същите, защото са си корейци. Просто се прикриват зад фалшивата маска на т.нар. тяхна ,,демокрация" и техните ,,партньори". Реално Южна Корея е една зависима страна. Международната им политика изцяло се контролира и диктува от Вашингтон, както и армията им. Ако някой не знае, те нямат оперативен контрол върху собствената си армия. И с многото американски военни бази там, реално те са окупирана страна - както и Япония. Четох и аз за този скандал, но тази сектантката която сте я писали Че Йонг Шил, аз я знам Че Сун Шил (не че има значение). Доколкото се сещам от статията тази въпросната дама е изпълнител и движеща фигура в нещата, докато зад всичко това стои нейната по-голяма сестра Че Сун Дък - състудентка и приятелка на президентката. Тези двете така са я манипулирали г-жа Пак през годините, че са отклонили милиони долари в разни измислени фондации. Остава неясно всичко това със знанието на президентката ли е ставало или не. Естествено е тя да се разграничи и май се е извинявала там, но по скоро е в кюпа според мен. Резилът за Ю.Корея от този скандал е пълен, но по скоро на външната сцена. Вътре корейците са свикнали с преврати, убийства на президенти, осъждане, затвор и помилване на президенти и пр. Обаче изгубиха лице пред другите страни и реално станаха за посмешище. Очаквано опозицията надава вой и иска оставка на Пак Гън Хе и разследване на всички замесени - даже от шоу бизнеса, но най вероятно управляващите ще се опитат да потушат и потулят нещата. Нищо ново, остава да следим за развитието на скандала.
  2. spark

    Търся...

    Здравей, samelove ! Ако не е много късно - за първия филм са ти отговорили мисля точно, а за втория според описанието ти трябва да е Obsessed (2014) със Song Seung Heon и Lim Ji Yeon .
  3. spark

    Търся...

    Да, благодаря ти Роси. Кофти че го няма преведен, но пак ще го погледна.
  4. spark

    Търся...

    Някой по-добре запознат от японската ,,секция" може ли да помогне ? Търся да гледам това - Gozen 3 ji no Muhouchitai с Honda Tsubasa и Odagiri Joe . Изобщо не съм наясно с японските източници за сваляне или гледане онлайн , единствено в тубата намерих няколко серии, те са по 12-14 мин и то без превод. Дали го има някъде преведено на английски ? Ще съм много благодарен.
  5. spark

    Love 911 (2012)

    Аз изгледах филма с тях. Хареса ми, то между другото това момиче - Хан Хьо Джу няма слаб филм. Все се урежда с роли във филми с топ актьори и на тази млада възраст вече и тя се превърна в топ актриса - лично мнение. Също за пореден път ми направи впечатление, че докато в сериалите им не можеш да чуеш ни една мръсна дума, то филмите изобилстват с нецензурни такива и този не прави изключение. За мен е странно всичко това и все оставам с убеждение, че прекалено усърдно копират холивудските продукции с "шибаните" думи.
  6. Това което търси ivanjelina го издирваха преди две години и го откриха. Само трябваше да се върнете 1-2 страници назад. А тази е песента, може би най-хубавата от сериала, която я няма никъде. Но тук мисля не е цялата.
  7. spark

    Загадки

    Правилно ! Умишлено заложих на тази снимка със старата й визия, преди да е заиграл скалпела, но бързо я познахте.
  8. spark

    Загадки

    Доста отдавна не съм влизал тука, а преди честичко обичах да се пробвам със загадките. Само че, с този Гугъл - изображения може почти всяка снимка да се познае. Изкуших се и погледнах горната, и си помислих как може да разпознаеш ако никога не си я чувал. Така де, мои си разсъждения. Хайде и аз да пусна една, кой ще я познае - без Гугъл....
  9. Филмът в YouТube - с корейско аудио и английски субтитри.
  10. Честит Рожден Ден и на моя фаворит ! Днес Сонг Ил Гук става на 41г. Да е жив и здрав, а също и дано скоро снима нещо ново. Гледа ми се нещо историческо с него, защото определено там е силата и чарът му. снимката е копирана от soompi
  11. Изпълнение на Take On Me на A - ha от най-малко очаквано място. и още...
  12. Поздравления към всички от Разград и Делиормана за постигнатия дубъл тази година. Адмирации към поста на Демона, където накратко и обективно споделя мнението си за това което се случи на любимия му отбор. С него за някои неща сме били така да се каже - на една честота, но футболните пристрастия не са едно от тях. Аз като левскар съм на противоположния полюс, но това е без значение тук. По-нагоре прочетох думи като ,,говеда" , ,,клизми" и пр. които ми направиха изключително неприятно впечатление.По разбираеми причини и аз недолюбвам особено ЦСКА и като ме хване фенщината използвам неприлични думи по техен адрес, но това става вкъщи, на улицата, сред приятели левскари. Естествено всеки има право да си пише каквото иска, но от елементарно уважение към феновете на противника тук във форума не бих го направил. За любимия отбор какво да кажа - това е най-слабото представяне на Левски от доста години насам. Толкова некадърна селекция особено в защита не е правена. След като изпадна в дупка - загуба след загуба, си пролича че няма специалисти в отбора да вдъхнат увереност на футболистите и да ги изправят на крака. С оглед на цялата ситуация това първенство, постигнатото трето място може да се счита за програма максимум.Личните ми предпочитания са Батков да се махне в пакет с Гонзо от клуба, за да се търси някакво ново начало. Общата картинка обаче във футбола като цяло е трагична. Както градския е написал горе - пълна порнография.Остава ни само да бъдем оптимисти за по-добри времена. Честит празник на всички.
  13. Сонг Ил Гук е бил гост в предаването Taxi по канала tvN излъчено на 19 април, където е показал навярно за първи път снимка на своите тризнаци. Също така е потвърдил и техните имена, за които се споменаваше предварително из мрежата.Макар и да беше споменал, че момчетата ще имат необикновени имена, наистина не ми се вярва че са решили да ги кръстят така. По ред на номерата : 1. Song Dae-Han 2. Song Min-Gook 3. Song Man-Se :lol: Досещате се какво означават. Да са му живи и здрави и дано има здрави нерви нашия Крал, че тез юнаци ще му изядът главата. Credit : Soompi
  14. spark

    Lee Hyo Ri

    Ето това си струва да се види момчета. Освободена, разкрепостена, секси, запазена марка - просто Хьори. Браво на мацката, дреме й за консервативното общество в Корея и слага в джоба си младите айдълки. Credit : Soompi Останалите снимки в публикацията - тук
  15. В това видео може да се чуе, наверно за първи път, могъщия глас на младият Генерал. Това момче изхарчи милиони, ако не и милиарди за кьорфишеци - а хората извън Пхенян в провинцията наистина гладуват. Жалко нали ? http://www.youtube.com/watch?v=lG31fvXEIU8 Kim Family - Manseeeee :es:
×
×
  • Създай нов...